Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 25/06/2021)

Luând trenul este una dintre formele cele mai subestimate de moderne de transport. Ca intercontinental avion plimbari devin mai accesibile în fiecare an, dar trenurile sunt în creștere peste tot. Există mai multe motive pentru care călătoresc cu trenul este una dintre modalitățile cele mai fascinante traverseze frontierele internaționale.

 

Bernina Express

De exemplu, obiectivele turistice oferite de Bernina Express singur sunt suficiente pentru a converti orice entuziast al companiei aeriene într-un fanatic de cale ferată. Întinzându-se de la Chur și St.. Moritz în Elveția de Est superba la nordul Italiei Tirano, Bernina Express este, de asemenea, cunoscut sub numele de cele mai pitorești călătorie de cale ferată in lume. Această călătorie se întinde pe un total de 90 mile. Asta inseamna 4 ore de cinematică peisaje alpine, ghețarilor, cascade mari, și ravene dramatice.

Toate din peisaj frumos este vizibil prin ferestrele Express din ferestrele generoase din fiecare vagon de pasageri. Calatoria culminează la Bernina Pass. La 7,000 picioare deasupra nivelului mării, trecere este predispus la furtuni de zapada dezlănțuite. Între timp, însorit Italia vă așteaptă la celălalt capăt al acestei călătorii. Acest pitoresc călătorie cu trenul ar trebui să fie obligatoriu pe lista de găleți a tuturor iubitorilor de căi ferate.

 

feroviare germane

Între timp, aderarea la Express pe această listă este PB sau Deutsche Bahn. rețeaua națională de tren din Germania oferă unele dintre cele mai pitorești plimbari in apropiere de râul Rin. rutele sale vă va lua prin vederi izbitoare ale Alpilor și văile montane. De exemplu, cel mai bun mod de a aprecia cel mai lung fluviu din Europa este pe cale care face legătura între orașele Mainz și Koln. Acest traseu va duce prin dealuri line, mărunțire castele, și podgorii terasate.

DB oferă curse regulate de tren care se conectează orașe precum Amsterdam, Copenhaga, și Praga pentru a metropolelor principale din Germania. Similar cu Bernina Express, este un mod fantastic de a vedea Heartland Europei. Nu este de mirare că CNN se referă la Deutsche Bahn la fel de „Una dintre cele mai placute experiențe de călătorie germane care nu implică un Mercedes-Benz 450.“ In timp ce trenurile din Europa sunt în mare parte apreciate pentru lung cross-country și călătoriile trans-continent, există și alte opțiuni mai scurte pentru mai mulți călători ocazionali de tren. De exemplu, cel Berlin Ringbahn a fost mereu popular în rândul turiști care doresc un simplu turistic tur al orașului. Puteți încerca asta pentru prețul unui singur bilet.

Frankfurt la Koln Trenuri

Bruxelles la trenuri Koln

Viena Trenurile Koln

Hanovra Trenurile Koln

 

Trans-Siberian Express

Nu vorbim de călătorii fascinante de tren ar fi completă fără a include Trans-Siberian Express. De asemenea, cunoscut sub numele de cea mai lungă călătorie cu trenul pe planeta, Express transsiberiană leagă Moscova, în vestul Rusiei în orașul de coastă din Vladivostok în estul Rusă. Pe parcurs, calea ferată se ramifică în apropiere țări precum China, Mongolia, și Coreea de Nord. Mai multe locații din Europa de Vest, inclusiv Amsterdam, avea gări care oferă plimbari la stația Trans-Siberian în Sf. Petersburg, Rusia. Nu e de mirare mulți europeni aleg să ia trenul atunci când se aventurează est.

Călătorind în jurul Rusiei cu trenul este una dintre cele mai cele mai ieftine moduri de a călători. acordat, este, de asemenea, unul dintre cel mai lent, cu Ladbrokes susținând că un tren de dormit peste noapte de la Volgograd la Nijni Novgorod ia 27 ore. Încă, Sistemul feroviar extensiv Rusia a văzut o mulțime de acțiune în acest an, când țara a găzduit Cupa Mondială. Mulți fani trebuie să vadă mai mult din țară și oamenii săi care au călătorit cu trenul corpurile.

 

 

Acesta este un alt aspect fascinant și adesea trecut cu vederea călătoriile pe calea ferată. Cu siguranță, nu e nimic ca oamenii și experiențe veți întâlni de-a lungul drum. Pregătiți-vă să îndeplinească unele dintre cele mai fascinante persoane din întreaga lume. Indiferent de călătorie cu trenul de cross-country ești, este foarte probabil să se încheie prin a descoperi un prieten sau doi în rândul călătorilor peste noapte colegi. Fie că sunteți luați spectaculosul Bernina Express, traversează mai multe țări de pe ambele Deutsche Bahn sau Trans-Siberian Express, sau de relaxare pe Elveției Glacier Express, care Trip Cultura descrie ca o călătorie care rivalizează obiectivele turistice ale Bernina, călătorea cu trenul este obligat să fie una dintre cele mai fascinante experiențe din viața ta.

 

Pentru a obține cea mai bună experiență de tren în viața ta, la cele mai ieftine preturi, și eliberat de taxe de rezervare suportabil, utilizare Salvați un tren!

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffascinating-train-travel-europe%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)