Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 25/01/2021)

Europa este un continent incredibil explora! Cu atât de multe lucruri pentru a vedea, face și de a descoperi, este locul perfect pentru a planifica fără sfârșit, Europa experiențele cu trenul.

 

EUROPA EXPERIENTELOR CU TRENUL – PRIMA OPRIRE, LONDRA:

Alte experiențe din Europa cu trenul ar trebui să înceapă în Londra! Se spune că “O zi proasta din Londra este încă mai bine decât o zi bună oriunde altundeva.” Asa de, Să începem acolo! O necesitate absolută este Turneul Harry Potter Warner Bros. Studio chiar dacă nu sunteți un super-fan. The tehnologie, modele și în spatele scenei și sunt pur și simplu uimitor și bine merită văzut. Pe aceasta fermecând 6 excursie de o oră, iată seturi originale, cum ar fi Platforma 9 ¾ și Aleea Diagon; a se vedea trenul cu aburi Hogwarts Express; plimbare cu o coadă de mătură ca actorii, și să descopere spatele scenei secrete ale filmelor de pe ecran wizardry. Acest studio Harry Potter Tur la Londra include autocarul dus-întors transport și bilete de intrare Cititi mai multe despre Londra Harry Potter tur al Warner Bros. Studio cu Admitere aici.

Amsterdam Trenurile Londra

Rotterdam Trenurile Londra

Paris Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

PARIS: DA SPUNE’ LA UN ARTIST portretistică DVS.

paris art - Europe experiences by train

Dvs. viitoare experiențe din Europa cu trenul ar trebui să fie la Paris. În timpul lui Picasso, Montmartre era un paradis boem umplut cu găuri în principal de băut și o moară de vânt deal sa transformat intr-o sala de dans Raffish. Astăzi, Place du Tertre în umbra Sacre Coeur este plin de artiști care vor capta cu ușurință asemănarea ta. După aceea, vizita cel mai faimos studio de artă din lume, barca Lavoire, în cazul în care Picasso a pictat și Braque, Juan Gri, și Modigliani a trăit o dată.

Dijon la trenuri Paris

Reims la trenuri Paris

Lille la trenuri Paris

Excursii Trenuri Paris

 

Urca SCăRII EXPERIENTELOR DVS. CU TRENUL CU EUROPA Magica Montjuic:

montjuic - Europe experiences by train

 

După dvs. călătoria cu trenul din Paris, următoarea dvs. Experiențele din Europa cu trenul ar trebui să fie de la Barcelona. Acum, înainte de a începe să practice cum să spun acest oraș frecvent mispronounced. Mulți vorbitori de limba engleza încearcă să sune ‘mai mult spaniolă‘ pronunțând „c’ în Barcelona ca „th’ și zicală „Bar-the-lona“. Dar, în Catalană (limba Cataloniei, Unde Barcelona e gasit), „C’ este pronunțat ca „s’ – astfel încât „panza-up Bar’ este pronunția corectă.

Acum, că avem asta calea, hai să vorbim Montjuïc de munte. Acesta este locul perfect pentru o plimbare cu frunze vederi superbe. Asigurați-vă că ai mers pe jos dvs. (sau difuzate, dacă preferați) pantofi de pe, deoarece nu ia un pic de străduiți pentru a ajunge acolo, dar acest lucru înseamnă că este mai puțin aglomerat de alți turiști. În afară de mediul natural uimitoare și perspective spectaculoase, veți găsi cladiri de la 1992 jocuri Olimpice, incluzând Palau Sant Jordi și de telecomunicații tower proiectat de Santiago Calatrava.

 

PRAGA: Plimbați-vă O PUNTE MEDIEVALĂ la apus de soare

canal praga - Europa experiențele cu trenul

Praga este cunoscut ca inima Europei. Acest frumos și oarecum misterios orașul este un trebuie să-vedea pe Europa Experiențele de călătorie cu Trenul. Secolul al 14-lea Podul Carol traversează râul Vltava, cu cea mai mare parte masivă a 1000-castel vechi de ani se profilează în spatele ei. Fapt amuzant; Pana cand 1841, a fost singura modalitate de a traversează râul din orașul vechi!

ofertă vederi de basm, podul de piatră gotic pietonală este căptușit cu 30 statui de sfinți și seara devreme cel mai bine, atunci când a vizitat Soarele apune. dacă sunteți acolo cu alte dvs. semnificative, acest lucru face pentru o foarte romantic cadru.

Frankfurt Trenurile Praga

Munchen la trenuri Praga

Berlin Trenurile Praga

Viena Trenurile Praga

 

VENEȚIA: Urcă-te pe o gondola!

gondolă în veneția - Europa experiențele cu trenul

Acest lucru poate părea cheesy, dar când te duci la Veneția, echitatie un Gondola prin oraș într-adevăr este o necesitate. În afară de a fi distractiv și romantic, este, de asemenea, cel mai bun mod de a vedea orașul! A doua zi, ar trebui să se încheie prin a vizita Bar elegant Harry pentru o Bellini răcoritoare. Acest lucru este sucul de piersici alb și Prosecco, unde cocktail-ul a fost inventat de fondatorul barului.

Milano Trenurile Veneția

Florența Trenurile Veneția

Bologna Trenurile Veneția

Roma Trenurile Veneția

 

Asia și Europa experiențele noastre cu trenul este unic Istanbul

 

Istanbul este faimos pentru Moscheea Albastră. In timp ce noi recomandăm acest lucru, ne-ar, de asemenea, ca să atragă atenția din Istanbul se află pe marginea experiențelor Europei cu trenul, ca sa mai aproape de Asia decât în ​​Europa.

Istanbul nu este doar fascinant deasupra solului, dar deasemenea Subteran cu Basilica Cistern (Basilica). Această piesă rafinat de inginerie bizantină este un taie respirația rezervor subteran, odată ce aduce apă potabilă cu apeductelor de la curent Bulgaria la Istanbul. Gândiți-vă lumină caldă, și sunetul picăturilor de apă moale, cuplat cu un joc de muzică clasică în fundal. Benzii de rulare pasarelele și urmăriți înot pește între 336 coloane care susțin plafonul.

 

Mergi la SaveATrain.com pentru a rezerva aventura următoare în tren 3 minute, la cele mai ieftine tarife bilet de tren.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-experiences-by-train%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)