Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 07/08/2021)

Timpul a venit în cele din urmă – dacă tocmai ai terminat facultatea, sunt de a merge pentru vacanta ta anual, sau au decis că alura cǎlǎtoriei nu poate fi ratat, ați ales să călătorească Europa cu trenul. Este o idee romantică, o calatorie a călătorit de mii de-a lungul anilor. Acesta poate fi, de asemenea, complet suprasolicita. Europa este cunoscut pentru legăturile sale feroviare excelente. De la bilete de avion ieftine locale la trecere feroviar UE-continent care acoperă, este ușor să hop pe un overnighter și să ajungă la destinația dimineața următoare, gata pentru cele mai noi aventura.

Dar, în cazul în care ar trebui să te duci? Fie că este prima dată când sau a zecea dvs., volumul mare de trenuri disponibile poate duce la stres, confuzie, și frică totală de a pierde. nu faceți griji – pentru că am adunat aici o listă de galete a 5 Cele mai bune capitale europene pentru a călători în trenul. Așezați-vă, încheia cu o cataramă, și salva cameră pentru cele mai bune baghetelor din Franța, pentru că vom merge la o plimbare.

 

1. Cel mai bun European Capitals să călătoriți cu trenul: Paris, Franţa

Cum a promis, începem această călătorie pur și simplu, cu o oprire într-unul dintre orașele cele mai renumite și faimos romantic din lume. Paris are unele dintre cele mai bune conexiuni feroviare în jurul, cu trenurile care circulă de-a lungul centrul orașului, astfel încât nu sunteți niciodată departe de o stație. Parisul este plin de lucruri de făcut, astfel încât veți dori să rămână aici cel puțin trei zile pentru a obține o bucatica de viata de oras.

Opriți de către Louvre pentru o privire la Mona Lisa sau își pot exercita aceste fesele urcand Arcul de Triumf. Bucurați-vă de o croazieră cina pe Rin, plătească o vizită la unele buticuri franceze, și să ia în strălucitoare Turnul Eiffel ca este vorba de viață în seara.

Desigur, Paris, este mai mult decât centrul orașului. Metropola asupra lui este acasa, la peste două milioane de oameni, ceea ce înseamnă că puteți petrece săptămâni aici fără a zgâria cu adevărat suprafața a ceea ce are de oferit. Getaway pentru o excursie de o zi de hoardele de la Pont Alexandre III și cap la Versailles, unde Palatul Regal încă domnește în ciuda post vacant său de la 1700. Biletele de o zi sunt doar 20 € și includ intrarea la Palatul, grădinile, și mult mai mult. Chiar mai bine, trenurile circulă din centrul orașului direct la Palat, ceea ce face ca obtinerea acolo o briza. Acest lucru face ca interconexiunea oficial la Paris una dintre cele mai bune capitalele noastre europene pentru călătorii de tren.

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

 

Paris Best European capitals for train travel

 

2. Londra, Regatul Unit

Unul dintre mele personale orașele favorite și doar două ore de la Paris se află capitala Regatului Unit: Londra. Această oală de topire de culturi este acasa, la un enorm nouă milioane de oameni din toate categoriile de viață. De la Posh Chelsea la spirit Soho, veți găsi activități pentru toată lumea la petrecerea voastră. Prinde unul dintre cele mai recente musicals înainte de a merge peste Globe lui Shakespeare si termina seara la ciobul, cel mai inalt turn din Londra.

Tu nu va dori să se grăbească prin acest oraș, astfel încât planul de timp în consecință. Fie că îndreptați spre Harry Potter studiouri (o oră de centrul orașului), sau pur și simplu, luând în principalele repere cum ar fi Turnul Londrei, Sf. Catedrala lui Pavel, Westminster Abbey, Marele Ben, sau London Eye, fiecare minut petrecut în Londra, este o oportunitate de a afla mai multe despre țara a cărei imperiu o dată calibrat din lume.

Trenul de mare viteză Eurostar vă duce de la Paris la centrul Londrei în puțin peste două ore, ceea ce înseamnă că veți petrece mai puțin timp de călătorie și mai mult timp adventuring. Prin urmare, considerăm că Londra este una dintre cele mai bune capitale europene la care să călătorești cu trenul.

Trenurile Amsterdam spre Londra

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

 

3. Cel mai bun European Capitals să călătoriți cu trenul: Amsterdam, Olanda

Faimos pentru canalele sale și populația dependentă de bicicletă, Amsterdam strălucește ca capitala Netherland lui. Cu un design unic, Amsterdam este un oraș extrem de fermecător și un standout printre capitalele europene. Trenurile din Paris ultimele trei ore și depuneți la Amsterdam Centraal, situat în inima orașului.

Față Museumplein să ia în Muzeul Van Gogh înainte de a merge la Casa de Bols Cocktail & genever Experiența, care include alegerea dvs. de cocktail în sala de degustare.

Nu uitați să croazieră canalele, fie. Fie că vă luați un tur dedicat sau hop pe una dintre bărcile publice ale orașului, veți obține o vedere cu totul nou din apă. În ciuda propensiunea pentru bărci și biciclete, Amsterdam este ușor accesibil din toată Europa, prin șine de mare viteză, ceea ce face acest concurent un alt top pentru cel mai bun de capital european pentru călătoria cu trenul.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

Amsterdam Best European capitals for train travel

 

4. Berlin, Germania

O dovadă a ingeniozității germană, orașul de la Berlin este un studiu fascinant în solidaritate. Împărțit în două de Zidul Berlinului, acest capital a recăpătat doar unitatea în 1989 în urma căderii regimului comunist în est. De atunci, a explodat cu o creștere urbană și acum este acasa, la peste două milioane de oameni. Este plin de bere artizanală baruri, muzee, iar rămășițele graffitied ale Zidului.

Ca centru al culturii țării, Berlin este un must-visit. Fie că sunteți în căutarea pentru divertisment rafinat sub forma unei opere sau care caută să atingă unele dintre hippy bântuie în Europa, Berlinul nu trebuie ratat.

Cu toate că va dura cel puțin șase ore pentru a ajunge aici de la Amsterdam, există mai multe trenuri pe zi, ceea ce înseamnă că puteți seta propriul program pentru a ajunge.

Frankfurt Trenurile Berlin

Leipzig Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

Berlin street art

 

5. Cel mai bun European Capitals să călătoriți cu trenul: Praga, Republica Cehă

Distinct din capitalele vest-europene, Praga este capitala Republicii Cehe în Europa de Est și unul dintre cele mai renumite orașe din Europa Centrală. Acasă la unul dintre cele mai renumite biblioteci din lume, Klementium, Praga prezintă cultura sa în jurul valorii de fiecare colț. Vizitați Ceasul Astronomic, cel mai vechi ceas de operare din lume. Faceți o plimbare Piața Orașului Vechi, Unde străzi pietruite și benzi pedestrianised înseamnă că puteți petrece ore rătăcitor fără griji.

Top off timpul cu o băutură de unul dintre numeroasele baruri pivniță ale orașului, înainte de a merge la un festival de muzică.

Praga are legături excelente de tren cu alte orașe, inclusiv un timp de călătorie de la Berlin de patru ore și jumătate. Oprește aici pentru a absorbi istoria orașului înainte de a continua călătoria ta în restul Europei.

Nürnberg la trenuri Praga

Munchen la trenuri Praga

Berlin Trenurile Praga

Viena Trenurile Praga

 

Prague city scape

 

Concluzie

Europa este un peisaj vast și variat, a cărui Uniune înseamnă că este mai ușor ca niciodată să călătorești cu trenul. Profitați de țări fără frontiere la călătoria acestor capitale istorice pe timpul. Treci dureri de cap de aeroport și mulțimile sale și produse alimentare plan prea scumpe și de a folosi un tren pentru călătorie. Fie că hop la bordul unui traseu regional sau petrece un pic extra pentru feroviar de mare viteză, vă veți bucura de transportul pe calea ferată, obiectivele turistice, și mult mai mult.

 

Avem ai acoperit cu sfaturile noastre de călătorie. Acum, de data aceasta pentru a rezerva niște bilete de tren! Salvați un tren este un loc pentru a cumpăra bilete de tren.

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “5 Cel mai bun European Capitals să călătoriți cu trenul” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/european-capitals-travel-train/?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)