Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 28/01/2022)

Viața este vorba despre călătorie mai degrabă decât destinaţie, și în cazul acestor stații de cale ferată cele mai frumoase – că într-adevăr este adevărat spunând. În timp ce majoritatea călătorilor se apropie de stațiile de tren ca punct de plecare pentru lor excursie, vei constata că aceste gări sunt cu adevărat de neuitat. Asa de, de ce nu aruncăm o privire la trei dintre cele mai frumoase gări din Europa?

 

gări frumoase alege numărul 1 – Strasbourg Gare, Strasbourg, Franţa

stație de cale ferată Franța Strasbourg
stație de cale ferată Franța Strasbourg

 

Lângă frontiera de est a Franței cu Germania, situat la Strasbourg este Strasbourg Gara. Acesta este al doilea cel mai mare din țară, și, fără îndoială, cel mai frumos.

Gara este o clădire modernă din sticlă la exterior. Asa de, odată ce pas în interiorul, veți vedea lumina, spațiu aerisit, și frumusețea istorică a stației din interiorul doe. Această stație de tren are o mulțime de istorie. Acesta a fost deschis în 1846 și reconstruit în 1883. Superbul Elementul de sticlă rotunjit, veți vedea s-a adăugat în 2007 pentru a proteja stația de iconic.

Ce crezi despre? Este Strasbourg merită o vizită?

Paris Trenurile Strasbourg

Luxemburg Trenurile Strasbourg

Nancy la trenuri Strasbourg

Basel la trenuri Strasbourg

 

Gara Centrală din Anvers, Anvers, Belgia

stații de cale ferată frumoasă Belgia Anvers
stația de cale ferată Belgia Anvers

 

Cuvântul Grand nu începe chiar să descrie stație de tren Centrală din Anvers. Minunea neobarocă pare mai degrabă a catedrală decât un centru de călătorie. Gara oferă, de asemenea, o sală de așteptare spațioasă din marmură și piatră, are un ceas imens, și este acoperit cu o cupolă mare.

Aceasta frumusete belgian a fost construit la cererea regelui Leopold al II-lea și este cu noi peste 110 ani. Acesta găzduiește acum trenurile de navetiști, trenuri interurbane, și Thalys trenuri de mare viteză. Acest lucru este cu siguranță unul pe care nu doriți să pierdeți!

Mulți oameni consideră Anvers gară să fie cea mai frumoasă gară dintre toate.

Bruxelles Trenurile Anvers

Amsterdam Trenurile Anvers

Lille către Trenurile Anvers

Paris Trenurile Anvers

 

Gara Sao Bento, Porto, Portugalia

stația de cale ferată Portugalia Porto
stația de cale ferată Portugalia Porto

 

Acest gara este pur și simplu superb și a fost inițial Sao Bento de Ave-Maria Mănăstire și din exterior, călătorii vor vedea că clădirea are un frumos stil parizian fațadă piatră.

Interiorul este premiul real, deși! Sunt 20,000 dale care spun povești din portugheză HISTORși, ca Bătălia Valdevez și cucerirea Ceuta. Artist Jorge Colaco pictat dale pentru 14 ani și picturile murale a fost finalizat în 1916. Nu vrei să ratezi această operă de artă sau trenul! 😉

 

Ați vizitat oricare dintre aceste stații de cale ferată frumoase? Tweet-ne fotografiile @SaveATrain Gata pentru a rezerva următoarea aventură? apoi, accesați www.saveatrain.com

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feuropes-most-beautiful-railway-stations%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)