Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 28/08/2021)

Florența este un loc uimitor de ședere și de acolo sunt tone de a face. Dar, dacă sunteți în căutarea să se aventureze dincolo de acest capital, ne-am luat ai acoperit. Există unele locuri uimitoare pentru a vizita, care sunt doar călătorie cu trenul departe de Florența. Aici sunt 10 Excursii de o zi din Florența de tren pentru a vă bucura!

 

1. Excursii de o zi din Florența de tren: Pisa

Pisa se află pe majoritatea listelor de găleți pentru călători datorită faimosului său Turn înclinat, Catedrala Santa Maria Assunta, și alte site-uri remarcabile. Dar orașul în sine, larg și împărțit de râul Arno, este în valoare de o excursie de o zi pe cont propriu! Există un număr bun de muzee minore a verifica, precum și grădini. Palazzo Blu deține, de asemenea, expoziții monografice ale artiștilor moderni importante (Chagall, Miro, și cel mai recent Toulouse Lautrec). Și face iscodească pictura murală făcut vreodată de Keith Haring, denumit Toata lumea.

Ați putea fi de așteptat să meargă pe călătoria dvs.. Asa de, amintiți-vă că, dacă sunteți claustrofobie sau frică de înălțimi de alpinism Turnul înclinat să nu atrăgătoare sunet pentru tine, dar este cu siguranță merită văzut!

Livorno la trenuri Pisa

Florența Trenurile Pisa

Lucca la trenuri Pisa

Arezzo la trenuri Pisa

Pisa Day Trips From Florence By Train

 

2. Siena

Una dintre cele mai populare cele mai multe excursii zi, de la Florența cu trenul este la Siena. Este renumit pentru Palio sale, care este o cursa de cai care trece prin fel de faimoasa Piazza del Campo. Este, de asemenea, cunoscut pentru frumoasele sale arhitectura medievala printre altele. Siena este un oraș antic umplut cu siturilor de patrimoniu mondial UNESCO și este în valoare de o vizită!

Milano la Siena Trenuri

Florența Trenurile Siena

Perugia Trenurile Siena

Roma Trenurile Siena

amazing siena italy

 

3. Excursii de o zi din Florența de tren: Livorno

Aceasta este una dintre cele mai excursii de o zi perfectă de la Florența de tren pentru cei care doresc atât coasta și orașul. Nu este la fel istorică sau culturală și alte orașe toscane. in orice caz, este unul dintre orașele tradiționale stațiune balneară din Italia. Este cel mai bun loc de relaxare și explorează în ritmul tău, cu ceva pentru toată lumea.

Arezzo la trenuri Livorno

Pisa către trenuri Livorno

Florența la trenuri Livorno

Siena la Trenurile Livorno

Livorno Day Trips From Florence By Train

 

4. Sfântul Gimignano

Situat între Florența și Siena, San Gimignano este unul dintre cele mai pitoresti sate din Toscana. Acesta are 14 turnuri medievale, străzile pietruite pentru a plimba și admira arhitectura medievală veche a clădirilor. Este doar o oră distanță de la Florența.

Florența la trenuri San Gimignano

Arezzo la trenuri San Gimignano

Pisa către trenuri San Gimignano

Lucca la trenuri San Gimignano

San Gimignano, Italy

 

5. Excursii de o zi din Florența de tren: Bologna

Deși în afara Toscanei și un pic mai scumpe pentru a ajunge la (cu excepția cazului în care doriți să luați foarte lent trenul regional), trenul rapid vă duce la Bologna, în doar peste o jumătate de oră. (să fie sigur că pentru a obține biletele de Salvați un tren desigur!) Bologna este unul dintre orașele cele mai subapreciate din Italia și este un hotspot foarte frumos pe nostru 10 Excursii de o zi din Florența de tren. În ciuda centrul său frumos istoric, cultura alimente bogate, și o atmosferă plină de viață, dar relaxat, este adesea trecute cu vederea de turisti pe ruta Veneția Florența Roma obișnuită.

Aceasta este o rușine, deoarece există atât de multe lucruri de făcut în Bologna, de la alpinism turnuri medievale pentru excursii distractive alimentare, și face o bază excelentă pentru a explora alte atracții în regiunea. Am petrecut o săptămână în aprilie și iubit mix de eleganță și grittiness și, desigur, tot ce paste delicioase proaspete.

Veneția Trenurile Bologna

Florența Trenurile Bologna

Roma Trenurile Bologna

Milano Trenurile Bologna

Bologna Day Trips From Florence By Train

 

6. grevă

Un mic oraș din regiunea Chianti, Greve este o bijuterie ascunsă cu o mulțime de istorie, tradiții, și o multime de vin cultură. Greve este o excursie de o zi perfectă de la Florența pentru a explora și de plimbare în jurul sale magazine artizanale, cafenele, și cafenele. Dacă sunteți în căutarea pentru o zi relaxat, Greve poate fi alegerea perfecta.

Reggio Emilia la trenuri Florența

Genoa la trenuri Florența

Sestri Levante la trenuri Roma

Parma la trenuri Florența

Greve Day Trips From Florence By Train

 

7. Excursii de o zi din Florența de tren: Saturnia

Saturnia este un oraș balnear în Toscana în Nord Italia Centrală. Destinația perfectă pentru a vă relaxa și relaxați-. termici primaveri calduroase în Saturnia sunt izvoare sulfuroase în mijlocul unei văi și sunt bine cunoscute pentru proprietățile lor terapeutice, oferind relaxare și bunăstare prin scufundare în toate zilele.

Florence spre Grosseto Trenuri

Perugia spre Grosseto Trenuri

Viterbo la Grosseto Trenuri

Roma la Grosseto Trenuri

 

 

8. Orvieto

Odată fondat de etrusci pe partea de sus a unui deal abrupt din tuf (piatra de cenușă vulcanică). Orașul de Orvieto se ridica dramatic peste stânci de tuf, care sunt completate de ziduri de aparare construite din aceeași piatră numită Tufa. Principalele atractii care nu pot merge nevăzut sunt Domul și reședința papală. Acest oraș ciudat este perfect pentru rătăcind în jurul și admirând arhitectura.

Florența la trenuri Orvieto

Siena la Trenurile Orvieto

Arezzo la trenuri Orvieto

Perugia la trenuri Orvieto

Orvieto Italy

 

9. Excursii de o zi din Florența de tren: Arezzo

Dacă sunteți în Florența pentru că te iubesc arta renascentista, lovit Arezzo, o oră de mers cu trenul, pentru un alt perspectivă. Francesc Piero, ale căror portrete ale Ducele si Ducesa de Urbino puteți vedea în Uffizi, pictat de mare capelă în această biserică orașul San Francesco. Ciclul complex de fresca, reprezentând Povestea Crucii Adevărat, este una dintre cele mai influente de la începutul Quattrocento, în care artistul a elaborat ideile sale maniaci de spațiu (bazat pe un singur punct de vedere), populată de figuri senine cu capete în formă de ou.

Restul orașului oferă, de asemenea, destule pentru o vizită solidă de jumătate de zi (sau mai mult). Dacă vă bucura de mulțimile, vin pe primul week-end al lunii, atunci când aproape de centrul orașului întreg devine o piață antic gigantic.

Florența la trenuri Arezzo

Perugia la trenuri Arezzo

Bologna Trenurile Arezzo

Siena la Trenurile Arezzo

Arezzo Day Trips From Florence By Train

 

10. Veneția

Cum putem părăsi off Veneția pe nostru 10 Excursii de o zi din lista Florența de tren? Veneția este unul dintre cele mai romantice și destinații populare in Italia. Dispunând de mii de canale, palate, și clădiri în stil gotic. Veneția este unul sigur de cele mai frumoase orașe veți vedea vreodată. Deși aceasta poate fi una dintre cele mai scumpe. O excursie de o zi poate fi una dintre cele mai bune opțiuni, dacă nu sunteți pe un Buget strâns.

Milano Trenurile Veneția

Florența Trenurile Veneția

Bologna Trenurile Veneția

Roma Trenurile Veneția

Venice Italia

 

Gata pentru a bifa unele lucruri de pe lista ta găleată? Sperăm că ne 10 Excursii de o zi din lista Florența de tren a ajutat să restrângem. Sa nu uiti asta Salvați un tren oferte bilete de tren fara costuri ascunse, și puteți rezerva în câteva minute!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “10 Excursii de o zi din Florența de tren” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/day-trips-from-florence/?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)