Timp de citit: 7 minute
(Ultima actualizare în: 16/09/2022)

Călătorind cu copii către Europa poate fi o provocare. Asa de, este foarte important să adăugați câteva activități pe care copiii le-ar face plăcere, ca o vizită la unul dintre 10 cele mai bune grădini zoologice din Europa. Unele dintre cele mai bune grădini zoologice din lume se află în Europa. În inima cele mai bune orașe in Europa, sunt sanctuare verzi, si 10 cele mai bune grădini zoologice pentru a vizita cu copii din Europa.

  • Transportul feroviar este modul cel mai ecologic de a călători. Acest articol a fost scris pentru a educa despre tren de călătorie și a fost făcută de Salvare tren, Cele mai ieftine bilete de tren din lume.

1. Grădina Zoologică Schonbrunn din Viena

Schonbrunn Grădina zoologică din Viena, a fost, de asemenea, acasă la 500 specii de animale, de cand 1752. De exemplu, cea mai veche grădină zoologică din Europa găzduiește elefantul african și panda uriaș. The 42 acri ai grădinii zoologice vieneze se află într-un palat și are câteva atracții uimitoare pentru copii și părinți.

De exemplu, casa pădurii tropicale din grădina zoologică este o replică teribilă creată de om a unei adevărate păduri tropicale cu furtuni. În timp ce vă plimbați pentru a păstra atenția asupra vidrelor asiatice cu gheare mici și a crabilor vampiri. în plus, Casa ursului polar, tigrii și ghepardii, casa koala, și multe alte case ale animale minunate te așteaptă.

Intrarea în grădina zoologică Schonbrunn din Viena este gratuită cu un permis Viena. Puteți ajunge acolo cu U4 Hietzing în subteran.

Prețuri trenuri Milano către Veneția

Prețuri trenuri Florența către Veneția

Prețurile trenurilor de la Bologna la Veneția

Prețuri trenuri Treviso - Veneția

 

Schonbrunn Zoo In Vienna Elephant

2. 10 Cele mai bune grădini zoologice din Europa: Grădina zoologică alpină din Innsbruck

Situat în uluitoare Tirol în Austria, grădina zoologică alpină din Innsbruck găzduiește mai mult de 150 specii de animale. Veți găsi această grădină zoologică uimitoare la poalele lanțului muntos Nordkette din Alpii austrieci. Asa de, dacă plănuiți o excursie de familie în Alpi, asigurați-vă că vă faceți timp pentru Alpenzoo Innsbruck.

Copiii tăi ar fi absolut uimiți de urșii căprui, Râsul, vulturi aurii, vidre, și salamandră de foc. Acestea sunt doar câteva dintre speciile de animale pe care le veți vedea în grădina zoologică alpină. În timp ce copiii tăi vor admira animalele, vei fi luat de privelisiti uluitoare.

Puteți ajunge la această grădină zoologică uimitoare cu transportul în comun, de la centrul orasului. În plus, există diverse opțiuni de trecere la grădină zoologică, care nu sunt bugetare, astfel încât să puteți vedea totul.

Prețuri trenuri München - Innsbruck

Prețuri trenuri Salzburg - Innsbruck

Prețurile trenurilor din Oberstdorf în Innsbruck

Prețurile trenurilor de la Graz la Innsbruck

 

Bear in Alpine Zoo In Innsbruck

3. Cea mai bună grădină zoologică din Republica Cehă: Grădina zoologică din Praga

Praga este renumită pentru podurile sale uimitoare, vederi pitorești, arhitectură, și petreceri. in orice caz, nu prea mulți oameni știu despre grădina zoologică din Praga, și acesta este un loc de onoare printre cele mai bune grădini zoologice din Europa de vizitat cu copiii.

o.5 kilometri pătrați fac din grădina zoologică din Praga una dintre cele mai mari grădini zoologice din Europa, adăpostind mai mult de 4000 animale. Prin urmare, sunt destule pavilioane și animale de întâmpinat, de exemplu, Shanti elefantul asiatic, Bikira, gorila prietenoasă, și multe alte animale unice și frumoase.

Grădina zoologică din Praga este deschisă zilnic și accesibilă cu autobuzul sau tramvaiul. Sfatul nostru pentru distracție extraordinară în familie în Praga este să planificați o excursie de o zi întreagă la grădina zoologică din Praga, deoarece copiii dvs. ar dori cu siguranță să exploreze totul.

Prețuri trenuri Nürnberg - Praga

Prețuri trenuri München - Praga

Prețurile trenurilor de la Berlin la Praga

Prețurile trenurilor Viena - Praga

 

4. 10 Cele mai bune grădini zoologice din Europa: Grădina Zoologică din Berlin

Cea mai veche grădină zoologică din Germania găzduiește unele dintre animalele extraordinare din lume. Flamingoul chilian și pinguinul african sunt doar câțiva dintre rezidenții speciali pe care îi veți întâlni în vizita familiei la grădina zoologică din Berlin. Animalele rare și exotice fac din Berlin una dintre cele mai bune grădini zoologice pentru a vizita împreună cu copiii tăi din Europa.

Grădina Zoologică din Berlin este situată în centrul uneia dintre cele mai incitante orașe din Europa, iar grădina zoologică nu face excepție. Dacă sunteți în oraș pentru un weekend lung, atunci cu siguranță ar trebui să-ți faci timp pentru o zi la grădina zoologică, pavilioane, și acvariu.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre această grădină zoologică este că există preturi speciale ale biletelor pentru familiile mici sau mari, o singură intrare în grădina zoologică, sau un combo cu intrare în acvariu.

Prețurile trenurilor de la Frankfurt la Berlin

Prețuri trenuri Leipzig - Berlin

Prețurile trenurilor de la Hanovra la Berlin

Prețurile trenurilor de la Hamburg la Berlin

 

10 Best Zoos In Europe: Tigris in Berlin Zoological Garden

5. Cea mai tare grădină zoologică din Hamburg: Grădina Zoologică Hagenbeck

Hamburg este un mare destinație city-break, și un oraș distractiv de vizitat cu copiii. Hagenbeck Tierpark din Hamburg este un exemplu de lucru distractiv de făcut în Hamburg cu copii. Este una dintre cele mai tari grădini zoologice din Europa și Germania. O casă în aer liber pentru mai mult de 1,800 animale, această grădină zoologică fantastică are Oceanul Arctic. Oceanul Arctic este locul în care vă lansați într-o aventură de familie, și vizitați urșii polari, pinguinii, și urșii de mare.

Dacă sunteți câteva zile la Hamburg, atunci ar trebui să obțineți Hamburg Card. În acest fel, veți beneficia de reduceri excelente la atractii turistice, și reduceri la grădina zoologică și acvariul tropical din grădina zoologică.

Prețuri trenuri Berlin - Hamburg

Prețuri trenuri Bremen - Hamburg

Prețuri tren Hanovra - Hamburg

Prețurile trenului Koln - Hamburg

 

Hamburg Hagenbeck Tierpark Penguin

6. Grădina Zoologică din Anvers în Belgia

Unul dintre topuri 10 cele mai bune grădini zoologice din Europa este Grădina Zoologică din Anvers. La fel ca oricare dintre grădinile zoologice uimitoare de pe lista noastră, în Grădina Zoologică din Anvers puteți admira cele mai frumoase animale din lume. in orice caz, unul dintre lucrurile care distinge Grădina Zoologică din Anvers de celelalte grădini zoologice, este programul special pentru animale pe cale de dispariție, precum bonobos și okapi.

Cea mai bună grădină zoologică din Belgia s-a extins extraordinar de-a lungul anilor. Grădina zoologică a crescut atât de mult încât nu se află în centrul orașului, foarte aproape de gara Centrală. în plus, Skywalk-ul grădinii zoologice va dezvălui cel mai mult vedere panoramică uluitoare de grădini și una dintre orașe în afara drumurilor bătute din Europa.

Prețuri trenuri Bruxelles - Anvers

Prețurile trenurilor de la Amsterdam la Anvers

Prețuri trenuri Lille - Anvers

Prețurile trenurilor de la Paris la Anvers

 

Large Birds Antwerp Zoo In Belgium

7. Grădina Zoologică La Palmyre din Les Mathes, Franţa

Frumoasa grădină zoologică Les Mathes din La Palmyre este situată în păduri verzi și dune. Există trasee marcate care vă duc pe dvs. și pe copii într-o excursie în jurul lumii animale și a minunilor naturii într-una dintre cele mai bune grădini zoologice din Europa.

Leii de mare sălbatici și pisicile sălbatice, Flamingo carreabean, și țestoase uriașe, sunt câteva dintre animalele speciale pe care le veți întâlni. Această minunată grădină zoologică este situată în regiunea Noua Aquitanie din Franța, pe coasta Atlanticului, o mare aventură din Parisul cu trenul.

Prețurile trenurilor de la Amsterdam la Paris

Prețurile trenurilor Londra - Paris

Prețuri trenuri Rotterdam - Paris

Prețurile trenurilor de la Bruxelles la Paris

 

giraffe drinking water in La Palmyre Zoo In Les Mathes, France

8. Grădina Zoologică Artis din Amsterdam

Doar 15 la câteva minute de centrul orașului, veți găsi prima grădină zoologică din Amsterdam și una dintre cele mai bune grădini zoologice din Europa. Grădina zoologică Artis Royal găzduiește zebre, fluturi, peste tropical, și cele mai mici organisme care vă vor captiva copiii, la ARTIS-Micropia.

A vizita la grădina zoologică din Amsterdam este una dintre cele mai bune activități de familie de făcut în Amsterdam. Cu destule pavilioane, la acvariu, și stejari bătrâni, Grădina Zoologică Artis din Amsterdam este una dintre cele pitorești și locuri speciale de vizitat când vă aflați în Olanda.

Mai bine achiziționați biletul Artis Zoo și Micropia pentru a vă bucura de tot ce are de oferit grădina zoologică din Amsterdam Royal.

Prețurile trenurilor de la Bruxelles la Amsterdam

Prețurile trenurilor de la Londra la Amsterdam

Prețurile trenurilor de la Berlin la Amsterdam

Prețuri trenuri Paris - Amsterdam

 

Lion Watchng Artis Zoo In Amsterdam

9. Cea mai bună grădină zoologică din Anglia: Grădina Zoologică Chester

Cea mai mare grădină zoologică din Anglia este situată în Cheshire și găzduiește mai mult de 35,000 animale. Grădina zoologică din Chester este una dintre cele mai bune grădini zoologice din Europa de vizitat împreună cu copiii dvs., deoarece există atât de multe animale și grădini de explorat. Există animale din întreaga lume, ca lemurii, mare bucurică, bucarele, și multe alte animale unice.

De asemenea, dacă aveți timp să vă extindeți excursia în familie, asigurați-vă că vizitați minunatele grădini din grădina zoologică. Colecțiile de flori din grădina zoologică din Chester au un nume de renume mondial, iar orhideele sunt absolut excepționale. O vizită la grădina zoologică din Chester este activitatea perfectă în aer liber pentru familie.

Prețurile trenurilor Amsterdam-Londra

Prețurile trenurilor de la Paris la Londra

Prețurile trenurilor de la Berlin la Londra

Prețurile trenurilor de la Bruxelles la Londra

 

The best zoo in England is Chester Zoo

10. Cele mai bune grădini zoologice din Europa: Grădina Zoologică Basel din Elveția

Cea mai bună grădină zoologică din Elveția este situată în inima Baselului. Grădina zoologică din Basel găzduiește animale din întreaga lume, și veți descoperi fiecare animal din locuitorul său natural în diferite incinte.

Un alt lucru uimitor care pune grădina zoologică Basel pe noi 10 cele mai bune grădini zoologice din Europa, este grădina zoologică pentru copii. Aici copiii tăi vor avea o neprețuită ocazie de a întâlni animale domestice din întreaga lume, mângâie-i, și hrănește-i.

O vizită la grădina zoologică este o activitate uimitoare în aer liber pentru întreaga familie. Grădini verzi și păduri, animale și plante extraordinare, va fascina și distra copiii. The 10 cele mai bune grădini zoologice din Europa pentru a le vizita împreună cu copiii tăi, sunt bijuteriile ascunse ale Europei și merită cel puțin o excursie de o zi întreagă.

Prețuri trenuri München - Basel

Prețuri trenuri Zurich - Basel

Prețuri trenuri Berna - Basel

Prețurile trenurilor de la Geneva la Basel

 

Best Zoos In Europe: Basel Zoo In Switzerland

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să planificați cu trenul o vizită uimitoare la cele mai bune grădini zoologice din Europa.

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog „10 cele mai bune grădini zoologice de vizitat cu copiii tăi în Europa” pe site-ul tău? Puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesaje sau să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-zoos-visit-kids-europe/?lang=ro (...)– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)