Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 20/09/2021)

Când este vorba de a vizita cele mai faimoase capitale ale Europei, Londra este, fără îndoială, în fruntea listei de dorințe a fiecărui turist și există multe lucruri de făcut în Londra. Are o lungă, istorie fascinantă; obiective turistice frumoase și puncte de interes; și există o mulțime de lucruri de făcut acolo. Fie că ești un ușor-va turist care vrea să ajunge să cunoască local cultură, sau un aventurier în căutarea de emoție, Londra are ceva în magazin pentru tine.

Desigur, altele decât a ști despre ce să facă în Londra, este de asemenea important să ne dăm seama de logistica de călătorie. Noțiuni de bază acolo cu trenul este una dintre cele mai multe opțiuni naturale, mai ales dacă sunteți călătoresc din marile orașe europene precum Paris, Amsterdam, sau Berlin. Iată o prezentare generală a activităților și trenuri care vă vor ajuta la Londra planifica vacanta ta:

 

Lucrurile noastre preferate de făcut în Londra

london eye wheel

 

Într-un oraș la fel de mare ca Londra, îngustarea lista de activități la câteva opțiuni este aproape imposibil. Niciodată nu se va vedea toate obiectivele turistice și captura toate experiențe autentice Londra în timpul unei vizite. De aceea, vă recomandăm să stabiliți prioritățile în avans.

Pentru aceia dintre voi care caută lucruri de făcut în Londra care au legătură cu cumpărături, piețe diferite vor fi evidențiați vizitei dvs.. Căutați autentic, mâncare tradițională? Check out piața Borough și eșantionul delicii gastronomice, sau să mănânce la unul din restaurantele din apropiere. Dacă sunteți mai mult în starea de spirit pentru unele magazin de cumpărături, Liberty este un loc minunat. Alternativ, du-te de vânătoare pentru unele antichități se răcească la Piața Portobello Road.

În cazul în care călătoria dvs. către Londra are mai mult de un caracter educativ, vizita unele dintre hotspot-uri culturale ale orașului. De la participarea la reconstrucția Globul lui Shakespeare pentru a învăța despre Turnul Londrei, vei avea o multime de a face. Ne-ar recomanda, de asemenea, se bucură de artă contemporană la Tate Modern pe malul sudic, precum și vizitarea Centrului Southbank.

Utrecht la trenuri Londra

Antwerp Trenurile Londra

Strasbourg Trenurile Londra

Luxemburg Trenurile Londra

 

Eat well is among the things to do in london

Ajungerea la Londra cu trenul de la Paris, Amsterdam, și Berlin

Puteți ajunge la Londra de la Paris, Amsterdam, și Berlin cu ușurință prin intermediul Eurostar, Intercity, și trenurile Thalys. Unele dintre destinațiile de pornire va avea un mod mai natural de a ajunge la Londra decât altele. De exemplu, puteți bordul unui Eurostar de mare viteză direct tren spre Londra de la Paris, și să fie acolo într-un pic de peste două ore și jumătate.

Când este vorba de călătorie la Londra de la Amsterdam și Berlin, de la Amsterdam, puteți lua direct Eurostar sau o altă opțiune bună ar fi să ajungeți mai întâi la Bruxelles prin Thalys și apoi bordul Eurostar de la Bruxelles la Londra. The călătorie durează aproximativ patru ore în acest fel și este cel mai rapid mod de a ajunge la Londra de la Amsterdam, cu trenul.

Noțiuni de bază pentru capitala Marii Britanii de la Berlin, cu trenul ar necesita două modificări. Piciorul final al călătoriei este același ca și la Amsterdam, și apoi îmbarcarea Eurostar. in orice caz, o altă opțiune este de a călători cu trenul de la Berlin la Koln, în cazul în care v-ar bordul unui tren la Bruxelles. Este cel mai rapid tren călătorie de la Berlin la Londra și durează puțin mai puțin de 10 ore și apoi poți face toate lucrurile pe care le-ai învățat despre lucrurile de făcut în Londra.

Amsterdam Trenurile Londra

Rotterdam Trenurile Londra

Paris Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

 

Gata pentru a ajunge la Londra?

Dacă v-ați decis ce lucrurile tale preferate pentru a face din Londra va fi, ai nevoie doar pentru a face călătoria! Noțiuni de bază acolo cu trenul este usor, asa ca du-te și a rezerva locurile pentru o vacanță fantastică.

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie face fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu un link la acest blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-things-to-do-london%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)