Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 10/09/2021)

euT nu e prea târziu pentru a planifica o evadare mar., înainte de Rush Paste. Cu copiii fiind în vacanță, acum este momentul să găsești ocazia de a vizita mici insule pitorești cu o persoană iubită, se angajeze la primul mare aventură de călătorie în familie al anului, cufundați-vă în unele dintre cele mai magice orașe din lume sau participa la una dintre numeroasele festivaluri European din martie. Există o mulțime de locuri minunate în Europa de vizitat în martie.

 

După cum se menționează, Martie este, de asemenea, la începutul sezonului festivalului în Europa, astfel încât există tone de oportunități de a veselesc cu localnici, fie la citrice inspirate carnaval în sudul Franței, sau la Festivalul Cafelei din Londra.

Gata pentru a descoperi locuri mari din Europa pentru a vizita martie? Citește mai departe!

 

windmill and tulip flowers are part of the Great places in Europe To Visit in March

 

locuri excelente in Europa pentru a vizita martie: Londra

Cum se spune, “o zi proastă la Londra este încă mai bună decât o zi bună oriunde altundeva” deci desigur, Londra trebuia să fie pe lista noastră de locuri minunate din Europa de vizitat în martie.

Martie este o lună mare pentru a vizita Palatul Kensington Grădini, Grădinile Kew, sau la oricare dintre Celălalt din Londra grădini de top, ca mările de branduse și narcise floare din capitală.

Dacă vă gândiți de a vizita multe top atracții, atunci vă recomandăm să vă un asistent turistic carte cu discount sau a tur cu autobuzul bilet combo. Aceste bilete și pachete s-a putut salvați niște bani grave!

Amsterdam Trenurile Londra

Rotterdam Trenurile Londra

Paris Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

kew gardens

Festivalul Cafelei din Londra

Suntem mari fani de cafea. Am scris chiar despre uimitor cafenele aici inainte de. Asa de, aici este o alta pentru a scrie despre, ca parte a locurilor noastre excelente in Europa pentru a vizita martie – festivalul de cafea din Londra martie!

The 2019 Marea Britanie Cafea Săptămâna Runs 30-31 Martie 2019. Baristii și cunoscătorii de cafea de top din țară se reunesc pe Brick Lane pentru a sărbători cafeaua. Vor fi mai mult 250 cafea și artizanul gourmet tarabe produse alimentare, degustări și demonstrații, ateliere de lucru interactive, mâncare de stradă, cocktail-uri pe bază de cafea, muzica live, DJ, Expoziții de artă și mult mai mult.

Vrei sa afli mai multe și de a obține bilete? Peste cap de aici: https://www.londoncoffeefestival.com

Trenul Lyon către Londra Eurostar

Koln la trenuri Londra

Lille la trenuri Londra

Luxemburg Trenurile Londra

 

Alte evenimente anuale din martie din Londra

  • Alăturați-vă în anuale festivitățile de Ziua St David din Londra cu partidele din Țara Galilor, festivaluri alimentare, și rugby. 1 strica
  • Tuck într-un teanc de clătite delicioase sau clatite pe Ziua clătitelor (Lăsatul Secului) în Londra, sau captura toată acțiunea-flipping clătite la o cursă de clătite. 5 strica
  • Tratați mama ta la o zi la Londra Ziua Mamei. Vei găsi o mulțime de distracție lucruri de făcut cu mama, inclusiv ceaiuri de după-amiază, croaziere fluviale, cumpărături, și musicaluri. 31 strica
  • beri noi propoziții, participa la excursii de bere, și se amestecă cu alte cidru, bere, dar, și fanii lager la London Beer Week. TBC

Antwerp Trenurile Londra

Maastricht Trenurile Londra

Bruges spre Londra Trenuri

Liege spre Londra Trenuri

 

evenimente sportive din Londra martie

  • Secure un loc de vizualizare bun de-a lungul Campionatului Cursul Thames în această lună pentru a vedea echipajele de canotaj din întreaga lume să ia pe Șef al râului Race și Eights Capul femeii a râului Race. 16 și 30 strica
  • Alăturați-vă alergători sau ceas de pe margine ca semimaraton Londra Obiective turistice vânturile drum prin Westminster și City of London. 24 strica

Pentru mai multe locuri excelente în Europa, pentru a vizita în martie, la Londra, aruncăm o privire la nostru Calendarul evenimentelor și te ghidează spre ce e pe la Londra. Și prinde cel mai bun din scena londoneza cu nostru ghid de teatru.

 

locuri excelente in Europa pentru a vizita martie: Zermatt în Elveția

Dacă nu sunteți peste rece de iarnă încă, apoi Zermatt în Elveţia este un pariu destul de bun pentru a găsi zăpadă. Una dintre cele mai renumite stațiunile din Europa, pulberea este de obicei bun chiar și până la sfârșitul anului Aprilie.

Ca de cele mai multe lui Zermatt schi Zona se află deasupra 2000 metri, nu există nici o lipsă de zăpadă atunci când vine vorba de primăvară schi. Zăpada poate fi neuniform în oraș. in orice caz, sus pe munte, veți găsi ceva diferit. zăpadă proaspătă, piese neatinse, și o mulțime de distracție sunt așteaptă să fie descoperite. Pentru a experimenta întregul potențial de zăpadă proaspătă, în timp ce încă rămâne în siguranță, angaja un ghid de schi pentru unele schi off-piste.

Zermatt nu face apel numai pentru cei cu un apetit pentru aventura, dar are, de asemenea, unele activități minunate pentru acele suflete mai puțin aventuroși prea. rătăcind Iarna în Zermatt este considerat a fi printre cele mai pitorești din regiune. O hartă a tuturor drumeții de iarnă pot fi găsite pe site-ul de turism Zermatt. Nu este nevoie de un ghid, deoarece trasee sunt bine marcate, îngrijit, și sigur.

Zurich la trenuri Zermatt

Geneva la trenuri Zermatt

Berna la trenuri Zermatt

Lucerna la trenuri Zermatt

 

locuri excelente in Europa pentru a vizita martie: nord-est, Olanda

Dacă ați vizitat grădinile din Londra, pentru a vedea florile, De ce să nu continue tendința? Prinde un tren spre Olanda! Bloom anual lalea Holland este un fenomen care atrage mii de turiști în fiecare an. Și pentru un motiv bun! Martie este o mare de timp pentru a vizita pe măsură ce va fi sigur să rateze mulțimile. Acest lucru nu înseamnă că lalele sine nu ar fi apărut încă. Vă puteți bucura de încă un show spectaculos de albi de zăpadă, narcise, si roz superba si zambila violet. Acesta din urmă apare chiar în marjă între martie și aprilie. Desigur, conditiile meteo variază în funcție de an, deci este mai bine să se consulte site-ul dedicat lalea națiunii pentru actualizări de flori pe săptămână, care începe martie.

 

Rezervă călătoria cu trenul următor, folosind un tren Salvare

Mare de locuri din Europa pentru a vizita blog martie, te-a convins? De ce nu luați 3 minute și găsi un bilet de tren pe saveatrain.com. Introduceți data și ora la care doriți să călătoriți și vă vom oferi cel mai bun preț pentru călătoria dvs, și puteți plăti pentru călătoria cu trenul în mai multe moduri.

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie face fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu un link la acest blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fgreat-places-europe-march%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)