Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 06/11/2020)

Excursiile de o zi de top pentru a lua de la Berlin sunt obligatorii, în ciuda faptului că Berlinul însuși este un loc fantastic de vizitat! Există destule atracții turistice în capitala Germaniei pentru a ține ocupat de zile. in orice caz, excursii de o zi de la Berlin la orașele învecinate și rural pot oferi un răgaz excelent de aglomerație. De la palate minunate și parcuri curat din Potsdam la splendoarea naturală a râurilor Havel și Spree, Oferă împrejurimile Berlinului o mulțime de atracții și lucruri de făcut. Orașul feroviar și transportul public rețele face ușor pentru a obține afară și despre, și excursii organizate face mai ușor să călătorească în continuare, dacă se dorește.

 

Excursie de o zi de la Berlin: Potsdam

Nici o evadare din Berlin devine mai multă atenție decât Potsdam. Deci, nu am putea avea o listă de excursii de o zi de la Berlin fără ea. Motivul este simplu. În 40 minute veți tranzacționa în metropolă pentru o zi de plimbare printre grădinile și palatele acestui fost oraș regal prusac.

Începe călătoria zi la Potsdam rătăcitor spre Cartierul olandez Vechi. Roșu zidita arhitectura stil olandez din Potsdam Cartierul olandez este unic, nu numai în Germania, ci și în toată Europa. Chiar și în Țările de Jos, care caută dependințe care se potrivesc cu Jan BOUMAN creații din secolul al 18-lea în Potsdam este imposibil.

Berlin Trenurile Potsdam

Dresda Trenuri Potsdam

Magdeburg la trenuri Potsdam

Hanovra la trenuri Potsdam

 

 

Excursie de o zi de la Berlin: Muskau

Cei mai mulți oameni vin să-și petreacă timpul stau la Patrimoniul Mondial UNESCO teren, Parcul Muskauer cu grădinile sale uimitoare limba engleză și castelul neo-renascentist, înconjurat de un mic lac. Ceva special despre acest parc este faptul că geografia se extinde la ambii Germania și Polonia! Deci, o plimbare prin parc include o vizită în două țări dintr-o singură lovitură. Ne place eficienta! Nu este mult de făcut în afară de acest lucru, astfel încât o vizită la Bad Muskau este cel mai bine asociat cu alte atracții din apropiere, cum ar fi Podul Devils.

Berlin Trenurile Bad Maskau

Dresda Trenurile Bad Maskau

Potsdam la trenuri Bad Maskau

Magdeburg la trenuri Bad Maskau

Muskauer Park Germany

 

Excursie de o zi de la Berlin: Bremen

O.K, O.K! Știu că acest lucru este un pic de o intindere ca o excursie de o zi. Dar, odată ce ați fost acolo, veți înțelege de ce nu am putut lăsa în afara noastră excursii de o zi din lista Berlin! Puncte de atractie in Bremen includ cina într-un gradina de bere pe o barcă, agățat în superba cartierul Schnoor, parcurgând distanța mică al 100 metru lungime Bottcherstrasse, și relaxare cu cafea și prăjitură bază de o moară de vânt. Trebuie Trebuie să-l vezi pentru tine!

Berlin Trenurile Bremen

Hamburg Trenurile Bremen

Hanovra Trenurile Bremen

Potsdam la trenuri Bremen

Bremen is on Day Trips To Take From Berlin

 

Alegerea finală: Dresda

Dresden face o excursie de o zi minunat de la Berlin! Orașul este de aproximativ două ore cu trenul din capitala Germaniei. Acesta este situat la jumătatea distanței dintre Berlin și Praga, și este destul de mic și ușor de navigat, ceea ce înseamnă că, chiar și cu doar o zi vei putea vedea destul de un pic.

The Râul Elba împarte orașul; pe de o parte există Altstadt (sau Old City), iar pe de alta, există Neustadt (Oras nou), dar ghicește ce, Altstadt este de fapt mai nou!

Dresden a fost bombardat la sol, la sfârșitul WW2 (asigurați-vă că ați citit Abatorul cinci înainte de a vizita, dacă sunteți în istorie) iar zona Altstadt a fost reconstruit exact așa cum a fost înainte de război, dar unele dintre clădiri au fost finalizate numai după 2000.

Berlin Trenurile Dresda

Hanovra Trenurile Dresda

Potsdam la trenuri Dresda

Nürnberg la trenuri Dresda

Dresden is on Day Trips To Take From Berlin

 

Gata pentru a iesi din Berlin, pentru unele excursii de o zi mare? Prinde o plimbare acolo cu ajutorul Salvați un tren. Taxele ascunse, nu tam-tam, doar distracție!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “Cele mai Ziua cotate Trips a lua de la Berlin” pe site-ul dvs.? Puteți lua fie fotografii și textul nostru și doar să ne dea de credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/day-trips-from-berlin/?lang=ro ‎– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)