Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 30/04/2021)

Călătorii care cap la Europa în luna februarie se pot bucura de unele dintre cele mai bune obiective turistice de pe continent mulțimea fără, inclusiv atracții majore ca Treptele Spaniole și Grădinile Tivoli.

Februarie este ceva de o pauză: un loc dulce între sezonul de vacanță ocupat și Spring Breakers.

În cazul în care obiectivul dvs. este de a obtine un bronz, atunci Europa în luna februarie nu se va tăia. Dacă scopul tău este să le experimentezi cel mai mult istoric Site-uri de pe pământ, apoi timp pentru a rezerva că călătoria cu trenul!

In timp ce luni de vară înseamnă haine mai puțin voluminoase, este greu să mă cert cu zero mulțimi și prețuri mai mici pe tot! Aceste experiențe incredibile sunt imposibil de a trece în sus (sau pentru a recrea în timpul perioadelor de vârf de călătorie). Iată rațiunea noastră de a călători în Europa în luna februarie.

 

Europa în luna februarie: Roma, Italia

Roma este cunoscut pentru tezaurele sale de mulțimi insuportabile. Cu excepția în luna februarie, desigur,. Februarie este sezonul de jos la Roma, și vă puteți aștepta să aibă o mulțime de Top site-uri pentru tine. Chiar mai bine, o mulțime de site-uri de top sunt gratuite prin februarie. Pe prima duminică a lunii februarie, site-uri de stat și muzee gratuit pentru toată lumea. Aceasta include situri arheologice, cum ar fi Colosseum, forum, Dealul Palatin, Băile lui Caracalla și Ostia Antica; și muzee, cum ar fi Galeria Borghese și Palazzo Barberini.

Ce se întâmplă în Roma în februarie

Se întâmplă multe în Europa în februarie, în special la Roma, în afară de aceasta fiind în afara sezonului. Iată o listă a ceea ce se întâmplă la Roma în februarie.

  • februarie 9, 2019 – Șase Nations Rugby Italia v Țara Galilor pe Stadio Olimpico, Roma 17:45
  • februarie 11, 2019 – Aceasta este o sărbătoare națională INTERIORUL Orasul Vatican, așa cum este aniversarea fundației Vatican. La Muzeele Vaticanului sunt închise în această zi.
  • februarie 14, 2019 – Sf. Ziua îndragostiților
  • februarie 24, 2019 – Șase Nations Rugby Italia v Irlanda și Stadio Olimpico, Roma 16:00
  • Martie 1, 2019 – Carnaval, OK punct de vedere tehnic acest lucru este în Martie anul acesta, dar toată lumea iubește carnaval, așa că așteptați să vedeți copii îmbrăcați și confetti sunt aruncați chiar înainte de martie 1

În februarie 6, West Coasters au un nou motiv pentru a rezerva o excursie în Orașul Etern: Norwegian Air își lansează ruta primul-vreodată direct din Oakland la Roma, cu zboruri mici $200 fiecare cale. Asta ar trebui să lase loc pentru cheltuieli suplimentare atunci când vine vorba de cazare, asa de considera cel Mare, suită plină de artă la Hotel de Russie, proprietate de referință cu grădini terase private și o locație ucigașă chiar după colț de Treptele Spaniole.

Milano la Roma Trenuri

Florența la trenuri Roma

Pisa către trenuri Roma

Napoli la trenuri Roma

 

Roma,Italia, Europa în luna februarie

 

Europa în luna februarie: Portugalia

Avem un singur cuvânt pentru tine, atunci când vă gândiți la Europa în luna februarie. carnaval.

Portugalia este cunoscut pentru regiunile sale de vin uluitoare și pitoresc orașe plajă, dar nu e mult care se poate compara cu Carnavalului! patru zile sărbătoare devine in curs de desfasurare săptămână după Ziua îndragostiților și include parade, concursuri, și spectacole de toate tipurile.

Festivalul Carnavalul din Madeira este una dintre cele mai animate festivaluri din regiune. orasului Funchal se trezește într-o dimineață vineri la sunetul de fanfare si parade de carnaval aduce umorul lor bun pentru întreaga zona centrală a orașului. Aceasta se continuă în seara cu spectacole și concerte în Praça do Municipio timp de cinci zile consecutive. Vorbeste despre o petrecere!

Sâmbătă seara este favoritul nostru, deși. Magnific plutește! După ce în urma lor tradiționale traseu prin oraș, se concentrează pe Praça do Município. Acest lucru este în cazul în care există mai mult cântând și dansând într-o atmosferă magică de muzică și merrymaking.

În ziua de carnaval în sine (Lăsatul Secului), Funchal devine întruchiparea de distracție! Este timpul pentru paradă populară. De-a lungul acestei perioade, pe străzile din Funchal sunt decorate cu modele de lumini și inundarea cu fundal muzică făcând aluzie la perioada de carnaval.

 

 

Europa în luna februarie: Toscana, Italia

Toscana este întotdeauna o idee bună, și în această lună, Rosewood Castiglion del Bosco - o proprietate aclamat cu case țărănești din secolul 17, care au fost restaurate ca luxos vile - se întâmplă tot afară pentru cel mai mare eveniment din regiune. Vinificatorii de top Montalcino vin împreună anual Benvenuto Brunello festival (februarie 15lea la 19lea, 2019,).

Cele patru zile de vin fest-- sau ar trebui să spunem eveniment - este o oportunitate unică de a vedea multe dintre două sute de producători, plus Montalcino de obraz în picioare pentru a gușă duminica lor cel mai bun. Dacă credeți că ați putea dori o întâlnire de păr în zilele dinainte într-adevăr ar trebui să ia în considerare rezervare acum, și același lucru este valabil pentru hoteluri.

Patrimoniul mondial UNESCO

Recent extins și renovat boutique hotel, Monteverdi, se află în interiorul regiunii Patrimoniului Mondial UNESCO Val d'Orcia, Toscana. În cazul în care înverzit podgorii pătură dealuri. Fiecare februarie, oenophiles sunt atrași de această bucolică o parte din Italia. Ei sărbătoresc crearea ultimei sale Brunello și Brunello Riserva vintages. Mulțimile se adună în culmea dealului oraș Montalcino pentru Benvenuto Brunello festival. Dar, în acest an, Monteverdi va găzdui propria celebrare, oferind o perspectivă mai intim în vin fin această regiune este cunoscută pentru pe călătorii curatoriate de creare a vinului.

Pe măsură ce se desfășoară festivalul din februarie 15lea la 19lea, 2019, vei porni într-o călătorie ghidată, de la recoltare și vinting la degustare și de asociere, luând în patrimoniul și peisajul care definește această vin special.

Rimini Trenurile Florența

Roma Trenurile Florența

Verona Trenurile Florența

Veneția Trenurile Florența

 

 

Vrei să știi cel mai bun mod de a ajunge la oricare dintre aceste locuri în Europa în luna februarie? Salvați un tren desigur! Cap de pe site-ul nostru pentru a găsi cele mai bune preturi, în secunde!

 

Doriți să încorporați blogul nostru pe site-ul dvs., puteți fie face fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu un link la acest blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-february-travel-tips%2F%0A%3Flang%3Dro - (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)