Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 05/03/2021)

Există atât de multe de dragoste despre Paris. De unde începe chiar, dreapta? Primul lucru care vine în minte este site-uri mari, cum ar fi Turnul Eiffel și Luvru. Dar de ce nu, de asemenea, poate descoperi pietre ascunse in oras? Să începem cu 5 Cele mai multe Străzi celebre din Paris pentru a vedea!

 

1. Cele mai faimoase strazi din Paris, pentru a vedea: Avenue Victor Hugo

Avenue Victor Hugo este un bulevard în arondismentul 16 din Paris. Început la Charles de Gaulle (De asemenea, cunoscut sub numele de Etoile) și se termină la Tattegrain (devenind Avenue Henri Martin). Acesta este unul dintre cele douăsprezece bulevarde, începând de la Etoile, iar al doilea cel mai lung dintre cei doisprezece, după Avenue des Champs Elysees.

Numit după celebrul Victor Hugo, care a petrecut ultimele sale zile la Hotel Particulier. O statuie a lui Hugo poate fi găsită la intersecția cu bulevardul Henri Martin. Avenue Victor Hugo este faimos pentru incredibil arhitectura frumoasa care este perfect pentru o plimbare casual si un Poza mare Instagram! Fa-o pentru gramul!

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

străzile Avenue Victor Hugo cele mai renumite din Paris

 

2. Avenue Montaigne

Fan al operei? Apoi, această stradă celebru din Paris este pentru tine! Aceasta strada este acasa, la Teatrul des Champs Elysees. Operei este casa a două orchestre magnifice. Dacă aveți un pic de timp suplimentar, cu siguranță vă recomandăm să faceți o vizită la acest istoric loc de spectacol. În plus,, această cale este respectat pentru importanța ei pentru industria modei. Multe branduri celebre pot fi găsite aici, inclusiv Vuitton, Loewe, Celine, și altele.

Paris Trenurile Marsilia

Marsilia la trenuri Paris

Nisa la trenuri Marsilia

Marsilia la trenuri Clermont Ferrand

 

 

3. Cele mai faimoase strazi din Paris, pentru a vedea: Rue de Rivoli

Gata pentru a intra în inima Parisului? Apoi, această stradă trebuie să fie pe lista de 5 Cele mai multe străzi celebre din Paris! Acest lucru este extrem de populata, stradă energetică trece prin mijlocul Parisului, paralel cu fluviul Sena. Numit după începutul anilor victoriile lui Napoleon la bătălia de la Rivoli, acest bulevard frumos este acasa, la Luvru și Grădina Tuileries. Palatul Regal, chiar lângă Luvru, este locul perfect să se bucure de o zi în grădinile însorite. Aceasta este strada perfectă dacă doriți pentru a prinde o bucatica din partea aristocratică vechi din Paris. Nu rata!

Paris Trenurile Rouen

Rouen la trenuri Paris

Paris Trenurile Calais

Rouen la trenuri Calais

străzile Rue de Rivoli cele mai renumite din Paris

 

4. elemente vizate

Având o scurtă abatere de la bulevardele masive care domină majoritatea Parisului principal prin târguri, Pasajele Couverts sunt o opțiune mai confortabilă. Aceste alei acoperite de cumpărături pentru a face comenzi rapide teribil prin oraș. Puteți găsi ciudat cafenele, pub-uri, și cumpărături la prețuri accesibile. Nu numai asta, dar arhitectura în aceste alei acoperite este absolut superba, asa ca nu e dor de ei!

Marsilia la trenuri Lyon

Paris Trenurile Lyon

Lyon Trenurile Paris

Aeroportul Lyon către trenurile din Avignon

Acoperit Pasajele Paris

 

5. Cele mai faimoase strazi din Paris, pentru a vedea: Boulevard de Clichy

Montmartre a fost la un moment dat considerat a fi o oază pentru mulțimea artistică din Paris. din pacate, prețuri mai mari ca urmare a turismului au condus majoritatea artiștilor în diferite cartiere. Acolo puteți găsi bulevardul Clichy, care găzduiește cartierul cu lumini roșii Moulin Rouge și Paris. Veți găsi viața de noapte și un moment bun nu matter ce ora din zi alegeți să vizitați. Luați în considerare vizitarea Moulin Rouge vizionarea unui spectacol de cabaret!

La Rochelle la trenuri Nantes

Toulouse la trenuri La Rochelle

Bordeaux Trenurile La Rochelle

Paris Trenurile La Rochelle

Boulevard de Clichy Paris

 

Pune pe dvs. favorit pereche de pantofi de mers pe jos, și de a ajunge la Paris, pentru a vedea 5 Cele mai multe străzi celebre din Paris! Ai nevoie de o plimbare? Am crezut că nu ar cere niciodată! Ia-un bilet de la Salvați un tren, acum. Puteți rezerva în câteva secunde fără taxe suplimentare sau ascunse.

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “5 Cele mai faimoase strazi din Paris, pentru a vedea” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/famous-streets-paris/?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)