Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 30/01/2021)

Noi de mare viteză, trenurile transfrontaliere continuă să deschidă linii din întreaga lume. În plus, puteau bate întotdeauna transportul aerian în ceea ce privește confortul, rentabilitatea, și viteza de deplasare. In acest punct, există mai multe și mai multe rețele de trenuri din întreaga lume! Toți cei care-i în trenuri transfrontaliere iubește!

Călătorind prin Europa pe un tren este mai mult despre decelerare decât viteza. Pe măsură ce trece peisaje frumoase pe drum la destinația finală, te simți minunat și senină. Ca rezultat, întâmplă trenurile transfrontaliere devine un timp de relaxare, au ceva timp pe cont propriu și chiar să mediteze.

Asa de, Hai să verificăm unele dintre cele mai bune trenuri transfrontaliere în Europa, împreună:

 

Trenurile Eurostar TRANFRONTALIERĂ

Conectarea la Londra cu Amsterdam, Avignon, Bruxelles, Puțin, Lyon, Marsilia, Paris, și Rotterdam, Eurostar este, probabil, cel mai popular de mare viteză serviciu feroviar în Europa. De asemenea, Getlink funcționează separat și deține trenurile. Ei traversa Tunelul Canalului Mânecii între Marea Britanie și Franța. Rularea pe o rețea de viteza mare linii, Eurostar trenurile count optsprezece-masina de clasa 373/1 trenuri și clasa șaisprezece-car 374 trenuri. Ei funcționează până la 186 mph (300 kilometri pe ora). În plus, Eurostar transporta mai mulți pasageri decât toate companiile aeriene combinate. Acest lucru este de a face Eurostar operatorul feroviar dominant pe rutele pe care operează.

Trenurile Eurostar TRANFRONTALIERĂ vă va duce prin Regatul Unit, Franţa, Belgia, și Olanda. Plus, acest lucru va permite să vă bucurați de peisajul splendid al acestor rute de-a lungul drum.

Hanovra Trenurile Rotterdam

Londra Trenurile Rotterdam

Hamburg la trenuri Rotterdam

Koln la trenuri Rotterdam

 

Trenurile de trecere a granitei din Spania spre Franța

Trenurile Thalys TRANFRONTALIERĂ (limba franceza: [ca])

Inițial construit în jurul liniei de mare viteză LGV Nord între Paris și Bruxelles, Thalys este un operator franco-belgian tren de mare viteză. Calea ferată Eurostar mașinile împărtășesc această pistă, ceea ce le face una dintre cele mai bune trenuri transfrontaliere. Thalys merge de la Paris, Bruxelles sau Amsterdam Londra prin Lille și tunelul de sub Canalul Mânecii și cu trenurile franceze TGV interne. Plus, Thalys servește la Amsterdam și Koln, de asemenea! Aceasta este o veste fantastic pentru toți cei care îi place să aibă o mulțime de opțiuni pentru călătoria lor. Thalys International, NMBS / SNCB, și feroviare germane gestiona sistemul său în timp ce THI Factory și NMBS / SNCB-l opereze. Ca rezultat – cu Thalys – tren care călătoresc în Europa este cu siguranță fantastic!

Amsterdam Trenurile Koln

Bruxelles la trenuri Koln

Koln pentru Trenurile Anvers

Paris Trenurile Amsterdam

 

 

NS International

Cunoscută anterior ca NS Hispeed, NS International este operatorul feroviar în Țările de Jos pentru toată lumea cu un ochi dornici pentru o experiență de călătorie uimitoare. NS International opereaza Trenurile de frontieră Cross inter-city internaționale și de mare viteză, cu conexiuni la:

– Belgia (Intercity Direct)

– Germania și Elveția (Intercity-Express)

– Franţa (Thalys)

Mai presus de toate, NS International opereaza in prezent servicii atât de mare viteză și non-mare viteză și face parte din Nederlandse Spoorwegen. asemănător, NS International poate introduce servicii de semi-de mare viteză și de mare viteză cândva în viitorul apropiat.

Bruxelles la trenuri Leiden

Antwerp Trenurile Leiden

Berlin Trenurile Haarlem

Paris Trenurile Haarlem

 

Trenurile de frontieră Cross – TGV (limba franceza: Un tren de mare viteză)

SNCF operează TGV, care este intercity serviciul Franței feroviar de mare viteză și cel mai bun operatorul național feroviar de stat. Deși inițial centrat pe Paris, rețeaua are, de-a lungul anilor, extins. Se conectează acum principalele orașe din Franța (Marsilia, Puțin, Bordeaux, Strasbourg, Rennes) cu țările din jur. Sunt despre 110 milioane de pasageri pe an, în Franța, de echitatie cu TGV. Conform datelor din Aprilie 2007, TGV este trenul cel mai rapid pe roți, ajungând 574.8 km / h (357.2 mph). Vei experimenta cele mai bune internaționale conexiuni la Bruxelles în Belgia și Luxemburg în partea de nord cu trenurile TGV, desigur.

TGV-ul internațional în est vă va duce la Frankfurt și Munchen. asemănător, ta călătorii sud te va duce direct la Milano, în Italia sau în Spania, Barcelona. Nu face nici o greșeală de călătorie, TGV este unul dintre trenurile cele mai confortabile transfrontaliere! În plus, te va duce în cea mai minunată călătorie romantică din Paris, pe malul Mediteranei. Sau, la superba Bordeaux, Lyon și Marsilia și la Cannes de renume mondial. Prin urmare, dacă doriți să ajungeți la Franța și / sau Elveția cu trenul, puteți face acest lucru prin mersul în trenurile transfrontaliere operate de Lyria.

Zurich către trenuri Paris

Paris, la trenuri Frankfurt

Geneva, la trenuri Paris

Paris Trenurile Koln

 

Pentru a obține cele mai bune experiență de tren in viata ta, la prețuri fantastice și eliberat de taxe de rezervare suportabil, utilizare Salvați un tren

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcross-border-trains-europe%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)