Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 24/12/2021)

Dancing dragoni, unicorni, și zboară porci. da, porci! Sărbătorește Anul Porcului, Sărbătorește Anul Nou Chinezesc în Europa!

anul Nou Chinezesc, De asemenea, cunoscut sub numele de Primăvară Festivalul sau lunar de Anul Nou, este cel mai important eveniment din calendarul chinezesc. Este o ocazie specială marcată de familie adunări, ritualuri alimentare, ofertele de la temple, și - desigur - artificii. Există ceva special pentru a sărbători Anul Nou Chinezesc în Europa. Este o șansă unică de a participa la o veche tradiție chineză, datând 4000 ani. Nu ratați pe ea când ai ocazia!

 

Celebrate Chinese New Year in Europe, 2019

 

No.1 pentru Sărbătoriți Anul Nou Chinezesc in Europa | Madrid, Spania

Numărul de persoane care trăiesc în China Spania a crescut considerabil în ultimii ani, iar această creștere a fost reflectată de nivelul de chinezi sărbători Anul Nou în țară. în 2019, se așteaptă nimic diferit.

Pentru al treilea an consecutiv, capitala spaniolă este locul unde să sărbătorească Anul Nou Chinezesc în Europa în Spania, cu un program cultural și festiv organizat de Ambasada chineză. concerte, ateliere de lucru, parade stradale, și rute gastronomice va fi tot o parte a festivităților a avut loc în districtul Usera - acasă Chinatown Madrid.

 

Paris, Franţa

Paris, nu este primul oras te gandesti la momentul gândesc la un loc a sărbători Anul Nou Chinezesc în Europa. Dar acest lucru magic romantic oraș se transformă într-un oraș de sărbătoare din China în timpul festivităților.

Paris, nu este doar despre parade ostentative și decorațiuni elaborate, deși. Secretul său cel mai bine pastrat peste acest moment este de două temple budiste situate în districtul al 13-lea. Aici familiile din China, Vietnam, și Cambodgia vin să omagiile și bineveniți în An Nou. Bucurați-vă de demonstrații de arte și meserii din China, gătit, și dans tradițional și muzică. A se vedea orașul luminilor trăiesc într-adevăr până la numele său această perioadă a anului. Și cel mai bun lucru este că poți călătorie cu trenul de la Paris la Amsterdam și sărbători în ambele orașe!

Bruxelles la trenuri Paris

Londra Trenurile Paris

Marsilia la trenuri Paris

Amsterdam Trenurile Paris

 

Sărbătorește Anul Nou Chinezesc în Europa, Paris

 

Amsterdam, Olanda

Fapt amuzant: infam District Red Light-Amsterdam este acasa, la un templu budist reală. In fiecare an, Puteți sărbători Anul Nou Chinezesc în Europa la Amsterdam și în jurul The Fo Guang Shan El Hua cu un program special.

Această parte a orașului este de asemenea mare, dacă aveți o pofta de mâncare chinezească autentică. Ia-te de o masă la celebrul Palat See (în primul rând plutitoare restaurant chinezesc din Europa) sau la unul dintre numeroasele restaurante chinezești la Geldersekade.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

Sărbătorește Anul Nou Chinezesc în Europa, Haga

 

Ultimul Sărbătoriți Anul Nou Chinezesc în Europa | Anglia

Londra Anglia se mândrește oferind că deține cea mai mare mod din lume pentru a sărbători Anul Nou Chinezesc în Europa, în afara Asiei. Asa de, desigur, acesta este unul de atins când sărbătoriți Anul Nou Chinezesc în Europa.

Acest oraș deține o singură zi festival Jammed ambalate cu activități, inclusiv mâncăruri tradiționale, o paradă anuală, spectacole, și meșteșuguri tradiționale. (Ne-ai avut la mâncare tradițională!) ne Numărătoare!

Există trei zone principale în Anglia care organizează aceste festivități; pătrat Trafalgar, Chinatown, și Shaftesbury Avenue. Fiecare este unic în activitățile specifice și evenimente le oferă; vizitatorii vor avea o alegere greu pentru a face.

Chinatown oferă cele mai bune dintre cele mai bune în ceea ce privește produsele alimentare tradiționale. Asigurați-vă că vă rezervați devreme pentru a asigura o masă la unul din numeroasele restaurante fabuloase. Chinatown se decked în cea mai fabuloasă decoratiuni cu felinare roșii norocos și bannere. grupuri de dans din China și interpreții pot fi găsite stabilite pe multe etape pe parcursul. Londra poate fi un nou venit la chinezi scena de Anul Nou, dar în fiecare an, devine din ce în mai mare și mai bine și nu ne putem aștepta pentru a vedea ce se întâmplă în 2019!

Amsterdam Trenurile Londra

Rotterdam Trenurile Londra

Paris Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

Care este cel mai bun mod de a sărbători Anul Nou Chinezesc în Europa și de a ajunge la unul dintre aceste orașe? Cu trenul, desigur! Utilizare SaveATrain pentru a rezerva cea mai bună afacere în câteva minute!

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți lua fie fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu o legătură la acest blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcelebrate-chinese-new-year-europe%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)