Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 25/02/2022)

Transport, sub orice formă, este coloana vertebrală a oricărei țări și a economiei sale. Era doar prin drumuri, șină, și aer pe care am reușit să-l conectăm lumea într-un mod în care a devenit mult mai mic decât este cu adevărat. Prin urmare, când analizăm marile industrii din întreaga lume, transportul este unul dintre cele mai active, în continuă schimbare pentru îmbunătățirea viitorului nostru.

Tendințele recente în industria călătoriilor și a transporturilor au vizat crearea de opțiuni mai ecologice. O mișcare atât de necesară pentru a ne salva mediul, noile evoluții ale transportului funcționează deja pe acest principiu. in orice caz, aceste avansări rup și granițele modului în care am călătorit în secolul trecut. Și făcând acest lucru, ne conduc către un viitor al călătoriei care va fi mai rapid, mai sigur, și literalmente în afara acestei lumi.

 

Viitorul călătoriei: Turism spatial

Spațiul a fost ultima frontieră a omenirii de mai mult timp. in orice caz, de când am pășit piciorul pe lună în urmă cu zeci de ani, nu a existat nimic substanțial care să încânte publicul larg. Acum însă, există o cursă continuă pentru a duce oamenii în spațiu, de placere. Turismul spațial este următorul lucru important, și în timp ce poate fi scump și exclusiv, este un mare pas către viitor, ceea ce va implica probabil colonizând Marte sau crearea unor stații spațiale locuibile unde sute de persoane pot locui împreună. in orice caz, în timp ce oamenii de știință ar fi putut face un pas în direcția bună, s-ar putea să fie nevoie să așteptăm câteva generații înainte ca orice progres vizibil semnificativ să apară.

Bilete Dusseldorf la Munchen

Bilete de avion Dresda către Munchen

Bilete de la Paris la Munchen

Bilete de la Bonn la Munchen

 

The Future Of Travel

 

Industria călătoriilor și a transporturilor: Mașini fără șofer

Întrebați orice persoană despre ideea ei de transport în viitor, și sunt mai mult decât susceptibile să menționeze mașinile fără șofer. Există deja trenuri din întreaga lume care funcționează pe acest principiu. în plus, pentru cel mai lung timp, oamenii de știință și liderii din industrie au lucrat pentru a face drumurile mai sigure, prin includerea tehnologiei în cotidianul nostru experiență de conducere. Ceea ce face ca mașinile fără șoferi să merite așteptarea este că va revoluționa complet industria în multe feluri. De la a fi mai mult prietenos cu mediul la siguranța rutieră, oamenii vor putea acoperi distanțe mai lungi, fără efortul de a conduce timp de ore.

Bilete de la Amsterdam la Paris

Bilete de la Londra la Paris

Bilete de avion Rotterdam la Paris

Bilete de la Bruxelles la Paris

 

Viitorul călătoriei: Trenurile

Una dintre cele mai vechi forme de transport în comun în jurul, trenurile încă mai au un loc clar în viitorul nostru. surprinzător, poate mai mult ca niciodată. Chiar dacă noile tehnologii sunt create pentru a asigura siguranța sistemelor feroviare, mai repede, și mai convenabil, nevoia fundamentală a unui astfel de sistem va crește proporțional. Trenurile sunt deja un egalizator social, deoarece cei foarte bogați merg adesea alături de cele mai sărace clase muncitoare, dar din cauza creșterii rapide a populației lumii, în special în țările industrializate, sistemele de tren eficiente și accesibile vor fi cruciale pentru combaterea congestionării traficului. Acest lucru va fi, de asemenea, un impact major asupra mediului, deoarece trenurile vor putea să funcționeze eficient pe energie curată, luând în același timp nenumărate mașini grele pe gaz și reducerea emisiilor de CO2 ale pământului.

Bilete de la München la Zurich

Bilete de la Berlin la Zurich

Bilete de la Basel la Zurich

Bilete Viena la Zurich

 

sbb train

 

Hyperloop

Hyperloop-ul este descris drept „primul nou mod important de transport în 100 ani." Implică deplasarea cu viteze supersonice în interiorul unui tub, conectarea unei destinații cu alta. Hyperloop poate fi folosit pentru a transporta atât marfă cât și oameni. in orice caz, chiar dacă enigmaticul Elon Musk este în fruntea acestei tehnologii, unele țări sunt sceptic cu privire la Hyperloop și dacă chiar merită să investești bani în. cu toate acestea, călătoria prin această nouă formă de transport este mai aproape de realitate decât ne-am fi așteptat, cu teste și construcții de tuburi deja în desfășurare în California și, probabil, în Europa curând.

Bilete de la Hamburg la Copenhaga

Bilete de la Zurich la Hamburg

Bilete de la Hamburg la Berlin

Bilete de avion Rotterdam la Hamburg

 

 

Realitate virtuala

Acesta este specific pentru călătorii de fotoliu, care se bucură să viziteze locuri noi, dar preferă să facă asta din confortul caselor lor. În timp ce VR a fost deja comercială, destul de curând, vom vedea o integrare între VR, IR, și AR, ducând la o experiență cât mai aproape de viața reală. De la vizitarea celor șapte minuni ale lumii până la o scufundare în Marea Barieră de Corali, această nouă tehnologie îi va ajuta pe oameni să vadă lumea ca niciodată.

Bilete de la Milano la Roma

Bilete de la Florența la Roma

Bilete de la Pisa la Roma

Bilete de la Napoli la Roma

 

Vă vom ajuta să găsiți cele mai bune opțiuni de bilete disponibile. Comandați biletul de tren cu Salvați un tren!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “Viitorul călătoriei” pe site-ul dvs.? Puteți lua fie fotografii și textul nostru și să ne dea credit cu o link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/future-of-travel/?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)