Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 25/02/2022)

Plaje însorite, vile de lux, și compania familiei ei – Beth Ring găsise modalitatea perfectă de a petrece sărbătorile de Crăciun. Un rezident din Chicago, ea a călătorit în Jamaica cu soțul ei și cei cinci copii ai lor pentru o evadare de opt zile în vila de pluș Mais Oui. Se bucurau de vacanța prin excelență în Caraibe până când Ring a făcut o tuse uscată și o durere în gât cu câteva zile înainte de zborul de întoarcere la Chicago.. A spune că lucrurile au mers în jos de acolo ar fi un eufemism. Acestea sunt lucruri cruciale de călătorie pe care ar trebui să le știți în noua normalitate.

 

Chestii cruciale de călătorie în noua normalitate: Coșmarul carantinei

Cu o zi înainte de plecarea lor din Jamaica, familia a făcut acasă teste rapide antigen COVID. Conform protocoalelor standard ale companiilor aeriene, un raport negativ este obligatoriu pentru zborurile de îmbarcare.

Spre dezamăgirea lor totală, Ring și soțul ei au fost testați pozitiv pentru COVID-19. Nu se pot îmbarca la zborul de întoarcere, familia a decis să se plaseze în carantină în Jamaica până când au fost autorizați să zboare.

Dar găsirea unei unități de carantină decentă în țara insulară a fost un alt calvar cu totul.

Mais Oui Villa are aranjamente reciproce cu alte proprietăți pentru a accepta oaspeți care au fost testați pozitiv pentru COVID-19. Dar din cauza unei creșteri masive a turismului din cauza sezonului sărbătorilor, majoritatea unităților de cazare din Jamaica au fost umplute până la refuz.

Ring și familia ei nu au avut altă opțiune decât să se mute într-o unitate de carantină administrată de guvern. Dar lipsa facilităților de bază și a igienei le-a făcut șederea extrem de dificilă.

Atunci Ring a contactat un ambulanta aeriana service și a început să completeze documentele. A fost singura modalitate prin care familia ei se întoarce la Chicago fără a trece prin carantina de zece zile impusă de guvern.

Concluzia este că Ring și familia ei au reușit să rezerve o ambulanță aeriană privată și s-au întors acasă la timp pentru sărbătorile de Anul Nou.. De asemenea, niciuna dintre familia ei nu a suferit complicații din cauza COVID-19.

Dar Ring a ajuns să plătească grozav $35,000 pentru a beneficia de serviciul de ambulanță aeriană.

Amsterdam Trenurile Londra

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

Crucial Travel Stuff In The New Normal: Air Ambulance

 

Chestii cruciale de călătorie: Noua normalitate a călătoriilor

Experiența de carantină și evacuare a lui Beth Ring nu este o excepție. Devine rapid o realitate pentru turiștii care doresc să călătorească în străinătate.

Motivele de vaccinare au făcut mai sigur să ieși afară. Acea, in schimb, a determinat multe țări să ușurarea restricțiilor de călătorie. Dar este important să ne amintim că pandemia nu s-a încheiat.

Atâta timp cât oamenii continuă să contracteze COVID-19, amenințarea infecțiilor inovatoare și a noilor variante va fi mare. Deși asta nu ar trebui să vă împiedice să explorați noi destinații, va trebui să fii extrem de precaut atunci când planificați o călătorie. Miza va fi și mai mare dacă călătoriți într-o țară străină.

Iată câteva sfaturi utile de care ar trebui să ții cont înainte de a pleca în următoarea vacanță:

 

1. Acoperiți Elementele de bază

Este de la sine înțeles că trebuie să fii la curent cu vaccinarea împotriva COVID-19. Dacă în țara dvs. de origine sunt disponibile injecții de rapel, asigurați-vă că ați luat doza înainte de a călători. De asemenea, descărcați certificatul de vaccinare și salvați-l pe telefon.

Odată ce ați rezervat zborurile, verificați cu compania aeriană pentru a afla dacă aveți nevoie de un raport negativ RT-PCR înainte de îmbarcare. Nu uitați să verificați și regulamentele de testare și carantină la destinație.

 

2. Verificați opțiunile de transport

Aeroporturi, terminale de autobuz, și stații de tren te-ar putea expune la o tonă de agenți patogeni, inclusiv noul coronavirus. De aceea, trebuie să fii extrem de precaut în timpul tranzitului.

Vestea bună este că majoritatea gărilor și aeroporturilor au implementat protocoale riguroase de decontaminare pentru siguranța pasagerilor.. Respectați instrucțiunile privind mascarea și distanțarea socială emise de autorități.

De asemenea, dacă călătoriți cu trenul, ține la îndemână o pungă cu articole de toaletă personale împreună cu dezinfectantul pentru mâini. Aflați dacă aveți nevoie de un raport negativ RT-PCR înainte de a vă urca în tren.

Dacă va fi o călătorie peste noapte, purtați un sac de dormit și o pernă pentru a minimiza riscul de expunere.

 

3. Schițați un plan de carantină

Dacă există un lucru pe care trebuie să înveți din experiența lui Beth Ring, este că noul coronavirus poate sustrage toate măsurile de precauție. În ciuda mascarea și evitarea aglomerației atractii turistice, s-ar putea să ajungi să te infectezi.

În cele mai multe cazuri, asta ar însemna că nu te poți întoarce în țara ta de origine până când nu vei fi testat negativ.

De aceea, este mai înțelept să ții un plan de carantină pregătit la începutul călătoriei. Începeți prin a verifica disponibilitatea unităților de carantină la destinație. Aflați dacă unele hoteluri și stațiuni private permit oaspeților cu COVID-19 să intre în carantină.

De asemenea, consultați furnizorul dvs. de cazare pentru a afla dacă au un etaj de carantină desemnat pentru oaspeții cu COVID-19..

Alternativ, ai putea lua legătura cu prietenii sau cunoscuții care locuiesc în apropierea destinației tale de vacanță. Aflați dacă se vor simți confortabil să vă lase să stați câteva zile dacă sunteți testat pozitiv pentru COVID-19.

 

4. Contactați un serviciu de ambulanță aeriană

Utilizarea ambulanțelor aeriene nu mai este limitată la accidente și urgențe medicale. Astăzi, ambulanțele aeriene din SUA și din întreaga lume devin mijlocul de transport preferat pentru turiștii care nu pot beneficia de zborurile de pasageri.

Dacă testați pozitiv pentru COVID-19 într-o țară străină, transportul aerian medical ar putea fi singura opțiune pentru a vă întoarce la siguranța și confortul casei dumneavoastră. O ambulanță aeriană ar fi deosebit de importantă dacă vă dezvoltați complicatii severe din boala.

De aceea, este o idee bună să luați legătura cu un operator de ambulanță aerian de încredere și reputat. Aflați costul transportului, precum și documentația necesară pentru un transfer medical. De asemenea, verificați tipul de facilități și echipamente disponibile la bord.

Discutați cu furnizorul dvs. de asigurări de sănătate pentru a afla dacă planul dvs. actual acoperă costurile de transport medical aerian și de evacuare. De asemenea, asigurați-vă că investiți într-un plan solid de asigurare de călătorie pentru a acoperi cheltuielile medicale în timpul călătoriei.

Milano Trenurile Napoli

Florența Trenurile Napoli

Veneția Trenurile Napoli

Pisa către trenuri Napoli

 

 

Lucruri cruciale de călătorie pe care ar trebui să le știți în noua normalitate: Recomandări finale

Nu există nimic mai plină de satisfacții decât emoția de a explora locuri noi, culturi, si bucatarii. in orice caz, călătoria în timpul pandemiei necesită o planificare meticuloasă și precauții suplimentare. Dacă plănuiești o călătorie în străinătate, nu uitați să pregătiți un plan de carantină și evacuare înainte de a pleca.

Dijon la trenuri Provence

Paris Trenurile Provence

Lyon Trenurile Provence

Marsilia la trenuri Provence

 

Crucial Travel Stuff In The New Normal - Evacuation plan

 

Aici la Salvați un tren, suntem bucuroși să împărtășim cu voi lucruri cruciale de călătorie pe care ar trebui să le cunoașteți în noua normalitate.

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog „Lucruri cruciale de călătorie pe care ar trebui să le știți în noua normalitate” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fro%2Fcrucial-travel-stuff-new-normal%2F – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)