Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 26/03/2020)

Veneția este unul dintre orașele cele mai inspirate și magice în Italia și este ușor accesibil cu trenul. Prin vizita Veneția în timpul Paștelui concediu, vă puteți bucura de plăcută vreme de primăvară. Acest lucru vă permite să-și petreacă toată ziua în aer liber. Călătorește în centrul istoric pe apă, Luați în peisaj magnific sau eșantiona mancare delicioasa din Venetia pentru pauza perfecta de Paste. Iată cum să ajungi la Veneția cu trenul pentru Paște.

 

Veneția cu trenul pentru Paste este posibilă din orice oras italian

Veneția este înconjurat de apă dar este bine conectat cu continentul și cu restul lumii datorită acesteia căi ferate eficiente. De-a lungul anilor de la Veneția în timpul sărbătorilor de Paști a devenit tot mai popular, și companiile aeriene sporesc adesea prețurile din cauza acestei cereri. in orice caz, Trenurile circulă în mod regulat la Veneția, astfel că călătorii pot lua un zbor low cost către Milano sau Treviso și de acolo, ia trenul la Veneția.

Milano Trenurile Veneția

Florența Trenurile Veneția

Bologna Trenurile Veneția

Treviso către Trenurile Veneția

 

cum să ajungă la Veneția cu trenul pentru Paște

stație de cale ferată Venezia Santa Lucia

Este foarte ușor pentru a ajunge la Veneția în timpul pauzei de Paști cu trenul. Principalul gară, Venezia Santa Lucia vă oferă acces la toate punctele din centrul orașului, pe jos sau cu autobuzul. Această stație de cale ferată centrală se conectează orașul cu multe țări și alte orașe italiene.

Napoli la trenuri Veneția

Rimini Trenurile Veneția

Salerno la trenuri Veneția

Roma Trenurile Veneția

 

Venetia Mestre

O altă opțiune bună este să urci trenul până la stația Venezia-Mestre. Aceasta este prima stație de cale ferată pe care le vedeți înainte de a trec prin pod care se întinde laguna frumoasă. Stația Venezia-Mestre este accesibilă din toate orașele apropiate cu trenul.

Vicenza la trenuri Veneția

Ferrara la trenuri Veneția

Modena la trenuri Veneția

Bergamo la trenuri Veneția

 

 

Rezerva din timp – Veneția cu trenul de Paște

Evenimente iar sărbătorile au loc în timpul sărbătorilor de Paște din Veneția. Este important de a planifica și a rezerva dvs. tren în avans.

Genoa la trenuri Veneția

Siena la Trenurile Veneția

Pisa către trenuri Veneția

Arezzo la trenuri Veneția

 

 

Check out cele mai noi oferte pe noastre Facebook și Stare de nervozitate conturi și începe pregătirile pentru o vacanță de Paște în Veneția.

 

V-au sărbătorit Paștele în Veneția înainte? Puneți-ne la cunoștință despre experiența dvs., trimițându-ne la @SaveATrain! și Accesați site-ul pentru a verifica toate tarifele noastre exclusive și pentru a începe să vă planificați următoarea aventură!

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhow-to-get-to-venice-by-train-for-easter%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)