Timp de citit: 7 minute
(Ultima actualizare în: 28/08/2021)

Există o mulțime de lucruri de la Paris este cunoscut pentru. Dar lucrurile libere să facă în Paris, nu este ceva ce este cunoscut pentru. Este faimos pentru a fi unul dintre cele mai romantice locuri din lume. Un capital de modă și chiar paradis literar! Parisul are multe înfățișări diferite. Și, în timp ce intrarea muzeu pot fi abrupte și mese fine vine la o primă, capitala franceză poate fi, de asemenea, o dată ieftin. Nu ne crezi? Aici sunt 10 Free lucruri de făcut în Paris!

 

1. Cel mai bun gratuit lucruri de făcut în Paris: Musee Carnavalet

În primul rând pe lista mea de 10 Cele mai bune lucruri gratuite de făcut în Paris, este Musee Carnavalet. Acest muzeu a fost închis pentru o pereche de ani pentru renovări, in orice caz, aceasta se redeschide oficial decembrie, 20lea 2019! Situat în cartierul istoric Marais,, Muzeul Carnavalet este dedicat istoriei Parisului. De la origini până în zilele noastre.

Vizitatorul va fi capabil să descopere colecțiile splendide legate de oraș. De la Gallo romane și obiecte medievale și arhive. Amintiri de la Revoluția franceză la mai multe tipuri de picturi, sculpturi, mobila, și obiecte de artă din diferite perioade de timp!

Dacă vă place orașul de la Paris și de dragoste pentru a te îmbogăți atât cultural și personal, vă veți bucura de bine Musee CarnavaleT! Vei fi uimit de colecțiile sale prețioase, arhitectura, și atmosfera, care sunt atât de tipice Parisului!

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

Cele mai bune lucruri de făcut în Paris Pentru gratuit

 

2. Notre Dame de Paris

Sunt doar eu, sau de fiecare dată când cineva menționează Notre Dame, Cred că Victor Hugo Cocosatul de la Notre Dame de neuitat? Fie că vă place filmul sau nu, aceasta catedrala este una de a vizita. Nu numai ca este o catedrala catolică medievală badass, dar este, de asemenea, cel mai bun exemplu de arhitectură gotică franceză!

Vitraliile (în special Rozasă), utilizarea de detalii arhitecturale cum ar fi de zbor contraforturi și sculpturi face acest lucru un must-see bucura de experiența de la Paris. Pentru cele mai bune oportunități foto de Catedrala urca clopotnite pentru o vizualizare păsări-ochi de la Paris. Pentru o vedere la Catedrală în sine, Piața Jean XXIII oferă un punct de vedere bun pentru a lua o vedere din spate a frumos monument. Cel mai bun din toate? Este pe nostru 10 Free lucruri de făcut în Paris. De ce? Ai ghicit. Este gratis!

Paris Trenurile Marsilia

Marsilia la trenuri Paris

Nisa la trenuri Marsilia

Marsilia la trenuri Clermont Ferrand

Cele mai bune lucruri de făcut în Paris Pentru gratuit

 

3. Cel mai bun gratuit lucruri de făcut în Paris: Panteonul

Acest frumoasă clădire a fost construit inițial ca lăcaș de cult. in orice caz, în zilele noastre s-a transformat într-un mausoleu. Ea deține rămășițele mai multor parizieni notabile; Victor Hugo, Marie Curie, Alexandre Dumas pentru a numi doar câteva! Silueta iconică a Panteonului și cupola sunt cocoțate în vârful Montagne Sainte Genevieve, dealul istoric al Cartierului Latin.

Din aprilie-octombrie, turistii se pot bucura de vederi frumoase din capitalul de colonade al cupolei. Arhitectura neoclasică este o reminiscență a Panteonului din Roma. Fiind îngropat în Panteonul este considerat unul dintre cele mai înalte distincții pe un cetățean. Inscripția de pe peretele de la intrarea în locul de înmormântare poartă o dovadă a acestui sentiment. Pentru oameni mari, patria recunoscătoare.

Când poți vizita gratuit? Am crezut că nu ar cere niciodată! Obțineți acces gratuit prima duminică a lunii de la 1 noiembrie 31 Martie. Gratuit pentru cei sub 26 din țările din cadrul Uniunii Europene, precum și profesori primar și secundar. Gratuit pentru vizitatorii cu handicap și o persoană însoțitoare, precum și solicitanții de locuri de muncă și cei care primesc prestații de stat franceze. De asemenea, este gratuit pentru tineri și copii.

Paris Trenurile Rouen

Rouen la trenuri Paris

Paris Trenurile Calais

Rouen la trenuri Calais

Panteonul

 

4. Canal Saint Martin

De asemenea, aproape de topping lucrurile mele libere să facă în lista de Paris Pentru gratuit. Mersul pe jos lungimea Canal St Martin! Aceasta rămâne una dintre preferatele mele merge în acest oraș. O cale navigabilă de om, canalul este de aproximativ 4.5 km lungime, conectarea Canal de L Ourcq la Sena. Inițial construită în 1802 de Napolean ca o ieșire a râului Ourcq, cu scopul de a aduce apă potabilă pentru a parizienilor ciuruite cu boli potențiale, cum ar fi holera și dizenteria.

La fiecare cincisprezece ani sau astfel încât canalul este dragat să-l curat, dar în ultimul timp zona în sine din jurul canalului are revitalizare supuse unei. Găsiți un stup de pub-uri și baruri răspândit de-a lungul canalului. Această zonă este, de asemenea, un hangout popular al populației studențești. În cultura populară, zona de canal a fost prezentat în cinema Amelie ca un loc pentru a sări peste pietre.

Prețuri trenuri Marsilia către Lyon

Prețuri tren Paris din Lyon

Lyon Trenurile Paris

Lyon Trenurile Avignon

Canal Saint Martin

 

5. Cel mai bun gratuit lucruri de făcut în Paris Pentru gratuit: Des Parcul Buttes Chaumont

Primul nostru parc de pe nostru 10 Free lucruri de făcut în lista de la Paris! Acest parc urban frumos este situat în nord-estul Parisului. Caracteristici ale acestui parc verde constau dintr-un lac artificial cu rațe de înot placid, o insulă stâncoasă centrală a lacului numit Ile de la Belvedere, Templul Sibyl (în memoria roman vechi templu Vestei în Tivoli) cocotate cincizeci de metri deasupra lacului. Gaseste poduri care leagă insula cu restul parcului, o promenadă centrală să meargă, și asupra lui peluze verzi.

La Rochelle la trenuri Nantes

Toulouse la trenuri La Rochelle

Bordeaux Trenurile La Rochelle

Paris Trenurile La Rochelle

 

 

6. Arcul De Triumf

Un alt super-celebru loc de vizitat acesta este, desigur, liber! A Triumphal Arch, inspirat de Arcul roman Titus, acest monument comemorează viața naționaliști francezi care au luptat în Războiul Revoluționar franceză și războaiele napoleoniene. Sub Arcul se află Mormântul Eroului Necunoscut din Marele Război și este marcată de o flacără eternă, care a fost de ardere începând cu Ziua Armistițiului în 1921. Șase reliefuri foarte importante decorează fațadele, fiecare reprezentând momente cheie ale războaielor revoluționare și napoleoniene. Acestea includ îngroparea generală a lui Marceau, bătăliile de la Austerlitz, Arcole, Jemappes, și Aboukir, și căderea Alexandria.

Obținerea accesului la platforma de vizualizare și de a vedea Arcul până se închide bani, cost, ci o vedere sau instantaneu al acestui monument impunător de Champs Elysees sau un autobuz care circulă sau masina este absolut gratuit.

Paris Trenurile Le Mans

Nantes la trenuri Paris

Paris Trenurile Rennes

Rouen la trenuri Lille

Arcul de Triumf

 

7. Cel mai bun gratuit lucruri de făcut în Paris: Parc Monceau

Acesta este un parc public, care a fost achiziționat inițial de Ducele de Chartres. El este vărul regelui Ludovic al XVI-lea. Parcul a fost proiectat pentru a semăna cu o grădină engleză de Louis Carmontelle. Există mai multe caracteristici arhitecturale izbitoare că harul grădină. Acestea includ o mică rotondă la poarta principală parc, o veche piramidă egipteană în miniatură, o colonada roman, un fort chinez, o moară de vânt olandeză, și alte curiozități din întreaga lume. Vizitarea parcului este ca vizita minunile culturale ale lumii toate în miniatură.

Dijon la trenuri Provence

Paris Trenurile Provence

Lyon Trenurile Provence

Marsilia la trenuri Provence

Parc Monceau

 

8. Spectacole gratuite de moda La Galeriile La Fayette

Ești dornic să afli ce este nou și ce se întâmplă în capitala stilului lumii? Atunci nu rata o oportunitate de unul dintre frecventează liber spectacole de moda a avut loc la Galeriile La Fayette, în fiecare vineri la 3 p.m. Asigurați-vă că face rezervarea online, în avans pentru a asigura disponibilitatea la data solicitată. De asemenea, o altă activitate liberă excelentă, dacă sunteți la Galeriile La Fayette, este de a vizita terasa de pe acoperiș pentru una dintre cele mai bune vederi din Paris. Face unele cumpărături fereastră după aceea în sine cumpărături arcade, dacă aveți timp suplimentar.

Lyon Trenurile Toulouse

Paris Trenurile Toulouse

Nisa la trenuri Toulouse

Bordeaux Trenurile Toulouse

Spectacole gratuite de moda La Galeriile La Fayette

 

9. Open Air Cinema La Parc de la Villette

Această alegere de lucruri gratuite de făcut în Paris, nu este tot timpul anului, dar vă puteți bucura de cinema în aer liber în lunile iulie și august (Joi până duminică) într-una dintre cele mai mari parcuri ale orașului. Spectacolele variază de la cinematograful clasic la mai multe filme contemporane. Rezervați-un scaun punte și să fie pregătiți pentru o plăcere cinematografică, de îndată ce se întunecă.

Lyon Trenurile Nisa

Paris Trenurile Avignon

Nisa la trenuri Avignon

Marsilia la trenuri Avignon

Open Air Cinema la Parc de la Villette

 

10. Uita-te Lumina gratuit spectacol la Turnul Eiffel

la întuneric, fiecare oră în oră timp de cinci minute de Turnul Eiffel paiete și oferă un spectacol de lumini pentru toate spectatori, acest lucru va ramane crema de la crema de lucruri gratuite pentru a face la Paris. Place du Trocadero vă va oferi cel mai bun loc pentru show-ul din oraș.

Montpellier la trenuri Marsilia

Nisa la trenuri Marsilia

Paris Trenurile Marsilia

Toulouse spre Marsilia Tren

Uita-te Lumina gratuit spectacol la Turnul Eiffel

 

Gata pentru a salva portofel câteva euro? Grozav! Biletele de tren nu sunt printre lucrurile libere să facă la Paris, in orice caz, atunci când utilizați Salvați un tren acestea sunt sigur nu scump!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “10 Free lucruri de făcut în Paris” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/free-things-paris/?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)