Timp de citit: 8 minute
(Ultima actualizare în: 18/11/2022)

99% dintre cei care caută animale sălbatice aleg să călătorească în Africa pentru o excursie epică de safari. in orice caz, am selectat 10 cele mai bune destinații sălbatice din lume, din Europa în China, cei mai puțin călătoriți, dar cele mai memorabile și speciale locuri.

 

1. Jiuzhaigou în China

Acasă pentru 40% a speciilor de animale sălbatice, și faună în China, Valea Jiuzhaigou este 4800 metri în înălțime. Valea Jiuzhaigou este unul dintre 10 cele mai bune destinații sălbatice din lume cu peisaj îți taie răsuflarea și ecosistem bogat.

În valea Jiuzhaigou, veți avea o șansă neprețuită să vedeți Panda uriașă, Panda rosu, Takin Sichuan, și maimuța cu nasul înfundat. Acestea sunt doar câteva dintre celelalte animale rare care trăiesc în valea Jiuzhaigou de secole. Aceste specii pe cale de dispariție trăiesc într-o zonă de cascade, lacuri, munți de calcar, și formațiunile Krast, un loc de o frumusețe remarcabilă care vă va ridica spiritul și sărbătoarea faunei sălbatice la un nivel cu totul nou.

Unde este Valea Jiuzhaigou din China?

Frumoasa vale Jiuzhaigou se află în provincia Sichuan din China și este accesibilă din Beijing sau Chengdu.

 

Animal on a tree in Jiuzhaigou Valley, China

 

2. Cele mai bune destinații sălbatice din lume: Shennongjia În China

Pentru a vedea maimuța Sichuan Snub-nased nu trebuie să călătoriți departe, deoarece această maimuță rară trăiește în pădurile din centrul Chinei. asta e corect, Shennongjia Rezervație naturală în provincia Hubei găzduiește maimuța obraznică, urs alb, tulbure, leoparzi comuni, și ursul negru asiatic.

în plus, rezervația naturală Shennongjia este deosebit de frumoasă, cu vârfuri înalte și râuri joase. Din iarnă până în vară, punctele de vedere asupra naturii sălbatice se schimbă pe tot parcursul anului, promițând o experiență diferită ori de câte ori decideți să vizitați. in orice caz, cel mai bun moment pentru a vizita este mai-septembrie, și ar trebui să vă rezervați biletele.

Unde este rezervația naturală Shennongjia din China?

Rezervația Shennongjia se află în centrul Chinei, și cel mai bine este să vă faceți baza sălbatică în orașul Muyu.

 

 

3. Cele mai bune destinații sălbatice din lume: Muntele Huangshan în China

O inspirație pentru poeți și scriitori, nu este surprinzător faptul că Muntele Huangshan este o destinație uimitoare a faunei sălbatice din lume. Huangshan se găsește într-o zonă climatică subtropicală din provincia Anhui. Prin urmare, pe lângă vulturul pătat, și pisică sălbatică asiatică, plantele și florile de aici sunt cele mai frumoase și mai speciale din toată China.

Animalele sălbatice rare’ habitatul este pinii antici și formațiunile de roci granitice, unde puteai să urci deasupra norilor. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți unul dintre 70 vârfuri în zonă pentru uluitoare vederi pitorești a rezervației naturale. Linia de fund, cu atâtea de văzut, ar trebui să rezervați 2-3 zile pentru o neuitată vacanță sălbatică în Huangshan.

Unde este rezervația naturală Muntele Huangshan din China?

Muntele Huangshan este 3 ore de la Shanghai până la tren de mare viteză, în provincia Anhui.

 

Best Wildlife Destinations In The World: Mount Huangshan In China

 

4. Cele mai bune destinații sălbatice din lume: Liguria pentru delfinii din Italia

Liguria și Cinci meleaguri sunt renumite pentru coasta și orașele lor colorate și pitoresti. În caz că nu știați, Liguria este, de asemenea, o destinație fantastică pentru observarea balenelor și a delfinilor. Din mai până în septembrie, ai putea merge într-unul dintre numeroasele tururi cu barca din Liguria în căutarea fascinantului viața marină în Italia.

Litoralele și stâncile pitorești de pe Cinque Terre sunt pline de golfuri ascunse, și minuni sub mare. Asa de, din barcă sau scufundându-se în, și snorkeling, veți fi uimiți de viața sălbatică marină din Liguria. O vacanță sălbatică în Liguria este, fără îndoială, una dintre cele mai bune modalități de a petrece vara.

La Spezia la Riomaggiore cu un tren

Florența către Riomaggiore cu un tren

Modena la Riomaggiore cu un tren

Livorno la Riomaggiore cu un tren

 

Wildlife Dolphin in Liguria In Italy

 

5. Vacanță sălbatică în Pirinei

Păsări de pradă precum vulturul auriu care vă urcă deasupra capului, și capra și ibexul pe trasee, Pirineii este o altă destinație superbă a vieții sălbatice din lume. Uimitoare vârfuri de munte, capace înzăpezite, și natura înflorită, Parcul Pirineilor francezi este una dintre destinațiile de vacanță de top din Europa.

Asa de, pe lângă drumeții în magnificul Pirinei, ai putea merge într-o călătorie de urmărire a ursului, sau tur de fotografiere a păsărilor de pradă. Deși Pirineii francezi sunt o destinație populară de vacanță în Europa, zona este vastă și nu ar trebui să vă faceți griji că ceilalți călători vor speria animale sălbatice și frumoase.

Care este cel mai bun mod de a ajunge în Pirineii francezi?

Luând Eurostar de la Londra, și apoi trenul TGV de la Paris sau Lille la Toulouse este cel mai bun traseu de călătorie către Pirinei.

Lyon către Toulouse cu trenul

Parisul către Toulouse cu trenul

Frumos spre Toulouse cu un tren

Bordeaux către Toulouse cu trenul

 

Wildlife Holiday In The Pyrenees

 

6. Cele mai bune destinații sălbatice din lume: Camargue În Franța

Rezervația națională Camargue din Franța a fost creată în 1972 și este un parc național protejat. Încă, lagunele și mlaștinile sunt cele mai protejate ținuturi din Europa, și aici este acasă 400 specii de păsări și flamingo roz mai mare.

Aici veți avea și șansa de a vă plimba de-a lungul celui mai mare râu din Europa, Delta, și caută caii sălbatici. în plus, sO parte dintre păsările speciale pe care le puteți vedea aici sunt Herons Purple, Micile șarne, și Pescărușul cu cap negru.

Cel mai bun moment pentru a merge este în timpul verii, când sosesc păsările și caii gri.

Care este cel mai bun mod de a călători în Camargue?

Puteți lua un tren de la Paris la Nimes, Marsilia, sau Arles, și apoi autobuzul.

Amsterdam la Paris cu trenul

Londra la Paris cu trenul

Rotterdam la Paris cu trenul

Bruxelles la Paris cu trenul

 

Wildlife Horse Destination In The Camargue, France

 

7. Fisser Hofe În Austria

517 kilometri de animale sălbatice, Fisser Hofe din Tirolul de Vest este unul dintre cele mai bine păstrate secrete din Austria. Nu mulți știu de acest loc, dar aici veți găsi locuri frumoase pentru fotografierea faunei sălbatice.

Primăvara Fisser Hofe este în plină înflorire, și s-ar putea să aveți norocul de a captura rafinatul fluture Apollo. Poate, vei zări un vultur negru la orizont, sau celelalte capre sălbatice, ibex, și mistreț. in orice caz, cel mai bun mod de a vedea acele animale rare este să urcăm pe munte, la 3000 metri, pe una dintre numeroasele trasee din Fisser Hofe.

Care este cel mai bun mod de a ajunge la Fisser Hofe în Austria?

Puteți călători cu trenuri OBB din marile orașe în Austria până în orașul Fiss din Tirol. Salzburg, Viena, sau Innsbruck către Fiss cu trenul OBB sunt rute populare de călătorie cu trenul.

Salzburg la Viena cu trenul

München la Viena cu un tren

Graz la Viena cu un tren

Praga la Viena cu trenul

 

Amazing Butterfly in Fisser Hofe, Austria

 

8. Cele mai bune destinații sălbatice din lume: Faună sălbatică în Dunăre

De la Pădurea Neagră din Germania, în toată Europa până în România, fluviul Dunărea este una dintre cele mai bune destinații faunei sălbatice din lume. Prin urmare, ca o mare sursă de apă și hrană, nu este de mirare că fluviul Dunărea este unul dintre cele mai bune locuri pentru a observa speciile pe cale de dispariție.

De exemplu, micul pescar european este unul dintre magnifici 400 specii de păsări care trăiesc în Dunăre. în plus, eun Dealurile Zemplen, și parcul național Aggtelek, ai putea urmări 73 specii de mamifere, ca vulpea roșie și iepurele brun.

Dusseldorf la München cu un tren

Dresda la München cu un tren

Nürnberg la München cu un tren

Bonn la München cu un tren

 

Best Wildlife Destinations In The World: Mini Birds on The Danube River

 

9. Rezervația naturală Merfelder Bruch din Germania

Acasă la ultima turmă de cai sălbatici din Europa și una dintre cele mai frumoase atracții vreodată este vederea alergării de cai sălbatici. Prin urmare, Parcul Hohe Mark este o destinație preferată pentru vizionarea faunei sălbatice.

în plus, printre păduri și terenuri verzi, s-ar putea să fiți norocos să vedeți frumosul Dulmen Pony. Poneiul Dulmen este o rasă de cai, locuind în Merfelder Bruch, în orașul cailor sălbatici, sau Rin-Westfalia. Merfelder Bruch este un sanctuar pentru ambele rase de cai care trăiesc liber în habitatul lor natural.

Care este cel mai bun mod de a călători la Merfelder Bruch?

Luând trenul din Marea Britanie sau de oriunde din Germania spre Kolon și Renania de Nord-Westfalia. Apoi, puteți participa la un tur sau puteți închiria o mașină către Merfelder Bruch.

Frankfurt la Berlin cu trenul

Leipzig la Berlin cu trenul

Hanovra la Berlin cu trenul

Hamburg la Berlin cu trenul

 

Merfelder Bruch Nature Reserve In Germany

 

10. Cele mai bune destinații sălbatice din lume: Flori Wengen din Alpii Elvețieni

Toate locurile minunate ale noastre 10 cele mai bune destinații de animale sălbatice din lume găzduiesc cele mai rare animale sălbatice din Europa. in orice caz, Wengen găzduiește faună sălbatică uimitoare și este un paradis botanic. Situat în Alpii Elvețieni, vederile de aici sunt absolut uimitoare, cu munți înzăpeziți, văi luxuriante verzi, cascade, și cea mai spectaculoasă floare.

În luna iulie, fluturii sălbatici împodobesc rara Lady Slipper Orchid, gențiene de trompetă, saxifrage, și alte flori spectaculoase de-a lungul ghețarului Eiger. Aceste flori uimitoare cresc în altitudinile mari ale Alpilor Elvețieni, sus pe superba vale Lauterbrunnen. Asa de, fiți pregătiți să vă plimbați până la nori și să curățați cerul albastru pentru a vedea aceste minuni ale naturii.

Care este cel mai bun mod de a ajunge la Wengen Oberland Bernez?

Luați un tren spre valea Lauterbrunnen, și apoi un tren până la satul Wengen.

Zürich către Wengen cu un tren

Geneva la Wengen cu un tren

Berna către Wengen cu un tren

Basel către Wengen cu un tren

 

Scenic Wildlife Destinations In The World: Wengen Flowers of the Swiss Alps

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să vă planificați o călătorie de neuitat, sau toate 10 cele mai bune destinații sălbatice din lume: prin Europa sau China cu trenul.

 

 

Doriți să încorporați pe site-ul dvs. postarea pe blogul nostru „Cele mai bune 10 destinații faunei sălbatice din lume”?? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-wildlife-destinations-world%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)