Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 11/04/2021)

Vizita de vin regiuni din Europa este un vis pentru orice cunoscător de vinuri. podgorii rafinat uimitor, vreme caldă și însorită, versanți feeric, și mâncare bună definesc aceste regiuni de vin de top. Dacă sunteți un iubitor de vinuri și doriți să vedeți cele mai bune vinării din Europa și cum să ajungeți acolo, Salvați Un tren va ajuta să ajungi acolo!

Citiți mai departe pentru a afla ce Europa are de oferit iubitorilor de vin. Punem pariu că l-ați fi ambalat deja în minte înainte de a termina acest articol!

 

Cele mai bune fabrici de vin din Europa: Franţa

Regiunea Champagne, Franţa

Champagne Region France Integral part of Best Wineries In Europe

 

Unele dintre cele mai renumite și Cele mai bune fabrici de vin din Europa se găsesc în Șampanie. Este o destinație ideală pentru o excursie de o zi la Paris, dar sunt multe case Champagne pentru a fi explorate in ambele Reims si Epernay, unde veți găsi nume de prestigiu, cum ar fi Văduva Clicquot și Tattinger. Regiunea Champagne a fost numit recent un Situl Patrimoniului Mondial UNESCO, care este o mare atracție pentru turism în zona, împreună cu frumoasele dealuri rulare pline de podgorii.

Paris Trenurile Reims

De la Paris la Nancy Trenuri

Metz la Paris Trenuri

Nancy la Paris Trenuri

 

Valea Ronului, Franţa

Rhone Valley is in the Best wineries in Europe

 

Rhone Valley wine region, are atât de multe de oferit, de la cultural punct de vedere cu Lyon fiind unul dintre Siturile din Patrimoniul Mondial UNESCO. Cu simpla sa, gastronomie autentică, Rhone este raiul un iubitor de vin cu faimoasele vinuri din Crozes-Hermitage, Cote-Rotie, și Chateauneuf-du-Pape atrăgând turiști de vin din întreaga lume.

Nu te simți intimidat dacă sunteți în căutarea doar pentru un moment bun, cu niște amici, deși! De la începători la experți, Rhone este cu siguranță unul pentru a adăuga la lista. Aici este o trecere in revista a locuri pentru a merge și lucruri pentru a vedea.

Dijon la trenuri Provence

Paris Trenurile Provence

Lyon în Provence cu Trenul

Marsilia la trenuri Provence

 

Cele mai bune fabrici de vin din Europa: Toscana, Italia

Tuscany Italy is gorgeous

 

Toscana vinării oferta vinul perfect țară experienţă. Nu numai că Toscana conține o parte din ele a Italiei cele mai cunoscute apelatii, cum ar fi noul DOC Val d'Orcia, Vinul Nobile di Montepulciano, dar și regiunea izbucnește de mândrie, dragostea terenului, și imensa bucurie de a împărtăși cu alții.

Dacă ai prefera să nu-și planifice propria dvs. Toscana vin tur, vă puteți baza pe expertiza de un ghid sau sofer. Noi, de obicei, închiriază o mașină si o facem noi, dar am avea un șofer privat în Montalcino, care ne-a luat în jurul valorii de a opri nostru de pre-planificate. Este o modalitate foarte bună de a merge, dacă sunteți îngrijorat de conducere în domeniu sau doresc să bea vin în loc de a scuipa.

Puteți rezerva un tur în avans. Credem că cel mai bine este de a merge cu un tur privat, asa tur Montepulciano, tur Montalcino, sau tur Chianti de la Viator.

Bacsis: De asemenea, vă sugerăm să adăugați un prânz fabrică de vin la planurile tale in fiecare zi. Vinuri toscane sunt menite pentru a fi savurat cu alimente.

Milano la Roma Trenuri

Florența la trenuri Roma

Pisa către trenuri Roma

Napoli la trenuri Roma

 

Cele mai bune fabrici de vin din Europa: Mosel, Germania

Amazing Mosel Germany

 

Știm cu toții Germania pentru bere și mașini, dar până în prezent, nu știam că au un kick-ass regiunea viticolă prea.

Între Koblenz și granița cu Luxemburg se află cea mai veche regiune viticolă din Germania. Deja, Romanii au văzut potențial în micro-climat cald și bogat în substanțe nutritive a solului. Astăzi, podgoriile din regiunea Moselle produce unele dintre cele mai bune din lume Rieslings.

Există destul de puține de a alege, dar în partea de sus a listei noastre este Crama Willi Schaer. A viță de vie mici, care datează 1121. La Schafer familie cea mai mare parte se bazează pe lor instruit sentiment de gust și lor instinct atunci când este vorba de a determina cel mai bun timp pentru a recolta fiecare secțiune a lor viță-de-vie. Ceea ce credem că este badass!

Familia produce exclusiv Riesling pe teritoriul lor 4.2 hectare de teren care sunt caracterizate printr-un echilibru perfect între aciditate și structura. Vinurile apreciate de critici sunt distribuite în întreaga lume. Dacă doriți să gust vinul pe site-ul, asigurați-vă că pentru a rezerva o programare în prealabil.

Koln la trenuri Bonn

Bonn la trenuri Koblenz

Koblenz la trenuri Bingen

Bingen la trenuri Frankfurt

 

Cele mai bune fabrici de vin din Europa: Lavaux, Elveţia

Lavaux Switzerland featuring in Best Wineries In Europe

 

viticultura heroic: Este o expresie des folosită pentru a descrie agricultura peisajelor dificile. Lavaux, Elveția este o regiune care ilustrează perfect conceptul.

Lavaux este un vin subregiune a Vaud, situat pe malul nordic al lacului Geneva, Elveţia. Aceasta zona, care ocupă o poziție de invidiat pe partea de est a lac, este cunoscut pentru producerea alb steely vinuri, în principal, din struguri Chasselas.

Prima dată când ochii setat pe terasele sale abrupte, esti lovit de impracticality de toate. (Mai ales posta câteva sticle de vin). Recunoscut de UNESCO ca Patrimoniu Mondial, această parte binecuvântată de soare a lacului Geneva evocă un cadru de basm al balcoanelor pline de flori, sclipiri de apele albastre, care poate fi perfectat doar în continuare, cu un pahar de Chasselas locale. asemănător, lacul său îmbrățișează parcele urca la extrem înclinat pe care numai o capră de munte și de echipă ar trebui să recoltare.

In timpul secolului al 11-lea, aceste vaste dealuri aparținut Benedictin și Cisterciene mănăstiri. A fost călugări care au transformat zona anterior împădurite în podgorii productive care se întâmplă să aibă perspective zdrobitoare.

Aceasta este vederea din fereastra trenului privind abordarea la Lausanne:

Lausanne Switzerland Fields

 

Orașul Lausanne este perfect situat la un capăt Lavaux. Este un punct de vedere bun pentru explorarea regiune. In cadrul Elveția, Lausanne este de fapt proprietarul majoritar atunci când vine vorba de viță de vie. (Comuna deține o regiune viticolă nu mai mică de 62 terenuri de fotbal, producând până la 400’000 sticle anual.)

Interlaken la trenuri Zurich

Lucerna la trenuri Zurich

Berna la trenuri Zurich

Geneva la trenuri Zurich

 

 

Fă bagajele și încărcați paharul. Este timpul să luați un tren sau două pentru a vizualiza cele mai bune vinării din Europa. Salvați un tren vă va oferi bilete rapide și fără probleme, fără taxe ascunse. Ce mai astepti? Timpul pentru a obține vinul, pe!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru cele mai Bune Crame Din Europa Și Cum Să Ajungem Acolo pe site? puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesajul și să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-wineries-europe%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)