Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 25/01/2021)

Îți place să călătoresc cu trenul? Îți place văd castele uimitoare în țări precum Franța? Dacă așa stau lucrurile, atunci ai ajuns la locul potrivit. Asta pentru că acest articol “10 Charming Castele în Franța de tren” vă va oferi o listă definitivă a celor zece castele cele mai fermecătoare din Franța. Mai mult, vă vom spune cum să ajungă la ei cu trenul!

 

1. Chateau Chenonceau

Chateau Chenonceau este unul unic, așa cum l-au construit pe bazele unei mori în 16al secol. Puteți cu ușurință ajunge prin intermediul unui tren ca castelul este foarte aproape de un statie. Puteți ajunge la ea de la Tours, un oraș mare în mod rezonabil aproape de castel.

Nantes la Tours Trenuri

Lille la Tours Trenuri

 

 

2. Castelul din Chantilly

Situat în Chantilly Estate, acest castel este într-adevăr merită o vizită odată ce vezi cum arată. Este aproape de centrul Paris ceea ce face călătoresc pentru o briza.

Dijon la trenuri Paris

Reims la trenuri Paris

Lille la trenuri Paris

Excursii Trenuri Paris

 

3. Palatul Fontainebleau

da, este punct de vedere tehnic un palat, dar cui ii pasa, este uluitoare! Ei au construit Fontainebleau Înapoi în 12al secol, și încă arată impresionant și bine păstrate. Este de asemenea ușor de vizitat. Se poate ajunge de la Paris, în mai puțin de o oră cu Transilien linia R.

Bruxelles la trenuri Paris

Londra Trenurile Paris

Marsilia la trenuri Paris

Amsterdam Trenurile Paris

 

4. Castelul Breteuil

 Chateau de Breteuil

Puteți găsi acest castel superb din cadrul parc natural național e în afara dreptul Parisului. in orice caz, pe acest castel frumos cu trenul este un pic dificil, deoarece există doar un serviciu de transfer, care merge direct la ea. Cel puțin vă puteți bucura de încă o călătorie cu trenul spre Paris!

Strasbourg la trenuri Paris

Zurich către trenuri Paris

Frankfurt Trenurile Paris

Geneva, la trenuri Paris

 

5. Castelul Chambord

Castelul Chambord este un castel cu adevărat Fermecatoare și impozant asta merita vizitate. Pentru a ajunge la ea, veți avea nevoie de un taxi sau de transfer de orașul Blois. in orice caz, ajungând la Blois este accesibilă din mai multe orașe din Franța. Puteți ajunge la ea în mai puțin de o oră și jumătate atunci când călătoresc de la Paris.

 

6. Chateau d'Amboise

Castelul Amboise se numără printre cele mai fermecătoare castele din Franța. Este o adevărată bijuterie a arhitecturii din Renaștere. Puteți ajunge la Chateau ușor cu trenul din mai multe orașe din Franța, prin intermediul unui TGV sau Intercity trenuri.

 

 

7. Celebrul Castel Chateau de Monte-Cristo

Vă recomandăm acest drăguț, mic castel ca celebrul Alexandre Dumas a construit-! Puteți ajunge la Monte Cristo Castle cu ușurință cu o linie de tren local, așa cum este corect la Paris! Avand in vedere, puteți lua orice tren dacă veniți dintr-un alt loc.

 

8. Amazing Castel Chateau d'Azay-le-Rideau

Charming Castles in France - Chateau d'Azay-le-Rideau

Este un castel cu adevărat magnific mic construit chiar pe o insulă într-un mic lac! Nu poate obține nici mai frumos decât aceasta. Puteți ajunge la castel cu ușurință de a lua o jumătate de oră cu trenul din orașul Tours. Apoi, va trebui doar pentru a face o plimbare de 20 de minute de la castel.

 

9. Castelul Haut-Koenigsbourg

S-ar putea să nu fie printre cele mai fermecătoare castele din Franța, dar a trebuit să-l includă. Castelul este bogat în istorie, și este cu adevărat îți taie răsuflarea, nu numai în mod fermecător! Cea mai apropiată stație de tren la castel se află în Selestat, și puteți ajunge la Strasbourg sau mai multe alte orașe din apropiere.

Paris Trenurile Strasbourg

Luxemburg Trenurile Strasbourg

Nancy la trenuri Strasbourg

Basel la trenuri Strasbourg

 

 

10. Chateau de Pierrefonds

The Chateau de Pierrefonds este, fără îndoială, cel mai care merită a fi pe o listă despre castele cele mai fermecătoare din Franța. Puteți ajunge doar la castel luând un tren Compiegne, apoi a lua o autobuz la Pierrefonds.

 

Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre călătoria cu trenul 10 Charming Castele în Franța de tren, poti contactați-ne prin intermediul site-ului nostru.

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie să ne faceți fotografii și mesaje și doar acordă-ne credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcharming-castles-france%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)