Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 14/01/2022)

Festivalul Köln este cu siguranță în valoare de adăugarea la lista ta de cupă. 1.5 Milioane care participă aproape în fiecare an, de acord! De asemenea, cunoscut sub numele de al cincilea sezon, această lume-celebru festival cu siguranță va fi o experiență de-o viață. Carnavalul din Köln nu este doar distractiv, dar, de asemenea, super usor pentru a ajunge cu trenul, cu ajutorul Salva Un Tren Aici sunt sfaturile noastre pentru Festivalul Köln 2019 și cum se ajunge acolo cu trenul.

 

Cologne Festival Costumes

Ce să Pack pentru Festivalul Köln:

Este timpul pentru a merge costum cumpărături. Cine nu iubește un costum? Stilul este destul de diferit de carnavaluri din Brazilia. Gândiți-vă mai mult „Soldier prusac“, cu o doză mare de machiaj si paiete!

Koln Carnavalul este mai presus de toate un festival de rochie fantezie, asa ca foloseste-ti imaginatia! Mai luminos cu atât mai bine.

Pentru baluri și alte evenimente de interior, costume subțiri sunt recomandate. Dacă într-adevăr doriți să experienţă acest festival, atunci ai nevoie pentru a merge în afara! Doar amintiți-vă să poarte ceva cald dedesubt! Adevaratul ventilator Koln carnaval nu este pus în afara de vreme! Oaspeții care sosesc în ultimul minut vor găsi măști, costume, și make-up în mai multe magazine din centrul orașului. Ca ultimă soluție, un simplu nas de hârtie de culoare roșie este tot ce ai nevoie. Vrei niște info rochie.

Munchen la trenuri Koln

Bruxelles la trenuri Koln

Viena Trenurile Koln

Hanovra Trenurile Koln

 

Cum Pentru a ajunge la Festivalul Koln:

Ai de gând să doriți să prindă un tren la Köln statie principala. Acesta este, de asemenea, una dintre cele mai importante noduri de cale ferată din Europa, astfel încât să nu se vor lupta pentru a găsi un timp care vi se potrivește cu SaveATrain.

Puteți călători la Festivalul Koln rapid și confortabil din marile orașe din Germania și alte țări europene: In fiecare zi, mai mult decât 1,300 trenurile circulă între Köln și destinații în toată Germania și în străinătate. Repere ale serviciului includ trenurile internaționale de mare viteză, care se conectează cu Koln Londra, Paris, Amsterdam, și Bruxelles. Cu serviciu feroviar de mare viteză la Frankfurt, gara Koln-Deutz - al doilea terminal pentru trenuri ICE de mare viteză în Köln - și Köln / Bonn Aeroport statie, Koln a îmbunătățit și mai mult rolul vital ca un nod central pentru calea ferată transport.

Serviciul de transport public local din Köln și regiunea înconjurătoare este, de asemenea, excelent, oferind Subteran, tramvai, și servicii de transport cu autobuzul care vă va oferi cu o mobilitate optimă în timpul sejurului dumneavoastră în Köln.

Informațiile furnizate de către Căile Ferate feroviare germane compania include nu numai mersul trenurilor, dar, de asemenea, conectarea orarele de tramvai și autobuz, plus timpul necesar pentru a ajunge la cea mai apropiată stație sau stație de pe jos.

Amsterdam Trenurile Koln

Rotterdam spre Cologne Trenuri

Antwerp spre Cologne Trenuri

Paris Trenurile Koln

 

trenurile feroviare germane într-o stație de tren Hbf

 

Kolsch dialect în Köln Carnaval

Pentru a înțelege “ciudat” Cultura Koln Carnaval, va trebui să învețe câteva expresii tipice din dialectul Kolsch. Dacă acestea sunt noi pentru tine, nu începe să se îndoiască abilitățile germane – majoritatea germanilor nu le cunosc, fie.

Postul Mare, sau: Postul Mare

Carnaval, De asemenea, cunoscut sub numele de “Sezonul a cincea,” deține un astfel de loc special în inimile cele mai Köln rezidenți că ei au multe cuvinte pentru ea. Deși Carnavalul, sau “Postul Mare,” se spune să înceapă noiembrie 11 in fiecare an, într-adevăr “zile mari” începe cu Doamnelor’ Noapte, sau “Cartierul femeilor” joi, înainte și se execută până la începutul Ash miercuri.

Luxemburg spre Cologne Trenuri

Liege spre Cologne Trenuri

Zurich spre Cologne Trenuri

Geneva spre Cologne Trenuri

 

 

Kolsch

Kolsch: Este singura limba pe care o puteți bea. Asta gag rulează în Köln, în cazul în care dialectul și orașul natal fiertură împart același nume. În mod normal, servit în înălțime, ochelari subțiri, în timpul Köln Carnavalul este pahare de plastic numai ca nu geam casabil este permisă pe stradă. Ar trebui să te apuca Kolsch la un Brauhaus, deşi, tine minte: Adu numerar. Este singura modalitate de a cumpăra bilete de băutură în ambalate pub-uri.

Berlin spre Cologne Trenuri

Nuremberg spre Köln Trenuri

Spre Cologne Bonn Trenuri

Stuttgart la trenuri Koln

 

Măcelarul

A “Măcelarul” este un pupic mare. În timpul festivităților de carnaval Köln, se așteaptă pentru a obține sarutat (“suflat,” sau să fie corecte: “jebutz”) mai mult decât de obicei. Complet străini distribui pecks inofensive pe străini’ obrajii, deși unele Butzcher umed (în standardul Kolsch, “Butz”) De asemenea, se pot murdări carnaval machiaj pe fața ta.

Frankfurt la Koln Trenuri

Dresda Trenurile Köln

Aachen Trenurile Koln

 

Weetschaff

Acest cuvânt se referă la pub-uri, baruri, sau restaurante. Aproape toate dintre ele să ia parte la celebrarea Carnavalul Köln. Ei clar mobila pentru a crea un ring de dans mare și decora totul cu multă culoare timp de șase zile de sărbătoare într-un rând. În multe pub-uri locale, numai Kölsche muzică este jucat (cântece în dialectul Kölsch). Veți găsi de multe ori până la cozile de 300 de metri lungime, în fața pub-urile tradiționale.

 

Ce este Weiberfastnacht?

Dimineața devreme, pe străzi umple cu proști Festival Köln în costume. la exact 11:11 a.m., Carnavalul de stradă este deschis oficial de primarul Köln și Köln Carnavalul triumvirat.

Fapt interesant: femei (femei)

În 1824 în Beuel, o parte din Bonn, un grup de spălătoare și-au format propriul comitet Karneval. Se pare că erau obosit de rufe în timp ce toți ceilalți a fost sărbătorit Karneval. Ei au luat cu asalt Primăria și a preluat guvernul oraș. (Acum, amintiți-vă ... Karneval este un moment în care oficialii guvernamentali sunt caricaturizat în mod deschis, și un guvern bate joc este ales. Astăzi, acest „asaltul Primăriei Beuel“ de femei este prezentat în direct la televizor. fata de putere!

 

 

Carnavalul Koln Program:

 • Martie 1: Carnavalul de vineri

  • Această zi este de fapt o zi de odihnă. Dar noi nu ar lua în serios acest lucru prea. Numeroase sesiuni și bile au loc în seara în această zi. Deci, dacă vă doresc o petrecere, vei fi sigur de a găsi unul.
 • Martie 2: Carnavalul de sâmbătă

  • După un brunch de carnaval cu Kölsch bere, există o performanță la bivuac societăților de carnaval, cu o tradiție militară la Neumarkt. Seara puteți merge la parada fantomă.
 • Martie 3: Carnavalul de duminică

  • Începând de la 11:11 a.m., paradele școlare și de vecinătate Martie prin centrul orașului, oferind grupuri școlare costumed și mascarade originale puse în scenă de cluburile de cartier.
 • Martie 4: Rose luni

  • Punctul culminant al sesiunii este cea mai mare parada pe Rose luni. Flotoarele încep să parada prin oraș la 10 a.m. Participanții sufla sărutări mulțimilor costumați mucoasei ruta parada.
 • Martie 5: Carnavalul de marți

  • La prânz sunt parade cu grupuri de petrecăreți costumați în suburbii. Dupa aceea, festivitățile continua până la miezul nopții, când cifra de paie numit „Nübbel“ este îngropat sau ars.
 • Martie 6: Miercurea cenușii

  • Dimineața, Catolicii merg la biserică pentru a primi o cruce de cenusa pe frunte ca un semn de pocăință. Acea seară, sezon Carnavalul anului este încheiat în mod tradițional, la o cină de pește.

 

Ai v-am convins să participe la Festivalul Köln 2019, inca? Apuca biletele de tren din Sava A Tren în câteva minute fără suplimentare, taxele plictisitor! Aceasta înseamnă mai mulți bani pentru Weetschaff ?

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie face fotografii și textul nostru și doar ne da credit cu un link la acest blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcologne-festival%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)