Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 02/08/2021)

Călătorind în diferite părți ale lumii, singura care poate fi o experiență edificator și incitantă. Fie că este ceva ce faci tot timpul, sau o dată într-o excursie de viață pentru a extinde orizonturile, călătorie poate schimba viata.

Mulți oameni în aceste zile pentru a alege a călători singur, revigorat de libertatea de un astfel de oferte de experiență. Truc explică de ce a devenit o astfel de metodă populară prin care pentru a vedea lumea, în ultimii ani.

Dacă călătoresc singuri, o parte din aventura se întâlni oameni noi, de multe ori cele foarte diferite pentru a le, dar toți aceștia vor îmbogăți sperăm aventura generală de călătorie.

Asa de, Să aruncăm o privire mai atentă la unele moduri diferite pe care le puteți întâlni oameni noi în părți ale lumii.

 

Muzica live

În timp ce cluburile sunt o alegere evidentă, The Guardian sugerează ei sunt în dezacord cu milenialii. Muzica live devine mult mai populare, cu timp între seturi pentru a te auzi gândească și să facă noi cunoștințe.

Sunt atât de mulți baruri sold mare în Europa pentru cei care doresc să călătorească în jurul place de la Paris, Luxemburg, și Londra, toate perfect pentru a întâlni următoarea persoană nouă în aventura ta.

Antwerp Trenurile Luxemburg

Bruxelles la trenuri Luxemburg

Metz la trenuri Luxemburg

Paris Trenurile Luxemburg

 

 

Într-un cazinou

Jocul de poker este un modalitate foarte bună de a întâlni oameni noi, așa cum ești în jurul unei mese în căutarea de a înțelege adversarul tău. Tu le studia, glumeste cu ei, și construiește legături pe care le poți lua călătoriile.

Unul dintre beneficiile jocului de poker este că este ușor de învățat, ceea ce înseamnă chiar și un novice poate ridica repede pentru a fi utilizat ca o modalitate de a întâlni oameni noi. The card schools on Partypoker provide lessons on Texas Holdem for those with little to no experience with the game.

Tot ce trebuie acum este de a găsi un cazinou, din care există o mulțime din întreaga lume, oferind posibilitatea de a interacționa cu persoane necunoscute, nu doar pentru călătorii, ci localnici precum.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

 

Trenurile

„O parte din distracție se ajunge acolo“; de câte ori ați auzit că într-o călătorie lungă? În timp ce călătoresc singuri, ar putea fi doar corect.

Sunt cateva călătorii minunate de tren care pot fi luate în Europa, care trece prin unele dintre cele mai frumoase locații pe continent are de oferit. În timp ce vă aflați într-un tren, alte ca-minded oameni sunt susceptibile de a fi acolo.

Este o modalitate foarte bună de a întâlni oameni din toate categoriile de viață, localnici care călătoresc către și de la locul de muncă, alți călători în aventura lor, și poate chiar cu cineva cu care sfârșești să împărtășești unele dintre experiențele tale.

Trenurile Amsterdam spre Londra

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

 

Sport live

Sportul este la fel de mult un atractie turistica in aceste zile ca este ceva pentru localnici să se bucure. Fie că este vorba de un turneu un stadion sau șansa de a participa la un eveniment live, este o modalitate foarte bună de impregnând-vă în cultura unei zone.

Poate să ia într-un joc de cricket în Asia, sau uita-te pentru a urmări țara în jurul valorii de euro 2020 care Sky Sports explică urmează să aibă loc în mai multe orașe din Europa. Sunt mii de evenimente în întreaga lume, în fiecare zi, pe care le oferă șansa de a întâlni oameni noi în călătoria ta.

Zurich la trenuri Innsbruck

Salzburg la Innsbruck Trenuri

Viena Trenurile Innsbruck

Koln pentru trenuri Innsbruck

 

 

Ești gata să prieteni de călătorie și de a face în noi părți ciudate ale lumii? Salvați Un tren de ajutor Rezervați Un Tren ușor și ieftin.

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “10 Cele mai multe orașe medievale frumoase din Europa” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhow-to-make-friends-in-strange-new-parts-of-the-world%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)