Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 10/09/2021)

Pentru a experimenta sezonul Olanda Tulip cu trenul este cu adevărat o necesitate pentru orice auto-Respectarea vară de călătorie calendar. Timp de o lună sau cam asa ceva in fiecare an, câmpurile Provincia Flevoland sunt transformate într-o mare și frumoasă mare de flori colorate de mai mult 7 milioane de flori. De la Haga și Leiden în partea de sud, până la Alkmaar în partea de nord este locul unde veți experimenta această priveliște frumoasă. In timp ce unul asociază de obicei călătoresc șes Olanda cu bicicleta, pentru mai puțin aventuros un mod mult mai atrăgătoare pentru a experimenta toată gloria sezonului lalea este cu trenul! Iată câteva sfaturi de top pentru a se bucura de sezon Olanda lalea de călătorie cu trenul.

 

Olanda Tulip sezon și de tren NS

 

Planificați-vă vizita pentru următorul sezon Holland Lalele

sezon lalea se execută de la sfârșitul Martie până la mijlocul lunii mai, dar cel mai bun timp pentru a vedea lalele în plină floare este la jumătatea Aprilie. Va trebui sa verifica pe vremea pentru sezonul și de a face cercetare dumneavoastră înainte de rezervare pentru a vă asigura că obțineți cel mai bun timp.

Hanovra Trenurile Haga

Hamburg Trenurile Haga

Berlin Trenurile Haga

Koln a Trenurile Haga

 

Cele mai bune momente pentru a vizita grădini și câmpuri Olanda Tulip sezonului

sezon Olanda Tulip atrage o mulțime de turiști și vizitatori iar cele mai bune momente pentru a vizita grădinile și câmpurile de lalele sunt adesea când se deschid și cu câteva ore înainte de a se închide. Planificați-vă călătoria în mod corespunzător, astfel încât să profitați la maximum de nostru experienţă și pot obține niște fotografii mari fără mulțimile.

Bruxelles la trenuri Maastricht

Anvers la trenuri Maastricht

Koln la trenuri Maastricht

Berlin Trenurile Maastricht

 

Rezervați direct biletele dvs. înainte de a Du-te

Din cauza numărului de oameni care vin pentru a vedea lalele, se confruntă cu Olanda sezon lalea cu trenul poate fi destul de ocupat. Este important de a planifica în avans și cartea dvs. bilete de tren în prealabil ori de câte ori este posibil pentru a vă asigura că sunt capabili de a ajunge pe și să se bucure de vederi spectaculoase.

Hanovra Trenurile Rotterdam

Dortmund la trenuri Rotterdam

Hamburg la trenuri Rotterdam

Koln la trenuri Rotterdam

 

Vizitați Flevoland pentru o experiență mai liniștită din Olanda Tulip Sezon

Dacă sunteți în căutarea unui loc cu mai puține lalele, dar cu mai puțină aglomerație și ușor prețuri mai mici atunci Flevoland este pentru tine. Puteți prinde tren aici de la Amsterdam și dacă-l prind după ore de vârf vei fi capabil să aducă biciclete in tren, ceea ce înseamnă că puteți ciclu în jurul valorii de câmpurile de lalele. Punctele de vedere de-a lungul călătoriei sunt incredibile și există o mulțime de mare oportunități de fotografiere.

Munchen la trenuri Utrecht

Koln pentru trenuri Utrecht

Berlin Trenurile Utrecht

Frankfurt Trenurile Utrecht

 

Vizitați Leiden sau Haarlem

Puteți prinde trenul spre Leiden sau Haarlem în cazul în care veți obține vederi excepționale ale celebrului „Flower Strip“ și va fi capabil să se plimbe printre rânduri de lalele, odată ce ați ajuns acolo. Aceasta este ideal pentru excursii de o zi și este un destinație turistică foarte populară.

Explorarea Olanda cu trenul este o experiență uimitoare și cu atât mai mult în timpul sezonului de lalea. Este posibil să carte peste noapte sejururi și tururi de tren în jurul valorii de țară, dar acestea sunt putin mai scumpe si poti pleca cu mai puțin timp pentru a explora câmpurile de lalele. Un organizație este cheia în acest timp ocupat astfel încât să fie sigur de a planifica pentru a profita la maximum de sezonul lalelelor din Olanda!

Bruxelles la trenuri Haarlem

Antwerp Trenurile Haarlem

Berlin Trenurile Leiden

Paris Trenurile Leiden

 

Bucurați-vă de călătoria cu trenul, prin cel mai fiabil loc de rezervare a biletelor de tren, Salvați un tren Dacă aveți nevoie de alte bilete de tren din Europa, doar să faceți clic aici, du-te la site-ul nostru și să se bucure de plimbare.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fholland-tulip-season-by-train%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)