Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 30/09/2022)

Disneyland Paris este adesea primul internaţional Disney Park pentru mulți fani pentru a vizita. vrei sa stii Cum de a planifica cea mai bună vacanță Disneyland din Paris în timpul iernii și de vară? Atunci ai venit la locul potrivit! Se află în Marne-la-Vallee, o suburbie a Parisului, Disneyland Paris este despre 45 minute de centrul orașului cu trenul. Intregul stațiune este format din 7 hoteluri oficiale tematice Disney, mai multe partener hoteluri, divertisment Disney Village și zonă comercială, și cele două parcuri: Parcul Disneyland si Walt Disney Studios Park. Emoționat pentru a vizita? Aici împărtășim câteva dintre noastre Cele mai bune sfaturi pentru a experimenta o iarnă zi sau de vară vacanță la Disneyland Paris.

 

NOTĂ MARGINALĂ:

Dacă sunteți vizita Europa pentru prima dată, de ce nu a vizualiza lista noastră de ceea ce nu se poate pierde dacă vizitați Europa: AICI

 

Noutăți recente Despre Disneyland vacanță la Paris în timpul iernii și de vară

Disneyland Paris este în căutarea fantastic! Acesta este un ghid pe Cum de a planifica cea mai bună vacanță Disneyland din Paris în timpul iernii și de vară, dar este sincer uimitor în fiecare sezon. Recent, datorită renovărilor la scară largă înainte de aniversarea Disney Paris, o mare parte a parcului a fost readus la splendoarea sa originală. Celebrarea însăși s-a încheiat, dar există încă o veste bună. Cea mai mare parte a noului divertisment este de ședere! ura! Acesta va fi, de asemenea, completată ulterior cu Halloween și de divertisment de Crăciun până la sfârșitul anului.

Dacă te gândești la vizita devreme în 2019, evenimentul Legends of the Force Star Wars se desfășoară din ianuarie 12 sa marsaluiasca 17, 2019, și Piratii & Festivalul Prințeselor va avea loc din ianuarie 19 sa marsaluiasca 17, 2019. Dupa aceea, Sezonul Marvel al Super-Eroilor se va desfășura din martie 23 până în iunie 16, 2019, și Leul rege și Festivalul Junglei va avea loc din iulie până în septembrie 2019, urmat de Halloween și Crăciun sezoane.

Paris Trenurile Disneyland Marne-la-Vallee

Bruxelles Trenurile Disneyland Marne-la-Vallee

Aeroportul Lyon către trenurile Disneyland Marne-la-Vallee

Lille la Trenurile Disneyland Marne-la-Vallee


CÂND ar trebui sa vizitati Disneyland Paris?

Dacă sunteți un planificator pe termen lung și doriți să fiți pe deplin pregătiți pentru vacanța dvs. Disneyland la Paris, iarna și vara, atunci aceste informații va face sa zambesti. Disneyland Paris și-a anunțat planurile sale pe termen lung care implica Marvel, Razboiul Stelelor, și congelată, ca parte a unui $2.5 miliarde de revitalizare la Walt Disney Studios Park.

Acest multi-ani reamenajarea Walt Disney Studios Park va lansa în fazele de pornire din 2021. Chiar si atunci, este foarte probabil ca elementele mai mici să debuteze la capătul anterior al intervalului. Cea mai mare parte a expansiunii va culmina înainte de Paris 2024 Jocurile Olimpice de vară.

Haga pentru Trenurile Disneyland Marne-la-Vallee

Maastricht Trenurile Disneyland Marne-la-Vallee

Koln pentru Trenurile Disneyland Marne-la-Vallee

Frankfurt Trenurile Disneyland Marne-la-Vallee

 

IARNA TRAVEL:

The vreme la Paris, în jurul lunii martie /Aprilie, și septembrie-noiembrie este rece, dar ne-am bucura! Acestea sunt momentele cele mai temperate ale anului, și chiar dacă se poate zăpadă în iarnă, nu este, de obicei, prea rece, la mijlocul lunii noiembrie. (Mid-la-la sfârșitul lunii decembrie ar putea fi împingându norocul, deşi.)

Dacă te gândești la vizita devreme în 2019, evenimentul Legends of the Force Star Wars se desfășoară din ianuarie 12 sa marsaluiasca 17, 2019, și Piratii & Festivalul Prințeselor va avea loc din ianuarie 19 sa marsaluiasca 17, 2019. Dupa aceea, Marvel sezon de Super-Heroes va rula din martie 23 până în iunie 16, 2019, și Lion King și Junglei Festival va avea loc din iulie până în septembrie 2019, urmată de sezoanele de Halloween și de Crăciun.

 

Disneyland Paris Crăciun

Fara intrebare, cel mai amuzant timp pentru a vizita Disneyland Paris este de Crăciun-dreapta în jurul valorii de la mijlocul lunii noiembrie atunci când începe. tipic, Disney Enchanted de Crăciun de la începutul lunii noiembrie se execută prin începutul lunii ianuarie. Este un moment excelent pentru a vizita Disneyland Paris pentru divertisment sezonier suplimentar și decorațiuni frumoase în jurul parcului. Plus, nu se poate bate simt de Oraș Paris în timpul lunilor de vacanță.

Stuttgart la Trenurile Disneyland Marne-la-Vallee

Geneva Trenurile Disneyland Marne-la-Vallee

Marsilia la trenuri Disneyland Marne-la-Vallee

Luxemburg la Trenurile Disneyland Marne-la-Vallee


Cât de multe zile pentru Disneyland vacanță la Paris, în timpul iernii și de vară?

Daca sunteti un fan masiv, apoi o zi este intinzi. Sperăm să avem pantofi de bună funcționare! Ideal, tu vrei 3 zile la Disneyland Paris. Există o mulțime de a explora în Parcul Disneyland, iar parcul este incredibil de detaliate, astfel încât planificarea pe alocarea 2 sau 2.5 zile pentru că parcul este cel mai bun pariu.

Majoritatea oamenilor pot realiza parcul Walt Disney Studios într-o jumătate de zi sau o zi. Există un sortiment de atracții plăcute Acolo. Dacă aveți doar o zi pentru a experienţă Disneyland Paris, sări peste Studiourile și nu doar parcul Disneyland.Iarnă 2019/2020: Rezervă timpurie și Salvare

Vezi toate ofertele

Planul de mai departe și de a salva, cu cea mai bună disponibilitate iarna 2019/2020 cu sosiri din 7al noiembrie 2019 la 1Sf Aprilie 2020. Organizați-vă vacanța de vis în avans!

Ajunge până la 25% Off hotel dvs. & Park Pachet de bilete *

+

Consiliul gratuit Jumătate **

pentru întreaga durată a sejurului dumneavoastră dacă stați într-un hotel Disney sau la Disney Davy Crockett Ranch.

Sau

Micul dejun și prânzul sau cina ***

În timpul celor două zile, în parcuri Disney dacă stați la Les Villages Nature Paris.

Dacă intenționați să ajungeți la un moment diferit, vă rugăm să verificați toate ofertele lor curente aici.

https://www.disneylandparis.com/en-ie/offers/early-booker-winter/

 

CELE MAI BUNE Rides la Disneyland vacanță la Paris în timpul iernii și de vară

Iată ce credem că ar trebui să acorde prioritate în timpul unei vizite la Disneyland Parc. Unii dintre ei va suna familiar dacă ați fost la parcurile americane, dar există suficiente diferențe, de obicei, (fie lipsă de experiență sau estetice) pentru a face versiuni din Paris se simt unic. Și cea mai bună plimbare aici este o adevărată atracție unică, care unește trucurile clasice Disney cu o nouă poveste vrajitoare..

Amsterdam Trenurile Disneyland Marne-la-Vallee

Antwerp Trenurile Disneyland Marne-la-Vallee

Rotterdam Trenurile Disneyland Marne-la-Vallee

Strasbourg Trenurile Disneyland Marne-la-Vallee

10. Indiana Jones et Le Temple du Peril-Indiana Jones si Templul Peril

Disneyland Vacation in Paris During Winter and Summer roller coaster


9. Aventura Isle

Disneyland Paris Adventure Isle


8. Labirintul Curios Alice

Disneyland Paris Alice Labyrinth


7. Star Wars hiperspatial Mountain

Disneyland Vacation in Paris During Winter and Summer at night

 


6. Les Mysteres du-Nautilus Misterele Nautilus

Disneyland Paris nautilus


5. Vizuină Taniere dragon-Dragonului

The Dragon’s Lair

 


4. E o lume mică

Disneyland Paris its a small world

 


3. Muntele Tunete Mare

Disneyland Vacation in Paris During Winter and Summer water park

 


2. piratii din Caraibe

Pirates of the Caribbean


1. Conacul Fantomă

Phantom Manor

 

Gata pentru Disneyland vacanță la Paris în timpul iernii și de vară și cea mai frumoasă versiune a Disneyland din lume? Sari de pe un tren la Paris cu ajutorul SaveATrain Fără taxe suplimentare tras la față, ceea ce înseamnă mai mulți bani pentru plimbari! Un bilet în câteva minute.

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie face fotografii și textul nostru și doar ne da credit cu un link la acest blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fdisneyland-vacation-paris%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)