Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 11/04/2021)

Pe bună dreptate, se crede că călătoria este un lucru pe care îl cumperi să fii sau să te simți bogat! Și nu este întotdeauna necesar să vă despărțiți de banii câștigați din greu pentru a vă bucura de bogății. În timp ce plănuiești să te aventurezi în insulele tropicale sărutate de soare, sau pârtii de schi acoperite cu zăpadă, sau altfel sălbăticia luxuriantă, faceți numeroase rezoluții continuu. Implinește-ți visul prin a nu face același lucru prea complicat. Stați cu grupul dvs. și planificați-vă în buget. Faceți din întreaga călătorie una experimentată. Călătoriile în grup sunt un mijloc excelent de a avea o tovărășie excelentă. Dar nu toate navighează lin, dacă nu este planificat cu perfecțiune. Poate părea irațional să țineți evidența cheltuielilor de călătorie, dar sunt prea multe sclipiri ascunse în ea. Evitați toate atributele negative legate de călătoriile de grup și planificați logic. Citiți mai jos cele șase sfaturi fără probleme, care sunt cele experimentate pentru a planifica o călătorie de grup favorabilă bugetului.

  • Tren de transport este Eco-Friendly mod de a călători. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

 

1. Decideți un buget de călătorie

da! Ai dreptate! Ar trebui să decideți mai întâi destinația pentru a obține cunoștințele despre cheltuielile totale. Dar uneori este dificil, ca ambele fiind interrelaționate. Și este și o aventură foarte complicată. Deși planifici următoarea călătorie cu un grup de prieteni, nu toți își pot permite în mod egal. Prin urmare, înțelegeți-vă cu un buget limitat, a decis în unanimitate. Întreaga planificare va deveni lină, întrucât cei mai mulți din grup nu vor trebui să se simtă presionați să cheltuiască o sumă considerabilă. De asemenea, luarea deciziilor spre alegerea unei destinații se transformă mai ușor, mai ales având în vedere bugetul fix. În consecinţă, tu, împreună cu ceilalți membri ai grupului, poate apela la cheltuielile suplimentare, cum ar fi zborurile, închirieri, alimente, excursii, și mult mai mult. Este necesară cooperarea completă, în timp ce plănuiești o excursie de grup, pentru a menține unirea.

Bilete de tren Luxemburg la Bruxelles

Bilete de tren de la Anvers la Bruxelles

Bilete de tren Amsterdam la Bruxelles

Bilete de tren Paris la Bruxelles

 

Savvy Tips To Plan A Group Trip On Budget

 

2. Împărțirea întregii cheltuieli în mod figurat

Încercați să aflați cum să împărțiți cheltuielile. Decideți modalitățile și modalitățile de împărțire a costurilor totale între ceilalți membri ai grupului. De exemplu, veți fi singurul responsabil pentru întreaga rezervare a camerei de hotel, sau ar trebui să distribuiți același lucru la jumătate? Sau, sunteți interesat să vă asumați responsabilități, cum ar fi închirierea taxiului și ieșirile de zi cu zi? În multe excursii de grup, preluarea unei anumite bucăți de datorie este în general lăudabilă. Reduce complicațiile și uniformizează întreaga cheltuială legată de călătorii.

Dacă v-ați planificat în scurt timp o călătorie cu buget mare, încercați să configurați un cont individual. Trebuie să faceți același lucru în avans. Toți cei implicați în călătoria de grup pot depune o anumită sumă, lunar, pentru a salva problemele din ultimul minut. Este un act mai inteligent de a pune mâna pe hoteluri bune, aer zborurile, și bucătărie excelentă.

Bilete de tren Munchen în Zurich

Bilete de tren Berlin la Zurich

Bilete de tren Basel la Zurich

Bilete de tren Viena la Zurich

 

Split-Up The Entire Expense Figuratively

 

3. Credeți în zboruri economice și destinații ușor de buzunar, dar totuși strălucitoare

În timp ce plecați pe placă pentru o excursie de grup, fii puțin proactiv cu banii tăi. Concentrați-vă asupra transportatorilor comerciali. Există multe companii aeriene rentabile, găzduind o mână de pachete de călătorie. Planificați-vă mișcarea în urma discutării nuanțelor ascunse cu colegii de grup. De exemplu, îți poți scoate la iveală planul de călătorie la Roma, Atena, și Istanbul via Malta. Sau, inițierea călătoriei de grup din Berlin spre Praga, Budapesta și Riga sunt o alegere excelentă! Și ce zici de o excursie rutieră sau de a experimenta o tabără de o săptămână în sălbăticie cu colegii tăi de grup? De cele mai multe ori, vremea acționează ca o piedică. Indiferent de o ploaie torențială, soare arzător, sau lovituri de vânt, călătorind într-o mașină ajutată cu un copertina cu suport de acoperiș, este o binecuvântare! Acoperă acoperirea completă și umbrirea bagajelor stivuite în timp ce face întregul experiența călătoriei unul relaxat.

Bilete de tren Amsterdam către Londra

Bilete de tren Paris la Londra

Bilete de tren Berlin la Londra

Bilete de tren Bruxelles la Londra

 

4. Acționați inteligent în timp ce comandați mâncare

O călătorie de grup este, în general, una de succes atunci când nu există conținut sau argumente legate de mâncare, in mod deosebit. da! Majoritatea călătoriilor în grup cresc disprețul atunci când apare întrebarea cu preferința alimentară a fiecărui membru. În astfel de situații, gândirea pozitivă și alimentația sănătoasă ar trebui să fie deviza ta. Împărțirea în cecul restaurantului garantează probleme și confuzie între colegii de grup. De exemplu, într-un grup de zece, o singură persoană plătește întreaga factură a sticla de vin, iar mai târziu celelalte persoane din grup plătesc în interval, va avea loc o confuzie semnificativă. Asa de, crede în împărțirea cecului întotdeauna. Sau, o puteți face prin „perechi de amici”. Clubează-ți porțiunea cu o altă persoană din grup și mergi mai departe pentru a plăti factura..

Bilete de tren Milano la Roma

Bilete de tren de la Florența la Roma

Bilete de tren Pisa la Roma

Bilete de tren Napoli la Roma

 

Savvy Tips To Plan A Group Trip On Budget

 

5. Fii bine calculat cu cheltuielile

Vrei să fii tehnologic, și ies în evidență ca o persoană inteligentă în rândul grupului? Obțineți ajutorul diferitelor aplicații online care se potrivesc tuturor nevoilor dvs., legate de cheltuieli. Jură pe aplicații de genul Divizat sau Document Google, deoarece ambele permit accesul tuturor celor prezenți în grup, vizualizați și editați, conform cerințelor lor. Dar fiți atenți la aspectele lor pozitive și negative individuale.

Creați un grup în aceste aplicații, unde membrii grupului se pot conecta rapid și pot împărți întreaga cheltuială în procente. Alertele trimit memento-uri prietenoase diferitelor persoane preocupate de eliminarea facturii. În timp ce plănuiești să faci cont de cheltuielile pentru călătoria de grup, evitați să păstrați un cont sau să plătiți verbal la plăți. Amintiți-vă acest lucru pentru a experimenta o liniște călătorie înainte.

Bilete de tren Amsterdam la Paris

Bilete de tren Londra la Paris

Bilete de tren Rotterdam la Paris

Bilete de tren Bruxelles la Paris

 

 

6. Soluționează toate taxele (Dacă este cazul)

Odată ce vă bucurați de călătoria de grup și debarcați fericit acasă, este timpul să vă decontați vechile facturi (dacă este cazul)! Este mai bine să stabiliți orice datorii vechi, în perioada de timp pe care ați fost de acord. In caz contrar, stă ca bagaj! Mulți preferă să plătească diverse aplicații online, așa cum sună savuros. Și unor indivizi mai pricepuți le place să plătească personal, în numerar. Asigurați-vă că plătiți în decurs de o săptămână. Sau, vei pierde din invitația pentru următoarea excursie de grup.

De asemenea, vezi: https://www.saveatrain.com/blog/traveling-europe-budget/

Bilete de tren Bruxelles la Amsterdam

Bilete de tren Londra la Amsterdam

Bilete de tren Berlin la Amsterdam

Bilete de tren Paris la Amsterdam

Settle All Dues (If Any)

 

Concluzie

Nu este niciuna, dar mulți credința greșită că călătoriile pe tot globul nu sunt niciodată posibile fără un card de credit sau un flux de numerar nelimitat. Sau dacă cineva sponsorizează întreaga călătorie! Dar este mai bine să nu crezi în același lucru. Este sigur că nicio călătorie nu are loc fără nicio cheltuială. Îndrumările menționate mai sus vă vor ține cu siguranță împreună cu dvs. de gașcă de plecare pentru multe călătorii viitoare. Fii clar cu privire la deciziile tale, și să cooperezi cu ceilalți însoțitori de călătorie, atunci excursia de grup va fi nu mai puțin de un vis!

 

Călătoriți continentul cu trenul și rezervați cu Salvați un tren!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “6 Sfaturi înțelepte pentru a planifica o călătorie de grup pe buget” pe site-ul dvs.? Puteți lua fie fotografii și textul nostru și să ne dea credit cu o link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/group-trip-on-budget/?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)