Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 11/04/2021)

Covid-19. Este tot ceea ce par să putem vorbi, și pentru un motiv bun. Acest virus a cuprins lumea și a schimbat complet modul în care ne gândim la viața de zi cu zi și, desigur, călătoria cu trenul. Călătoria cu Trenul este un mijloc de transport utilizare mulți nu doar pentru plăcerea de vacanță, dar pentru navete de lucru, precum și.

 

Asa de, Care este consilieze tren de călătorie Industrie Călătorind?

Să discutăm ceea ce industria de tren este de a face pentru a vă menține în condiții de siguranță. Majoritatea gărilor își intensifică protocolul de curățare pentru trenuri și gări. Pe lângă intensificarea curățare, frecvența la bordul trenurilor și la stațiile a crescut, de asemenea,. Curățarea are loc la fiecare oră și include utilizarea dezinfectantului pentru a șterge balustradele, doorknobs, mânere, și toalete. produse antibacteriene suplimentare, inclusiv sanitizers și tampoane, sunt furnizate la stațiile, în trenuri, și în zonele de lucru ale angajaților.

 

Consiliază tren de călătorie Industrie Pe Sfat Travelling 1: Plata online

Vă recomandăm să mergi 100% fără contact dacă poți. Dacă nu ați cumpărat dvs. bilet de tren on-line pentru orice motiv, merge mai departe toate plățile ar trebui să fie fără contact, dacă este posibil. De ce? Bine, există unele mesaje mixte. Aceasta este ceea ce spune Banca Angliei: „Ca orice altă suprafață pe care un număr mare de oameni vin în contact cu, Notele pot transporta bacterii sau virusuri. in orice caz, riscul prezentat de manipulare o notă de polimer nu este mai mare decât a atinge orice alt suprafețele comune, cum ar fi balustrade, doorknobs, sau carduri de credit. ” Mai devreme luna asta un raport de ziar a susținut Organizația Mondială a Sănătății (CARE) au avut bancnotele menționate pot fi răspândirea coronavirus, astfel încât oamenii ar trebui să încerce să utilizeze plățile contactless în schimb. Dar a fost raportat că OMS negat că ar fi spus de numerar a fost transmiterea coronavirus, și că a fost „interpretat greșit“ - deci du-te figura.

in orice caz, Să punem cap la cap, vom? Cele mai multe note și monede vor fi fost anterior manipulate de către un număr mare de persoane , așa că, dacă sunteți îngrijorat, plata cu un card de contact în cazul în care este posibil, probabil, este calea de a merge.

Milano spre Roma cu Trenuri

Florența la Roma cu Trenuri

Pisa spre Roma cu Trenuri

Napoli spre Roma cu Trenuri

 

Bacsis 2: distanțarea socială!

Distanțarea socială înseamnă că nu TOUCHY în nici un caz. Dar, ce despre trenurile înghesuiți, tuburi, și tramvaie?

Oricine a folosit în mod regulat de călătorie cu trenul va ști că poate fi greu să rămână câțiva centimetri în direcția opusă următoare pasager, nu minte 1M recomandat. La Milano, pasagerii au fost sfătuiți să se așeze alături de un loc gol, ceva de care pasagerii în orașele mai aglomerate pot, de obicei, doar să viseze.

Unul dintre cele mai aglomerate trenuri care călătoresc orașele este Londra. Transporturile de la Londra a prezentat un „regim de curățare îmbunătățită“ pentru a îmbunătăți nivelul de igienă pentru anii de capital transport public, dar nimic pentru a pune în aplicare distanțarea socială. Acest lucru este de până la tine. Concluzia este că trebuie să încercați să nu atingeți alte persoane. Călătorii uneori mai puțin aglomerate, dacă este posibil, purtați mănuși dacă nu se poate evita atingerea șine, scaun, etc. Carry propriul dezinfectant cu tine. Nu vă bazați pe stațiile de tren pentru a oferi pentru tine în orice moment. O mai bună siguranță decât să regretați!

Amsterdam spre Paris cu Trenuri

Londra la Paris cu Trenuri

Rotterdam la Paris cu Trenuri

Bruxelles la Paris cu Trenuri

Consiliază tren de călătorie Industrie cu privire la modul de a vorbi

 

Bacsis 3: NU FOLOSIȚI Cupe reîncărcabile!

La Tren de călătorie Industria Călătorind include Consiliază ghiduri pe Do și nu și o ceașcă de ceai favorit. In timp ce intra in obiceiul de a transportă și folosind cești reîncărcabile atunci când afară și despre a fost încurajată ca o mișcare eco-conștient, ne e frică acest lucru nu se mai aplică.

Multe lanțuri mari de cafea au un regândire ca răspuns la izbucnirea coronavirus, Starbucks cu interzicerea temporar utilizarea de cupe reutilizabile - de obicei, realizate din material plastic, sticlă, sau material din bambus - pentru siguranța atât a clienților, cât și a personalului. De obicei, primiți o reducere pentru a vă aduce propria ceașcă, dar s-ar putea să nu obține același răspuns acum! Vei trebui să renunțe la acea mică reducere pentru motive de siguranță.

Bruxelles spre Amsterdam cu Trenuri

Londra spre Amsterdam cu Trenuri

Berlin spre Amsterdam cu Trenuri

Paris la Amsterdam cu Trenuri

 

 

Bacsis 4: Nu atingeți!

Mulți oameni se întreabă dacă luați trenul înseamnă un risc mai mare de infecție. Răspunsul scurt este că, dacă stai pe un tren și în 1-2 metri de o persoană infectată care tușește, aveți risc de infecție.

Dar ceea ce credem că este mai pertinent pentru a indica faptul că riscul este mai probabil virusul persistent pentru 48-72 ore pe o suprafață dură, precum balustrada. Acest lucru nu se aplică doar la trenuri, deși. Este ORICE spațiu public.

Dacă trebuie să atingeți șine, butoane, bilete, si asa mai departe, încercați să o facă doar cu o singură mână sau mai bine, cot! Păstrați telefoane în cealaltă mână „curat“ și se spală atât cât mai curând posibil la destinație.

Nuremberg la Praga cu Trenuri

Munchen spre Praga cu Trenuri

Berlin la Praga cu Trenuri

Viena la Praga cu Trenuri

 

Don't Touch! Utilizați cot pentru a spune salut

 

Bacsis 5: Călătorii Cu trenul!

Dacă aveți de gând să călătorească, lăsați-l să fie cu trenul. Suntem din ce în ce vedem nici o restituire privind transportul aerian, în timp ce călătoria cu trenul este mai flexibil. termeni și condiții normale se aplică par a fi multe dintre răspunsurile companiilor aeriene. „Nu există în prezent nici o schimbare la consiliere pentru companiile aeriene, astfel încât zborurile noastre funcționează ca termeni și condiții privind biletele normale și cele standard continuă să se aplice,“Spune easyJet.

Unele companii aeriene rivale sunt fiind mai acomodarea. British Airways oferă un grad de flexibilitate pe zborurile spre nordul Italiei, în timp ce compania aeriană sora Aer Lingus va o mai bine cu promisiunea: „Oaspeții care au făcut rezervări pe aerlingus.com și dorința de a schimba datele sau destinații pentru zborurile lor viitoare pot face acest lucru.“

Frankfurt la Berlin cu Trenuri

Leipzig la Berlin cu Trenuri

Hanovra spre Berlin cu Trenuri

Hamburg spre Berlin cu Trenuri

 

nici o restituire privind transportul aerian

 

Bacsis 6: Pachet de gustări proprii!

Pack propriile snacks-uri, dacă sunteți călătoresc cu trenul. Multe trenuri au și-au închis temporar saloanele de primă clasă și au eliminat alimentația la bord. Asa de, timp pentru a obține creativ cu lunchboxes dvs.! Luați propriile băuturi răcoritoare sau achiziție de la comercianții cu amănuntul stație de alimentare înainte de a urca. Aceste măsuri sunt, desigur,, conceput pentru a vă proteja și de a reduce raspandirea virusului COVID-19!

Milano spre Veneția cu Trenuri

Padova spre Veneția cu Trenuri

Bologna spre Veneția cu Trenuri

Roma la Veneția cu Trenuri

 

Consiliază tren de călătorie Industrie pe produse alimentare

Știm că acest lucru este un timp înfricoșător. Dar, vă încurajăm să rămână calm și logică în abordarea dvs. pentru sănătate și siguranță atunci când călătoresc cu trenul sau cu alte mijloace. La Salvați un tren ne-am angajat să asigure tuturor clienților noștri și personalul sunt păstrate în siguranță și sunt la curent cu toate cele mai recente proceduri de siguranță și evoluțiile.

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “Covid-19: Cum Consiliază tren de călătorie Industrie Călătorind?” pe site-ul dvs.? Puteți lua fie fotografii și textul nostru și să ne dea credit cu o link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcovid19-train-travel-industry-advise%2F%0A%3Flang%3Dro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)

  • Dacă doriți să fie un fel pentru utilizatori, le puteți ghida direct în paginile noastre de destinație rută de tren.
  • În următorul link, veți găsi cele mai populare rute noastre de tren – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml, <- acest link este pentru limba engleză rute pagini de destinație, dar avem, de asemenea, https://www.saveatrain.com/pl_routes_sitemap.xml, și puteți modifica pl pentru a FR sau de și mai multe limbi alese de dvs..