Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 02/07/2021)

Europa este plină de artă, istorie, și cultură. Nu există nici o surpriză că acesta este, de asemenea, acasa, la cele mai bune apusuri de soare. Cu Salvați un tren, plimbare cu trenul este totul despre călătoria, nu întotdeauna destinația. Asa de, stai pe spate și relaxați-vă și să fie pregătite. Aceasta va fi o sărbătoare fotografică a celor mai bune plimbari de tren din Europa.

 

Pentru a lovi cu piciorul lista noastră de cele mai bune plimbari de tren din Europa, am ales neortodoxe – CROAŢIA

În cazul în care nu se poate prinde o bucatica frumos din fereastra trenului atunci când vizitează Croația. Croaţia este bine cunoscut pentru uimitorul său și apusuri de suflare, deci asigurați-vă au pregătit camera foto așa cum sunteți obligat să găsiți cele mai bune plimbări cu trenul în Europa în timpul apus de soare aici.

 

GERMANIA

Când te gândești la Germania, nu gândi la ea având cele mai bune plimbari de tren din Europa în timpul apusului, dar va fi plăcut surprins de ceea ce are de oferit. Veți obține, de asemenea, acest punct de vedere în fiecare zi din Grădina Englezească din Munchen. Gândiți-vă cer senin și un orizont oraș frumos.

Germania oferă, de asemenea, trenurile de noapte în cazul în care doriți să continuați în apus de soare cu călătoria cu trenul.

Berlin Trenurile Munchen

Frankfurt la trenuri Munchen

Viena la trenuri Munchen

Stuttgart la trenuri Munchen

 

călătorie apus de soare este cel mai bun tren plimbari din Europa

SARDINIA, ITALIA

Acesta este unul dintre cele mai bine păstrate secrete! și unul dintre cele mai bune plimbari de tren din Europa, Acesta este situat într-un golf pe Sardinia coasta de vest, Italia. S'Archittu este o mică stațiune la mare pentru numai cunoscători! Plaja principală este cu siguranță ceva pentru a admira, dar asigurați-vă că luați micile alei pavate cu pietre-mai puțin călătorit. Veți ajunge la ceea ce este adevărată bijuterie a satului: un arc de calcar nivelat prin acțiunea constantă a mării. Dacă marea este calmă, ca de obicei, este în vară, sau rugos, tipic pentru timp de iarna, apus de soare în S'Archittu este întotdeauna un motiv să se relaxeze și să ia timp să se holbeze la.

Olbia către trenuri Cagliari

Cagliari la Trenurile Olbia

Sassari la trenuri Olbia

Olbia către trenuri Sassari

 

 

Ultima noastră țară pentru cele mai bune plimbari de tren din Europa este, TOSCANA, ITALIA

Există un motiv pentru care „sub soare toscan“ este o astfel de expresie omniprezent. Lumina în Toscana este cu adevărat incredibil. Este pur și simplu, a trebuit să fie pe lista noastră de cele mai bune plimbari cu trenul în Europa în timpul apus de soare. Asteptati-va inspira venerație- apusuri de noapte după noapte. Acest cuplu cu Vii, sate excentrice, plaje uimitoare, și repere istorice și aveți o rețetă pentru magie pură.

Milano la Siena Trenuri

Florența Trenurile Siena

Napoli la trenuri Siena

Roma Trenurile Siena

 

Tuscany este printre cele mai bune plimbari de tren din Europa

 

Asigurați-vă că singura ta preocupare este cu camera foto sau aplicaţia de telefon gata la timp pentru a admira frumusețea care este Europa când apusurile de soare. Rezervați-vă cele mai bune plimbari cu trenul în Europa cu noi SaveaTrain.

 

Doriți să încorporați blog-ul nostru post pe site-ul dvs., apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-train-rides-europe-sunset%2F%0A%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)