Timp de citit: 7 minute
(Ultima actualizare în: 02/07/2021)

Țara legendelor, Dinastii, culturi, și oameni care construiesc o mare China magică, casa de 10 cele mai epice locuri de vizitat din China. Fiecare loc este uluitor, povestind străvechi în fiecare pietruită, pod, și apă curată de 1000 lacuri.

Urmatorul 10 cele mai epice locuri de vizitat din China, au fost călători fascinanți de mii de ani, deci fii pregătit pentru călătoria unei vieți.

 

1. Loc epic de vizitat în China: Zhangye Danxia Landform

Un fenomen geologic uimitor, Parcul Național Zhangye Danxia din provincia Gansu este în partea de sus a 10 cele mai epice locuri de vizitat din China. În 2009, „Norul roșu” parcul național Danxia a devenit un patrimoniu mondial UNESCO.

Compușii parcului 50 kilometri pătrați, odihnindu-se la poalele lanțului muntos Qilian. Acest minune a naturii a durat mii de ani pentru a forma frumusețea care atrage călătorii din întreaga lume. Zona care a fost cândva un ocean, și-a transformat încet forma de relief în vârfuri și trasee, de la portocaliu la verzui, absolut uluitor de frumos.

Cum ajung la forma de relief Danxia din China?

Puteți zbura spre Zhangye de la Lanzhou într-o oră, sau ia mod ecologic de călătorie cu trenul. Este doar 6 ore cu trenul.

 

China's Zhangye Danxia Landform

 

2. Locuri epice de vizitat în China: Terase de orez Yuanyang

Dacă căutați aventuri, apoi așteaptă o aventură epică 3,000 trepte în terasele de orez Yuanyang. Veți găsi aceste terase uimitoare de orez în provincia Yunnan, în versanții munților Ailao. Persoanele fascinante Hani au creat acest peisaj minunat 2,500 cu ani în urmă.

„Sculptorul iscusit” a creat un Patrimoniul mondial UNESCO site-ul în mâinile lor goale, de-a lungul râului Roșu pe mai mult de 113 kilometri pătrați. Noiembrie este unul dintre cele mai bune momente pentru a vizita al doilea loc cel mai epic de vizitat în China.

Cum ajung la terasele de orez Yuanyang?

Primul, ar trebui să ajungi în orașul Kunming, și apoi cu autobuzul până la Yuanyang. Un tren glonț către Jianshui va fi cel mai confortabil mod de a călători, și apoi luați autobuzul către Yuanyang.

 

Locuri epice de vizitat în China: Terase de orez Yuanyang

 

3. Locuri epice de vizitat în China: Lacul Qinghai

Cel mai înalt lac din China, Lacul Qinghai este al treilea cel mai epic loc de vizitat din China. Dacă vă decideți să vizitați acest lac uluitor, ar trebui să știi că Lacul Koko Nor, se află în nord-estul Podișului Tibetan. Prin urmare, Tibetanii și călugării tibetani îl consideră sacru.

Pe lângă acest fapt, peisajul sezonier în schimbare, face lacul Qinghai extraordinar și ca niciun alt loc din China. Puteți vizita literalmente Lacul Qinghai vara, toamna sau primăvara, și descoperă de fiecare dată un lac complet diferit.

Cum ajung la lacul Qinghai?

in primul rand, ia trenul spre Xining, și apoi puteți lua un autobuz sau puteți închiria o mașină către lacul Qinghai.

 

Lacul Qinghai este un loc epic de vizitat în China

 

4. Zhangjiajie – Stâlpi precipitați

Formațiuni asemănătoare stâlpilor, parcul forestier precipitat Zhangjiajie este o minune naturală absolută în China. Zhangjiajie este un site unic de formațiuni de gresie pe care nu le veți găsi nicăieri în lume. Acest loc epic de vizitat în China are mai mult de 200 vârfuri, turle, și munți care tocmai se ridică de pe pământ.

în plus, veți avea norocul să întâlniți trei persoane minoritare care trăiesc în această zonă îndepărtată, și specii pe cale de dispariție, cum ar fi cerbul de apă chinezesc și salamandra gigantă chineză.

Cum ajung la formațiunile Zhangjiajie?

Dacă călătoriți din Beijing, Shanghai, sau Xian, apoi ia un tren spre Zhangjiajie.

 

Zhangjiajie - Stâlpi precipitați în China

 

5. Jiuzhaigou – Lacuri alpine colorate

Cascade uimitoare, lacuri, 9 Satele tibetane, și cel mai mult peisaj frumos, face din valea Jiuzhaigou una dintre 10 locuri epice de vizitat în China. Veți găsi Jiuzhaigou în lanțul muntos Min Shan, și este de fapt un parc național.

La înălțimea de 2,472 m. veți găsi Lacul celor cinci flori. Merită în totalitate o călătorie datorită culorilor unice, un rezultat al rocii de travertin de la fundul lacului, și alge colorate. Aceste 2 faptele creează efectul lacului alpin al vârfurilor și al apei turcoaz albastre înconjurate de faună uimitoare.

Cum ajung la Jiuzhaigou?

Va trebui să ajungeți la Chengdu, capitala provinciei Sichuan din sud-vestul Chinei cu autobuzul și zbor.

 

Jiuzhaigou, Lacuri alpine colorate în China

 

6. Provincia Sichuan de Vest – Rezervația naturală Daocheng Yading

Dacă intenționați o escapadă către frumoasa natură a Chinei, vârfuri înzăpezite, lacuri curate, și paradisul drumețiilor, atunci rezervația naturală Yading este ideală pentru dvs.. Veți descoperi acest loc epic în provincia Sichuan din China, și mai bine ai face timp pentru cel puțin 2-3 zi, pentru a-i descoperi toate minunile.

„Ultimul Shangri-La” găzduiește trei Chianrezig, Jambeyang, și munții Chanadorje, care formează o formațiune triunghiulară, și unde veți găsi cele mai frumoase priveliști din Daocheng. în plus, ar fi bine să fii pregătit pentru 1,000 lacuri, printre care se numără lacul „Lapte” Erong, și uimitorul lac Danzhen Five Color de la 4,600 metri.

Cum ajung la Daocheng Yading?

Dacă ai timp scurt, apoi zboară la aeroportul Yading, și apoi luați autobuzul aeroportului către Daocheng. De asemenea, puteți lua autobuzul către Shangri-La, și de acolo luați un autobuz turistic spre Yading. in orice caz, dacă vrei cu adevărat să descoperi acest loc epic din China, apoi stai peste noapte în Daocheng.

 

Epic China's Western Sichuan Province - Rezervația naturală Daocheng Yading

 

7. Locuri epice de vizitat în China: Fenghuang, Provincia Hunan

Fenghuang este unul dintre locurile tradiționale ale noastre 10 locuri epice de vizitat în lista Chinei. Acest oraș bine conservat a fost construit în Dinastia Qing și și-a păstrat atmosfera și priveliștile antice de peste 300 ani.

Prin urmare, când pășești în acest oraș fermecător, veți simți că mergeți literalmente înapoi în timp. Casele din lemn ale orașului, poduri, templele sunt neatinse de timp și creează o atmosferă uimitoare zi sau noapte.

Potrivit poveștilor, orașul și-a luat numele „Phoenix” când 2 Phoenix nu a vrut să plece pentru că a fost atât de frumos, așa că au rămas să vegheze asupra ei.

Cum să ajungi la Fenghuang?

Există doar autobuze către Fenghuang, fără trenuri. Puteți lua un autobuz din orașele apropiate din Hunan, ca Changsha, și Zhangjiajie.

 

Locuri epice de vizitat în China: Fenghuang, Provincia Hunan Natura scenică

 

8. Locuri epice de vizitat în China: Marele Zid Chinezesc

Marele Zid Chinezesc este una dintre minunile lumii, deci, evident, are caracteristicile noastre 10 cele mai epice locuri de vizitat din China.

Pentru peste 2,300 ani, Marele Zid Chinezesc domină peisajul din nordul Chinei, și este punctul culminant al fiecărei călătorii în China. din pacate, de-a lungul anilor din cauza eroziunii naturale și a pagubelor umane - 2,000 kilometri sunt plecați de aici reper remarcabil.

Trebuie să rețineți că, dacă visați să mergeți pe tot peretele, te va lua 18 luni cel puțin pentru a finaliza mersul Marelui Zid Chinezesc.

Cum ajung la Marele Zid Chinezesc?

Puteți lua un tren de la Beijing la gara Badaling, și apoi luați autobuzul de transfer gratuit la casa de bilete Badaling Great Wall.

 

Marele Zid Chinezesc este, desigur, cel mai cunoscut dintre locurile epice de vizitat din China

 

9. Locuri epice de vizitat în China: Lacul Qiandao

Cu mai mult de 1000 Insulele, Lacul Qiandao este unul dintre cele mai epice locuri din lume, să nu mai vorbim de China. Veți găsi acest lac magnific în țara Chunan, Provincia Zhejiang, care acoperă o zonă de 580 kilometri pătrați.

Lacul de o mie de insule este creat de om și creat după crearea barajului din 1959. Dacă aveți norocul de a călători în lacul Qiandao din China, veți avea un timp epic descoperind numeroasele sale lacuri și parc forestier.

Cum se ajunge la lacul Qiandao?

Cea mai bună modalitate de a călători spre lacul Qiandao este să luați trenul din Hangzhou până la gara Qiandaohu, apoi să luați un taxi către Lacul Qiandao.

 

 

10. Locuri epice de vizitat în China: Orașul antic Lijiang

Lijiang este al doilea oraș vechi al nostru 10 locuri epice de vizitat în lista Chinei, și unul dintre 4 cele mai bine conservate orașe vechi din China. Templele lui Lijiang, arhitectură unică Naxi a unor case vechi acoperite cu țiglă, cu o curte închisă, sunt destul de spectaculoase.

Când te plimbi prin Lijiang’s străzile pavate cu pietre, felinare roșii deasupra, și descoperiți 354 poduri, veți fi uimiți și fascinați de cultura poporului Naxi, și arhitectură.

Cum ajung în orașul antic Fenghuang?

Cel mai bun mod de a ajunge la Lijiang oras antic este luând Tren chinezesc la gara Lijiang, apoi cu autobuzul sau cu mașina.

 

Locuri epice de vizitat în China: Orașul antic Lijiang

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să vă planificați călătoria la acestea 10 cele mai epice locuri de vizitat în China cu trenul.

 

 

Do doriți să încorporați postarea de pe blogul nostru „10 Cele mai multe locuri epice de vizitat In China”Pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fepic-places-visit-china%2F%3Flang%3Dro - (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)