Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 21/02/2021)

UE a propus să investească peste 100 de miliarde de euro în trenuri pentru a spori călătoriile europene, Această investiție se va combina cu fonduri publice și private. în general, investiția totală va depăși 4,5 miliarde €. Investiția va veni printr-un grup de finanțare numit conectarea Europei facilitate. Pe scurt, finanțarea va proveni din câteva grupuri. Aceste grupuri includ naționale, privat, și bănci de investiții.

Finanțarea va ajuta la modernizarea rețelei feroviare europene de călătorie. De asemenea, investiția va contribui la dezvoltarea opțiuni alternative de combustibil pentru trenuri. În plus,, finanțarea va deschide calea pentru transport cu emisii zero.

 

Proiecte europene de călătorie

Proiectele se vor concentra pe rețeaua de bază de călătorie europene. 719500000 € este pentru Rețeaua feroviară europeană. 99600000 € este pentru transportul rutier modernizarea. De asemenea, 78900000 € este în curs de dezvoltare pentru porturi. Și 44700000 € este pentru căile navigabile interioare.

inițiative emblematice că finanțarea va acoperi includ;

  1. creşterea Viteza trenurilor între Danemarca și Germania.
  2. Modernizarea liniilor de cale ferată din Slovenia
  3. Tunel feroviar între Italia și Franța
  4. adăugare 340 stații de încărcare, din cauza electrice autoturisme
  5. Adaptarea căi navigabile din cauza transportul de marfă

Koln pentru Trenurile Copenhaga

Dresda Trenurile Copenhaga

Nürnberg Trenurile Copenhaga

 

finanțarea suplimentară a trenului UE de 37 miliarde € pentru călătorii europene

Potrivit unor surse, Europa a investit o sumă suplimentară de miliarde € 37, în industria de tren. Această sumă va oferi mai multe persoane de locuri de muncă și venituri. Rețeaua feroviară europeană se datorează creșterii capacității și durabilității. Iată câteva dintre proiectele 37 miliarde de euro este utilizat pentru;

Dusseldorf în trenuri Hamburg

Bonn la Berlin Trenurile

Heidelberg la trenuri Munchen

 

 

1. Gotthard Base Tunnel

În timp ce acest tunel este 17 varsta, s-a deschis doar pentru călătorii europene în 2016. Din cauza munți alpine, a luat 2,400 lucrătorilor să găuriți. Lungimea tunelului este aproape 57 KM, fiind cel mai mare tunel din lume. Din cauza mărimii tunelului, costul a fost de € 11 miliard.

Acest tunel conecteaza nordul Italiei cu Germania de Sud, care sunt două țări importante din ecosistemul european de călătorie. In viitor, 240 trenurile de marfă vor folosi această tunel. Din cauza tunelului, de incarcaturi va înlocui peste 2 milioane de călătorii de camioane pe an. Vagoanele de a conduce pe munte și să aștepte la cozi de taxare. Ca rezultat, de incarcaturi, care se va deplasa într-o neîntreruptă 160 KM pe oră va fi preferat.

Trento a Trenurile Lacul Garda Peschiera

Bolzano Bozen la Trenurile Lacul Garda Peschiera

Bologna Trenurile Lacul Garda Peschiera

Veneția Trenurile Lacul Garda Peschiera

 

2. Fehmarnbelt Link

Acest tunel link fix va fi cel mai lung tunel cufundat în lume. The tunnel will link Denmark with the German Island of Fehmarn. Costul total al acestui link tunel este de 7 miliarde €. Acest link va reduce călătorie cu trenul între timp Stockholm și Hamburg de 2 ore. Industria de transport de marfă între Germania, Danemarca, și Suedia au câștigat masiv de la acest link, acest lucru va spori cu siguranță călătoriile europene.

Stuttgart la trenuri Hamburg

Antwerp Trenurile Hamburg

Leipzig Trenurile Hamburg

Bonn la trenuri Hamburg

 

3. Conexiune feroviară Rețeaua europeană de călătorie de proiect VDE 8

VDE 8 este, probabil, cel mai mare site construcția de căi ferate din Germania. Proiectul îmbunătățește transportul prin Germania. Din cauza dimensiunii sale și tehnologie VDE 8 line între Berlin și Munchen costă 10 miliarde de €.

Dusseldorf la trenuri Munchen

Dresda Trenuri Munchen

Nürnberg la trenuri Munchen

Bonn la trenuri Munchen

 

rezervările de bilete în 3 minute

Rezervarea unui bilet de tren pentru călătorii în europeană? De ce nu luați 3 minute pe site-ul nostru pentru a găsi cele mai ieftine bilete pentru rutele dvs.. Conectați-vă la site-ul nostru acum trenuri de carte. Biletele pot fi plătite în mai multe moduri, inclusiv iDeal și carduri de credit.

 

Doriți să încorporați blog-ul nostru post pe site-ul dvs., apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feu-invest-1-billion-euros-european-travel%2F%3Flang%3Dro - (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)