Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 24/12/2021)

Călătorind cu trenul este renumit pentru a da pasagerilor unele dintre cele mai frumoase poduri de tren, cinematică peisaje. Noțiuni de bază o șansă de a călători pe tren Poduri, puteți vedea dealuri, mediu rural, și oceane toate din scaun confortabil atunci când traversează Europa pe calea ferată. Uneori, calea ferată în sine este frumusetea cea mai trecute cu vederea. Aceste patru feroviar european Tren Bridges va lua respiratia.

 

Primul nostru alege tren Bridges este Viaductul Landwasser, Elveţia

Viaductul Landwasser, Elveţia
Elveția călătorii feroviare

 

Acest pod de tren este o minune arhitecturală incredibilă. Puteti vedea șase arce de calcar se sprijină pe cinci piloni inalti,. Podul duce direct la Landwasser de 216 metri lungime Tunel.

Podul se întinde pe râul Landwasser între orașele Schmitten și Filisur, în zona Graubunden de Elveţia. Acesta a fost, de asemenea, declarat patrimoniu mondial UNESCO. Este în funcțiune astăzi și a fost de la finalizarea sa în 1902.

München la trenuri Basel

Zurich către trenuri Basel

Berna la trenuri Basel

Geneva la trenuri Basel

 

Forth pod de cale ferată, Top tren Poduri din Scoția

Podul Forth, Scoţia
pod Scoția Rail

 

Acest magnific reper scoțian traversează râul Forth la Queensferry, la vest de Edinburgh.

Este format din trei duble din oțel-cantilevers îmbinate prin grinzi lungi. nituri imense să le conecteze la structura principală a trenului Poduri. danele de granit sprijină consolelor. Este cu adevărat un feat de inginerie victoriene.

Podul a fost finalizat în tren 1890 și renovate și revopsite în 2011-2012. Forth pod feroviar a fost Patrimoniul Mondial UNESCO site-ul, deoarece 2005. Există între 190 și 200 trenurile care circulă zilnic peste ea.

 

Podul Hohenzollern, Germania

Podul Hohenzollern, Germania
Germania trenuri de pod

 

Râul Rin împarte limba germana oraş de Koln. Șapte poduri traversa râu maiestuos în Köln. Hohenzollern tren Bridges este nu numai cele mai frumoase, dar, de asemenea, cel mai puternic folosit podul de cale ferată din Germania. Se vede peste 1200 trenuri în fiecare zi, peste cele sase piese.

Hohenzollernbrücke este un pod arc, cu trei arcade de fier de-a lungul lungimii sale. A fost finalizată în 1911 și renovat în 1940, 1950s, și 1980.

Deoarece este doar 409 metri lungime, există, de asemenea, o secțiune a podului pentru pietoni și bicicliști. E unul pe fiecare parte a șinele de tren. Oamenii au început să plaseze “iubesc lacătele” pe gardul dintre șină și zone pietonale, deoarece 2008.

Frankfurt la Koln Trenuri

Bruxelles la trenuri Koln

Viena Trenurile Koln

Munchen la trenuri Koln

 

Viaduct de Chamborigaud, Franţa

Viaduct de Chamborigaud, Franţa
Franța trenuri vechi pod

 

Veți găsi acest spectaculoase semicirculare arc de tren Bridges în satul francez Chamborigaud, completat in 1867. Este încă în uz astăzi.

Viaductul de piatră traversează râul Luech. Este un pod curbat cu o lungime totală de 387 metri. in orice caz, este foarte îngust, la numai 14m larg. Viaductul curbei lui Chamborigaud se confruntă în amonte, spre deosebire de majoritatea celorlalte poduri de acest gen.

Lyon către Marsilia Trenuri

Paris Trenurile Marsilia

Nisa la trenuri Marsilia

Bordeaux Trenuri Marsilia

 

Santa Giustina pod de cale ferată, Italia

Santa Giustina pod de cale ferată, Italia
Italia pod tren istoric

 

Viaduct trenului este numărul 31 pe lista de cele mai înalte poduri de tren din lume. Acesta se află 145 metri înălțime și doar 78 metri lungime. Este situat la sfârșitul fișierului Santa Giustina lac în Dermulo, nordul Italiei.

Lacul Santa Giustina este provocate de om și apa care curge din ea produce electricitate. Este, de asemenea, bine-cunoscut pentru sporturi de apa și canotaj.

Milano la Dermulo Trenurile Trento

Torino Dermulo Trenurile Trento

Padova Dermulo Trenurile Trento

Veneția la Dermulo Trenurile Trento

 

Gata să ia o plimbare cu trenul pe tren Bridges pentru a vedea aceste minuni ale activității umane? Rezervați-vă scaunul și nu plătesc taxele de rezervare la www.saveatrain.com.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbreathtaking-train-bridges-europe%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)