Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 30/04/2021)

Pentru cei care nu cunosc deja, Pădurea Neagră este o vastă regiune împădurită din sud-vestul Germaniei. Mai exact, este situată în landul Baden-Wurttemberg și ocupă o parte semnificativă a acesteia.

în plus, regiunea este la granița cu Franţa și Elveţia, deci este accesibil din aceste țări precum.

În acest articol, vom vorbi mai mult despre motivul pentru care merită o vizită. Cel mai important, vă vom spune cum să ajungă la Pădurea Neagră din Germania cu trenul.

 

Frumusetea regiunii

Scenic landscape in South of Germany

Frumusețea regiunii constă în natura sa, dar, de asemenea, unele orașe și sate pitorești. În ceea ce privește partea naturii, zona este, bine, umplut cu păduri. Acea parte este auto-explicativ. in orice caz, există mult mai mult să-l!

Pădurea Neagră, sau Schwarzwald așa cum se numește în limba germană, are multe locații cu frumoase vederi panoramice. Este, de asemenea, umplut cu râu uimitoare văi și soare, varfuri superbe dintre mulți dealuri pe care o puteți găsi aici.

În plus,, există o mulțime de destinații, care pot fi de interes pentru mai multe persoane. Puteți găsi familia calm destinații, cuplu se retrage, și venerație-inspirat peisaje pentru mai mult oameni aventuroase.

Mai mult, veți găsi întreaga regiune superba si de poveste pe tot parcursul anului! Asta e un fapt, deoarece se pare impresionant, atunci când este însorit, ploios, și atunci când există zăpadă. Puteți vedea asta clar în cele mai multe imagini ale zonei.

Offenburg la trenuri Konstanz

Stuttgart la trenuri Offenburg

Leipzig Trenurile Dresda

Nürnberg la trenuri Stuttgart

 

Cum se ajunge la Pădurea Neagră cu trenul

Ajungând Pădurea Neagră cu trenul este ceva ce se poate face în mai multe moduri. Asta e cea mai mare parte din cauza amplasării regiunii și faptul că trenul călătorie prin Germania este fantastic.

 

 

in orice caz, asta nu e tot. Puteți ajunge la mai multe destinații din regiune din aproape orice parte a Europei. Asta e valabil mai ales pentru marile orașe în țări precum Franța, Elveţia, Austria, Belgia, Italia, si multe altele.

În ceea ce privește Germania, călătorie cu trenul este ușor de făcut ca o singură companie - Deutsche Bahn funcționează. Variat Trenuri ICE, EuroCity, CityNight, Intercity, și linii TGV vă puteți lua la multe zone din regiune. Puteți plimbare cu trenul la Karlsruhe, Baden-Baden, Freiburg, și Offenburg. Aceste trenuri merg din toate marile orașe germane, astfel încât vizita Pădurea Neagră cu trenul va fi floare la ureche.

Orice ai decide să faci, nu va merge prost, pentru că vizita Pădurea Neagră poate fi un magic experienţă. Noi spunem acest lucru mai ales pentru că aveți posibilitatea să utilizați tren pitoresc și traversează întreaga regiune. Vei experimenta cele mai frumoase lucruri din Pădurea Neagră are de oferit. Linia pitoresc Pădurea Neagră operează pe ruta Offenburg-Konstanz.

Offenburg la trenuri Freiburg

Stuttgart la trenuri Freiburg

Leipzig la trenuri Freiburg

Nürnberg la trenuri Freiburg

 

Vizitați Pădurea Neagră cu trenul oricând doriți!

The Black Forest from above

După cum puteți vedea, frumusețea regiunii și comoditatea de călătorie cu trenul face această călătorie o experiență minunată. Insistăm sfătuim să vizitați zona cea mai magică a Germaniei, cel puțin o dată în viața ta! in orice caz, că călătoria ar trebui să fie suficient de lung pentru tine pentru a vedea tot ce Pădurea Neagră are de oferit!

 

Când vă decideți să ne ia pe această ofertă, simte-te liber sa Contactați pe Salvați A Train. Vă putem ajuta să vizitați Pădurea Neagră cu trenul și a obține o experiență cu adevărat memorabilă.

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie să ne faceți fotografii și mesaje și doar acordă-ne credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fblack-forest-by-train%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)