Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 24/12/2021)

Planifică o călătorie solo poate fi agitat chiar și pentru un călător experimentat, mai ales atunci când vine vorba de alegerea destinației potrivite de vizitat și a activităților potrivite la care să participați în timp ce vă aflați acolo. Dar cel mai important, pentru că vrei să profiți la maximum pentru descoperirea de sine.

A fi singur pe drum vă permite să vizitați oriunde doriți în orice moment doriți, fără să trebuiască să se conformeze programului altcuiva. De asemenea, te poți provoca mai mult, fiind printre străini total, ceea ce îți sporește încrederea, și, desigur, auto-creștere.

Acestea fiind spuse, aveți în minte o destinație pentru călătoria dvs. de descoperire de sine? Acest articol evidențiază 7 dintre cele mai distractive locuri de vizitat solo.

  • Feroviar de transport este Eco-Friendly mod de a călători. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, The Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

 

1. Locuri de vizitat în călătoria dvs. de descoperire de sine: Australia

Australia este destinația de vis pentru majoritatea scafandrilor datorită acesteia oportunități nesfârșite de scufundări atât pentru scafandrii amatori, cât și pentru cei experimentați. Și chiar dacă nu sunteți pregătit să vă scufundați, vă veți distra bine descoperind numeroasele comori ascunse pe care țara le poate oferi. Australia găzduiește și cele mai dispărute sau specii de animale pe cale de dispariție, deci veți avea șansa rară de a interacționa cu fosile vechi de milioane de ani din apropiere.

Dar niciuna dintre faptele menționate nu este principala reafiule, de ce am clasificat Australia ca destinație de top pentru călătorii solo. Motivele cheie sunt pacea veșnică a țării, de încredere transport public, și opțiuni de cazare ieftine. Veți fi foarte în siguranță în Australia.

Amsterdam la Paris cu trenul

Londra la Paris cu trenul

Rotterdam la Paris cu trenul

Bruxelles la Paris cu trenul

 

Self-Discovery Trip to Australia

 

2. Tailanda

Cultura de aici este bogată, iar mâncarea este delicioasă, așa că veți avea o mulțime de lucruri legate de mâncare și cultură de explorat și învățat de la localnici, dacă veți avea timp la dispoziție. Cazarea și transportul sunt foarte accesibile aici, ca să nu mai vorbim de cât de accesibil Bangkok este din toate colțurile globului. Și dacă mintea ta este anxioasă sau tulburată, poți oricând să intri într-un templu sau într-un centru de meditație și să meditezi.

Luxemburg la Bruxelles cu trenul

Anvers la Bruxelles cu un tren

Amsterdam la Bruxelles cu trenul

Paris la Bruxelles cu un tren

 

Solo trip to Thailand

 

3. Locuri de vizitat în călătoria dvs. de descoperire de sine: Anglia

Cu câțiva ani în urmă, Londra a fost cel mai frecventat oraș din lume de către turiștii solo. Numai asta ar trebui să vă spună că acesta este un loc sigur când nu aveți companie. Palatul Buckingham este în prezent cea mai mare atracție pentru călătorii solo, dar nu este singurul din Londra. Dacă doriți să vedeți cele mai multe atracții într-un timp limitat, doar să te alături unui Londra tur de mers pe jos gratuit când vizitați orașul data viitoare.

Amsterdam La Londra Cu Un Tren

Parisul către Londra cu trenul

Berlinul către Londra cu trenul

Bruxelles la Londra cu trenul

 

Visit The Big Ben in London on your solo trip

 

4. Noua Zeelanda

Îți place să conduci singur pe distanțe mari? Mulți călători singuri adoră Noua Zeelandă pentru opțiuni de conducere le acordă. Tot ce aveți nevoie este să închiriați un camper sau o mașină obișnuită și să mergeți acolo unde vă duc drumurile. Acesta este un țară frumoasă a explora. Localnicii sunt, de asemenea, foarte primitori și de ajutor ori de câte ori doriți asistență.

Florența către Milano cu un tren

Florența către Veneția cu trenul

Milano către Florența cu trenul

Veneția la Milano cu un tren

 

Self discovery trip to New Zealand

 

5. Locuri de vizitat în călătoria dvs. de descoperire de sine: Peru

Aproape fiecare loc nou în care vizita dvs. este specială din anumite motive, dar Peru este una dintre țările care pur și simplu iese în evidență. Acest loc a uimit atât de mulți oameni cu frumusețile și comorile sale naturale, că oamenii nu pot obține pur și simplu suficient din asta. Este istorie bogată, munţi, și cultura tradițională, care sunt interesante pentru fiecare vizitator. Prin urmare, să experimenteze toate comorile sale naționale, faceți un turneu în Peru, și faceți cunoștință cu țara.

Frankfurt la Berlin cu trenul

Leipzig la Berlin cu trenul

Hanovra la Berlin cu trenul

Hamburg la Berlin cu trenul

 

 

6. Statele Unite ale Americii

SUA sunt diverse, deci nu te vei simți niciodată deplasat, indiferent de unde vii. Țara este, de asemenea, foarte vastă și are tot ce trebuie pentru a fi munți, parcuri, animale salbatice, sau plaje. Apropo de plaje, trebuie să vizitați Florida data viitoare când vă aflați în SUA și să înotați în nisipurile albe. În plus, Disney ar putea fi destinația perfectă pentru călătoria dvs. de auto-creștere, deoarece vă va duce înapoi la amintirea copilăriei, și un pic de nostalgie dulce-amară nu a rănit niciodată pe nimeni. Și dacă ai nevoie de ceva timp liniștit singur, puteți rămâne oricând într-o închiriere pentru vacanță departe de mulțimi.

Salzburg la Viena cu trenul

München la Viena cu un tren

Graz la Viena cu un tren

Praga la Viena cu trenul

 

New York is a perfect destination for solo travelers

 

7. Locuri de vizitat în călătoria dvs. de descoperire de sine: Japonia

Japonia este cu kilometri înaintea altor țări în ceea ce privește tehnologia. Dacă sunteți futurist sau investitor în tehnologie, explorarea oportunităților de afaceri pe care le are acest oraș vă va înveseli cu siguranță. Țara găzduiește și ea temple frumoase, hoteluri de lux, și restaurante, precum și cele mai bune comori naturale ascunse din Asia. Mai mult, sistemele de transport eficiente de aici vă vor face călătoria solo distractivă și fără probleme. Dacă ești iubitor de muzică, vă puteți aduce laptopul și dispozitivul software de muzică să lași inspirația să te lovească și poate să producă niște sunete minunate pentru a simboliza călătoriile tale solitare.

Munchen către Salzburg cu un tren

Viena - Salzburg cu trenul

Graz către Salzburg cu un tren

Linz la Salzburg cu un tren

 

Self discovery trip in Japan

8. Malaezia

Există multe lucruri de făcut și de învățat în Malaezia, dar cel mai interesant fapt despre această țară din Asia de Sud-Est este că procentul mai mare din populație vorbește engleza. Asta înseamnă că cu greu vă veți pierde drumul când călătoriți solo aici. Țara are plaje, munţi, locuri de scufundare, și tot ce ai nevoie pentru a te relaxa și a te bucura de viață pe cont propriu.

Dusseldorf la München cu un tren

Dresda la München cu un tren

Nürnberg la München cu un tren

Bonn la München cu un tren

 

Traveling solo to Malaysia

 

În concluzie

Rucsacul și călătoriile solo devin populare în fiecare zi datorită flexibilității pe care o precipită. Faci ceea ce trebuie. Nu uitați să aveți un buget suficient pentru cazare, alimente, și nevoile de transport, deoarece trebuie să fii autosuficient pentru a te bucura călătorind de descoperirea de sine.

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să vă planificați locurile de distracție pe care să le vizitați în călătoria dvs. de descoperire de sine cu trenul.

 

 

Doriți să încorporați pe site-ul dvs. postarea pe blogul „Locuri distractive de vizitat în călătoria dvs. de descoperire de sine”?? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fro%2Ffun-places-visit-self-discovery-trip%2F– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)