Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 24/04/2020)

Ce modalitate mai bună de a petrece vara decât călătorie în jurul Europa, dreapta? Dreapta. Nu trebuie să sparge banca pentru a vedea unele dintre cele mai superbe capitale europene; crezi sau nu, dar unul dintre aspectele critice ale Europei dvs. de călătorie rentabilă este alegerea trenurilor în loc de avioane pentru destinațiile tale.

Aici sunt 5 motive pentru care optează pentru trenuri în loc de avioane va ajuta sa aiba experienta in Europa in cel mai bun mod posibil.

 

Ele sunt super-rapid

Face gândire să nu fie păcălit Londra-Paris trenurile Eurostar și TGV Franța sunt singurele de mare viteză rute feroviare din Europa - pentru ultimele decenii, acești tipi au fost în curs de dezvoltare rute de mare viteză pe întreg continentul, contribuind la creșterea turismului feroviar și asigurându-vă că trenurile în loc de avioane obține ales ca opțiune de călătorie primar. In medie, trenurile de mare viteză în Europa de călătorie 125 la 200 mph, în funcție de stațiile de rută și de tren sunt interconectate fabulosul.

Londra Trenurile Bruxelles

Londra Trenurile Paris

Londra Trenurile Lyon

Londra Trenurile Amsterdam

 

 

Trenurile În loc de avioane ca opțiune mai rapidă

Ele pot fi chiar mai repede decât zboară, în special pentru călătorii mai lungi decât despre 600 mile. Cum așa? Când calculați în timpul petrecut conducere spre aeroport, apoi ajunge acolo mai devreme (și de multe ori cheltuieli de peste 2 ore înaintea zborului), și controale sporite de securitate, îți dai seama că este mai ușor de a conduce la statia de tren centrul orașului și consiliul 5 minute înainte de plecarea trenului la stația.

Amsterdam Trenurile Bruxelles

Amsterdam Trenurile Anvers

Amsterdam Trenurile Lille

Amsterdam Trenurile Paris

 

Ai plăti mai puțin pentru un vagon de dormit serviciu de top-notch decât un avion bilet clasa

Chiar și atunci când călătoriți pe trenurile cele mai luxoase, veți obține o astfel de pret corect. O să întreb de ce ai fost evitarea călătoriilor cu trenul înainte! De exemplu, veți plăti în jur de £ 880 pe persoană pentru două zi / noapte cu o excursie de Japonia Seven Stars, și bucurați-vă peisajul luxuriant din sudul insulei japoneze Kyushu în timp ce călătoriți; contrar acestui preț, un bilet de avion de la Londra la Tokyo va costa aproape £ 5000 cu British Airways. Uau! Avem sentimentul că veți alege trenuri în loc de avioane de acum, nu va tine?

Ora de tren Lyon la Geneva

Zurich la trenuri Geneva

Paris Trenurile Geneva

Berna la trenuri Geneva

 

Nu bagajelor pierdute atunci când alegeți Trenuri În loc de avioane

 

Bagaje pierdute Este (Practic) Nemaiauzit atunci când se compară trenuri În loc de avioane

bagaje pierdute este ceva de un lucru deja, cel puțin atunci când este vorba Pe distanțe lungi plan de călătorie. Contrar acestei, gări și trenuri nu pierd saci de pasageri ca pasagerii singuri sunt cei care se tem de propriul bagaj. Puteți aduce, de asemenea la fel de mult ca tine poate transporta, spre deosebire de avioane, care au clar limitări pentru bagaje.

Acesta este, probabil, cel mai bun motiv de a utiliza trenuri în loc de avioane.

Salzburg Trenurile Berlin

Leipzig Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

Puteți sări peste Iadul Airport Security

Când vine vorba de securitate, alegerea trenuri în loc de avioane pare o alegere logică, și veți vedea acum de ce. Experiența de securitate la aeroport este de fapt o serie de situații neplăcute. Incepi transpirație imediat înainte de a intra în controlul de securitate, chiar dacă știi că nu ai făcut sau adus ceva ilegal cu tine. Și, Să nu uităm cererile neplăcute pentru a elimina curea, descălțați și fleacuri dvs., și apoi să fie pipăit de un om voinic. Trenurile nu au acest lucru - și că destul de mult sigilii afacere.

Nantes la trenuri Bordeaux

Paris Trenurile Bordeaux

Lyon Trenurile Bordeaux

Marsilia la trenuri Bordeaux

 

Răsfoiți la Salvați un tren pentru a face o plimbare cu trenul la destinație preferată, și la cele mai ieftine tarife! Uita totul despre taxele de rezervare și să îmbrățișeze procesul de rezervare ușor de 3 minute on-line.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feuropean-trip-trains-planes%2F%0A%3Flang%3Dro– (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)