Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 25/02/2022)

Să presupunem că intenționați să vizitați Uniunea Europeană în curând. În acest caz,, există o serie de sfaturi și călătorie crucială informații care vă vor ajuta să vă faceți experiența mult mai plăcută. S-ar putea crede că nu poate exista o diferență foarte mare în considerente necesare pentru a călători în Europa în comparație cu orice alt loc din lume. Încă, în vasta extensie a acestuia, există o serie de acte juridice de care ai putea avea nevoie pentru a intra în Europa ca turist. De asemenea, clime foarte diferite, ciudățenii, iar particularitățile culturale sunt esențiale pentru a le ține cont.

 

1. Călătorind în Europa: Prindeți pașaportul

Pașaportul este principala preocupare, deoarece va fi cardul dvs. de prezentare și cheia țării dvs. de destinație. Mai întâi ne vom ocupa de pașaport. Guvernul dvs. de prioritate stabilește în ce țări veți putea intra fără a fi nevoie să procesați niciun fel de documente speciale. Este întotdeauna mai bine să verificați dacă ambasadele de acasă și de destinație au relații diplomatice susținute sau un tratat în momentul călătoriei dvs.. Majoritatea țărilor din America și Asia de Sud-Est au acces necontrolat la majoritatea țărilor din Europa.

Acestea fiind spuse, dacă nu este cazul; obțineți un consilier de călătorie legal care vă poate îndruma în timpul procesării permiselor de călătorie. S-ar putea să aveți nevoie, de asemenea, de certificări de sănătate și altele pentru a vi se permite accesul. Dacă vă place să conduceți în străinătate, veți avea nevoie și de un permis de conducere internațional. Dacă intenționați să faceți afaceri, pot exista multe alte permise internaționale necesare pentru călătorie. Puteți verifica ce hârtie este necesară în funcție de intenția dvs. de călătorie pe site-ul web al guvernului țării beneficiare.

Lyon către Toulouse cu trenul

Parisul către Toulouse cu trenul

Frumos spre Toulouse cu un tren

Bordeaux către Toulouse cu trenul

 

Bring Valid Passport When Traveling In Europe

 

2. Învață să împachetezi în consecință

Europa este un continent mare și variat, de la plajele însorite din Andaluzia din Spania la Tundra de est înzăpezită. Este esențial să aveți în vedere climatul și activitățile pe care intenționați să le desfășurați în străinătate. Amintiți-vă că nu faceți bagaje pentru a vă deplasa din țara dvs., nu luați prea mult sau puțin; acest lucru te va face să pierzi mai puțin timp ridicând hainele, vă ajută în drumul spre aeroport, și chiar ai economisi bani de evitarea unei taxe pentru supraponderalitate. Cel mai bine este să vă organizați geanta de călătorie sau valiza în stil armat, rotindu-ți pantalonii, cămăși, șosete, și lenjeria intimă ca un croissant și așezați-le pe toate groase unul împotriva celuilalt. Acest lucru evită complicația de a vă plia hainele și vă economisește spațiu pentru a se potrivi produselor de igienă sau electronice. Acest sfat este util și dacă doriți să aduceți haine pe care le-ați cumpărat în călătorie. Un alt sfat bun este să împachetați o geantă suplimentară pentru cadou sau obiecte de cumpărături.

Amsterdam la Paris cu trenul

Londra la Paris cu trenul

Rotterdam la Paris cu trenul

Bruxelles la Paris cu trenul

 

Pack Accordingly When Traveling To Europe

 

3. Călătorind în Europa: Anunțați-vă băncile că veți fi în străinătate și veți cheltui

Furajul de piratare a cardului de credit care a avut loc în urmă cu câțiva ani a făcut ca băncile să fie prea îngrijorătoare cu privire la risc. I-a determinat să stabilească mai întâi o politică de blocare a întrebărilor ulterioare atunci când văd că un card de credit este utilizat într-o țară aleatorie. Trebuie să vă prezentați personal la banca dvs. sau să le suni, deoarece notificările online uneori nu sunt luate în considerare. Luarea acestei dispoziții va evita experiențele dăunătoare și jenante în timpul cumpărăturilor. Dacă mergeți la bancă, este, de asemenea, o idee bună să obțineți o monedă locală cât timp sunteți acolo. Taxele de schimb sunt umflate în mod absurd pentru turiști în majoritatea magazinelor europene și puncte de schimb.

Salzburg la Viena cu trenul

München la Viena cu un tren

Graz la Viena cu un tren

Praga la Viena cu trenul

 

Let Your Banks and credit card companies Know You Will Be Abroad And Spending

 

4. Călătorind în Europa: Recapitulând

Dacă mergi pe „Vechiul Continent,”Nu uitați să vă aduceți documentația cu dvs. și să plătiți pentru orice fel de permise internaționale necesare. Acest tip de hârtie este esențial dacă intenționați să vizitați diferite țări din interior legislația europeană. Dacă planificați o călătorie rutieră, este necesar să aveți un permis internațional de conducere și să evitați rezervările. De asemenea, a își aminti să împachetați ușor și să ia în considerare climatul și activitățile pe care le vei suporta în străinătate. Raportați întotdeauna în ce țări intenționați să cheltuiți bani și faceți schimburi valutare numai cu entități autorizate. în cele din urmă, sunteți în contact cu diferite persoane, alimente, culturi, nu uitați să vă distrați și să vă bucurați de experiență.

Dusseldorf la München cu un tren

Dresda la München cu un tren

Nürnberg la München cu un tren

Bonn la München cu un tren

 

 

Acum știi tot ce trebuie să știi, noi la Salvați un tren, sunteți gata să vă ajute cu toate celelalte nevoi ale trenului.

 

 

Doriți să încorporați pe site-ul dvs. postarea pe blogul „Tot ce trebuie să știți despre călătoriile în Europa”?? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feverything-know-traveling-europe%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)