Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 04/11/2022)

Călătorii ar putea crede că lista de articole interzise să fie aduse într-un tren se aplică tuturor companiilor feroviare din întreaga lume.. in orice caz, nu este cazul, iar câteva articole au voie să fie aduse într-un tren într-o țară, dar interzise în alta. cu toate acestea, ar fi de ajutor dacă nu ți-ai face griji cu privire la împachetarea bagajelor prea mult, minte că poți depozita geanta în raftul deasupra capului tău, între scaune, sau într-o zonă desemnată lângă intrare.

Trenurile din Europa sunt unele dintre cele mai bune din lume, cu facilități la bord care oferă o experiență de călătorie fantastică. A lua trenul este uneori mai bine decât zborul, deoarece poate economisi timp și bani. in orice caz, ca aeroporturile, există o listă de articole cu restricții de adus în trenuri.

  • Feroviar de transport este Eco-Friendly mod de a călători. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, The Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

 

Vă rog, uitați-vă la lista completă a articolelor pe care pasagerii nu au voie în trenuri:

  • Toate tipurile de arme: pumnale, Cutite, explozivi, și arme de foc fără licență.
  • Alcool
  • Canistre de gaz și alte substanțe inflamabile.
  • Articole zburătoare (precum baloanele cu heliu) sau obiecte lungi de teama contactului cu firul, penurie electrică, și riscul de șoc electric.
  • Substante radioactive.
  • Portbagaje și bagaje depășite 100 cm.

Această listă scurtă de articole este similară cu cea a aeroporturilor. În timp ce lista este aceeași, Călătorind cu trenul în loc să zbori, economisește timp substanțial, deoarece nu este nevoie să treci prin controlul de securitate la gară. în plus, nu este nevoie să faceți check-in sau să ajungeți la gară 3 cu ore înainte de ora plecării. Acești factori fac o diferență uriașă în experiența de călătorie în Europa. Linia de jos, călătorind cu trenul în Europa este una dintre cele mai remarcabile moduri de a explora continentul și peisajul.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

What Items Are Not Allowed to board with On a Train

 

FAQ: Ce articole nu sunt permise în trenuri

Fumatul este permis în trenuri?

Companiile de căi ferate’ prioritatea de top sunt pasagerii’ siguranța, precum și pentru a oferi cea mai bună experiență de călătorie. În acest fel, fumatul în trenuri este interzis, astfel încât toți pasagerii se pot bucura de o călătorie fără fumat. Fumătorii trebuie să ia în considerare această politică atunci când călătoresc departe și urmează o călătorie lungă cu trenul.

O posibilă soluție la această problemă este planificarea unei călătorii cu trenul în mai multe orașe. De exemplu, împărțirea călătoriei în câteva zile este ideală dacă aveți suficient timp. Un alt lucru esențial de reținut este că fumatul este permis numai în locurile desemnate din gări, sau platforme, ca în gările elveţiene.

Bruxelles la trenuri Utrecht

Antwerp Trenurile Utrecht

Berlin Trenurile Utrecht

Paris Trenurile Utrecht

 

Sunt vehicule permise în trenuri?

Vehicule motorizate sunt interzise în trenuri. Pasagerii pot aduce biciclete pliabile și scutere ca bagaj de mână. Atâta timp cât poți depozita sacii, mijloacele de transport ușoare sunt permise în trenuri fără taxă suplimentară.

în plus, pasagerii pot aduce echipament sportiv în trenuri, precum echipamentul de schi. Prin urmare, poți călători direct de la aeroport fără să schimbi trenul și să ai o vacanță de schi fantastică. În plus, pentru articolele care nu se pliază, precum plăcile de surfing, cel mai bine este să vă consultați direct cu compania feroviară.

Trenurile Amsterdam spre Londra

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

 

Animalele de companie sunt permise în trenuri?

Pentru a menține pacostele la minimum, pasagerii pot călători cu animalele de companie sub anumite restricții. Animalele domestice precum câinii, pisici, iar dihorii sunt permisi in trenuri. Pasagerii își pot aduce animalele de companie în trenuri fără a cumpăra un bilet pentru un cost suplimentar, cu excepția cazului în care animalele de companie’ greutatea depaseste 10 kg. În acest caz, pasagerii ar trebui să cumpere un bilet de tren și să aducă animalul de companie ca bagaj de mână. în plus, câinii sunt permisi în trenuri dacă sunt în lesă și pot sta în poala pasagerului. De exemplu, pe calea ferată federală austriacă OBB, vă puteți aduce câinele gratuit.

in orice caz, pasagerii pot călători cu câini mari pe italiană sageata rosie, Săgeată de argint, și Frecciabiana trenuri pentru tarif suplimentar, numai la clasa I și a II-a, dar nu în executiv. în plus, pe rutele internaționale din Franța, câinii sunt permisi în trenuri. in orice caz, pasagerul trebuie să cumpere un bilet de tren pentru ei. Prin urmare, împachetarea unui răsfăț este unul dintre sfaturile esențiale pentru călătorind în trenuri cu animale de companie.

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Graz Trenurile Viena

Praga la Viena Trenurile

 

Traveling With Pets on Trains is allowed in many cases

 

Există restricții pentru bagaje pe trenuri?

Cel mai bun lucru despre călătoria cu trenul este că nu există restricții privind bagajele. Spre deosebire de zboruri și aeroporturi, nu există control al bagajelor în trenuri. Asa de, puteți aduce până la patru bagaje atâta timp cât depozitați corect bagajele pentru a păstra siguranța tuturor pasagerilor. in orice caz, pentru a vă bucura la maximum de vacanța dumneavoastră în Europa, pregătește-ți bagajul de mână cu înțelepciune, astfel încât să vă puteți bucura de călătoria dvs.

Frankfurt Trenurile Berlin

Leipzig Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

O călătorie grozavă cu trenul începe cu găsirea celor mai bune bilete de tren pe cea mai minunată și confortabilă rută de tren. Noi la Salvați un tren va fi încântat să vă ajute să vă pregătiți pentru o călătorie cu trenul și să găsiți cele mai bune bilete de tren la cele mai bune prețuri.

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog „Ce articole nu sunt permise în trenuri” pe site-ul dvs? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici:

https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fro%2Fitems-not-allowed-on-trains%2F – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)