Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 01/04/2021)

Este visul - du-te în vacanță și să fiți plătit pentru ea. Nu numai asta, dar au zboruri, cazare, și alimente plătit pentru tine.

Imposibil, dreapta? Nu există nici un fel pe nimeni în lume ar plăti un zgârierea înapoi nimeni ca tine de a experimenta setarea exploateaza de un A-list superstar globe-trap jet.

Cu excepția ... EXISTĂ!

Asa este, este posibil pentru tine să Trek lumea pe banii altcuiva - dar aveți de gând să aibă de a utiliza internetul cu acuitatea Rain Man pentru ao scoate.

Cei mai buni bloggeri de turism au călătoriile plătite pentru ei, datorită unui amestec de talent, noroc, și de calificare - aici este modul în care puteți face același lucru.

Aflați cum să scrie

Fie că sunteți un Vloggerul de călătorie, blogger, sau Twitter, nimic nu bate un viraj eficient de expresie. De aceea, este important ca influențatorii de călătorii să învețe abilitățile cele mai evazive, scris.

Ia-o lovitură de cuțit regulat la scris copie bună luând o oră pe zi pentru a mâzgălească gândurile. Ține un jurnal, scrie un blog personal, posta pe Twitter prolifically - cu aceste abilități în buzunar spate, vei putea să te exprimi mai eficient și perfect un ton al vocii pe care ai putea castiga un text popular pe Web.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

note de hârtie galbenă

 

Ia un impuls pe urmașii dumneavoastră

Pe cine ai de gând să încredere mai mult pe social media - Instagram utilizator al cărui singur adept este mama lor și un bot din Rusia, sau cineva cu mai mulți adepți decât Kim Kardashian?

Răspunsul este evident, și este motivul pentru care ar trebui să cheltuiți bani investind în adepți ai începe călătoria pentru a deveni un influentator.

Cumpărarea de la site-uri precum fani Greedier Social Media este modul ideal de a acumula o linie de bază de integritate pe care le poate construi apoi pe în viitor.

Bremen Trenuri Berlin

Leipzig Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

Contactați oamenii potriviți

Industria de turism blogging-ul este competitiv, și mai mulți oameni dau un du-te în fiecare an. Odată ce aveți o linie de bază solidă de fani și a conținutului, singura modalitate de a lua-te observat este de a lua legătura cu furnizorii de călătorie care te-ar putea sponsoriza la du-te în vacanță.

Pentru a face afacere util, va trebui să facă clar că sponsorizarea vă va oferi acestor oameni cu o expunere valoroasă și o cheie în demografice lor. Acesta este un aranjament quid pro quo, dar una care vă va permite să vadă lumea.

Nantes la trenuri Bordeaux

Paris Trenurile Bordeaux

Lyon Trenurile Bordeaux

Marsilia la trenuri Bordeaux

 

Echipament pentru influentator

 

Înțelegeți publicul

sponsorilor newfound nu se va lipi în jurul valorii de mult timp în cazul în care nu cred că poți interacționa cu publicul - și de aceea trebuie să știți exact cine dvs. demografic este.

Asta înseamnă a afla grupa de varsta medie publicului dvs., ii place lor, și n-au apreciat, ce site-uri pe care le vizitează în mod regulat, și ceea ce fac când sunt departe de web. Cu aceste informații la dispoziția dumneavoastră, vei fi capabil de a crea conținut care vă urmăresc dragoste - și să păstreze sponsorii de pe partea.

Acestea sunt sfaturile noastre! Te poți gândi la orice alte modalități de a deveni o călătorie influentator mare de zbor? Atunci să ne spui în comentariile de mai jos!

Aeroportul Lyon către Trenurile Geneva

Zurich la trenuri Geneva

Paris Trenurile Geneva

Lucerna la trenuri Geneva

 

Ei bine, înainte de a deveni un influentator, trebuie să călătoriți cu trenul într-un loc exotic, și începeți să faceți fotografii minunate într-o atmosferă bună, ai citit? Utilizare Salvați un tren pentru a obține cele mai ieftine bilete de tren, așa că nu te va costa mult pentru a deveni lucrarea vieții tale!

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “5 Cele mai bune băuturi locale pentru a încerca în Europa” pe site-ul dvs.? puteți lua fie fotografii și textul nostru și doar să ne dea de credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/how-to-become-a-high-flying-travel-influencer/?lang=ro - (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)