Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 31/07/2020)

Franța este acasa, la mii de atracții. Din iconic Turnul Eiffel din Paris, la plajele din Nisa pietriș, țara de lucruri infinite de a face. Dar ce dacă vizitați un layover, sau ați verificat deja din hotel și trenul nu lasă timp de ore? Mai degrabă decât de tractiune bagajele de-a lungul diferitelor orașe, găsiți-vă o locație de depozitare a bagajelor în jurul valorii de Franța pentru a lăsa bagajele și să se bucure your zi povară fără.

Așa cum am spus, tara este umplut cu locații pentru a lăsa bagajele, deși imaginind care este cel mai bun pentru tine depinde de situația dumneavoastră.

 

Locațiile de depozitare a bagajelor în aeroporturi

Dacă vizitați un oraș pe un layover, ai luat o mulțime de opțiuni pentru a stoca bagajele. Paris are două aeroporturi principale, Charles de Gaulle (CDG) și Paris Orly (ORY), și ambele depozit de bagaje ofertă în cadrul terminalului. Cele mai multe linii aeriene zboară în Charles de Gaulle, în special pentru zborurile transatlantice, în timp ce companiile aeriene buget redus tind să zboare în Paris Orly. Indiferent de aeroport, vă puteți ridica bagajele după zbor și fixați-le off în siguranță, înainte de a merge în oraș.

La Charles de Gaulle, puteți găsi dulapurile lângă gară, ceea ce îl face deosebit. Spațiul de stocare este disponibil de la 06:00 la 21:30, astfel încât să fie sigur de a veni înapoi înainte de a se închide locația.

Paris Orly este o situație similară, cu opțiuni pentru depozitarea bagajelor disponibilă în apropierea gară. Prețurile variază în funcție de mai mulți factori, inclusiv piese de stânga și dimensiunea, deși este rezonabil de ansamblu. Orele sunt aceleași ca și CDG, din 06:00 la 21:30, astfel încât excepția cazului în care doresc să vă lăsați bagajele asigura peste noapte ajungeți la timp.

Alte aeroporturi din cadrul Franța operează în același mod, cu opțiuni pentru bagaje disponibile la cele mai multe aeroporturi, inclusiv Nisa, Lyon, și Marsilia. Verificați aeroport local pentru opțiuni de stocare și prețuri.

Marsilia la trenuri Lyon

Paris, Lyon cu trenul

Lyon Trenurile Paris

Lyon Trenurile Avignon

left luggage locations in France at airports

 

De depozitare a bagajelor Locații La Train Stations

Stații La Paris

Dacă sunteți în loc să tranzitează printr-o stație de tren, vă sunt prezentate cu o multitudine de opțiuni. In cadrul Paris, Gara de Nord, Gare de l'Est, gara Lyon, Gara Montparnasse, și Gare de Marne la Vallee Chessy toate oferta din stânga opțiuni pentru bagaje, cu mai multe companii diferite concurente pentru a oferi serviciile.

Prețurile pentru aceste servicii variază, cu o taxă forfetară pentru primul 24 ore, și un timp de depozitare de maxim 72 ore. Prețurile sunt după cum urmează: mic dulap € 5,50; dulap mediu de 7,50 €; dulap mare € 9,50. Fiecare suplimentare 24 Perioada de ore este de 5 €.

Ore și locații, de asemenea, variază în funcție de stația:

  • Pentru sosiri din est: Gare de l'Est Nivel -1 Sala centrale toalete opuse din 06:00 la 23:45 zilnic
  • Pentru sosiri din sud: gara Lyon hol 3, pentru a ieși din rue de Bercy 06:15 la 22:00 zilnic
  • Situat pe malul stâng: Gara Montparnasse Nivelul unu 07:00 la 23:00 zilnic
  • Cel mai mare din Paris: Gara de Nord Nivel -1, alături de închirieri de mașini, la iesirea din taxi 06:15 la 23:15 zilnic
  • Cei poziție la Disneyland: Stația Marne la Vallee Chessy: Nivel 1 – 07:00 la 23:00 zilnic

 

 

Stații în interiorul Franței

De-a lungul restul țării, mai multe stații de tren oferă de depozitare a bagajelor și o metodă convenabilă pentru a stoca bunurile. Acest lucru este deosebit de bun pentru călătorii pe un excursie Eurail, care aleg sa peste noapte pe tren plimbari, mai degrabă decât hoteluri. Verificați înregistrările locale pentru stația dvs. de tren pentru a afla ce opțiuni pentru bagaje le oferă. Pe măsură ce țara este o opțiune excelentă pentru transportul feroviar, cu sute de rute care leagă toate orașele și orașele mari, puteți găsi locații a bagajelor în toată Franța.

Prețurile sunt în general rezonabile și ore pentru bagaje poate varia de la 24 oră de acces la dispozitive de închidere timpurie. Gări prezintă, de asemenea, o opțiune excelentă pentru călătorii, ca de călătorie cu trenul necesită mult mai puține restricții decât avioane. Puteți ajunge doar câteva minute înainte de plecarea trenului (în loc de ore, ca la aeroport), și apuca bagajele înainte de a țopăit pe trenul, permițându-vă pentru a maximiza timpul în oraș.

Paris Trenurile Rouen

Rouen la trenuri Paris

Paris Trenurile Calais

Rouen la trenuri Calais

left luggage locations in France at train stations

 

Locatii de depozitare a bagajelor în jurul orașului

Oaspeții hotelului

Dacă ați fost deja vizitează un oraș pentru câteva zile și sunt doar acum verificarea, ar putea fi în noroc. Multe hoteluri europene oferă un depozit de bagaje gratuit, dacă sunteți un oaspete, și vă puteți întoarce oricând pentru a prelua bagajele. Același lucru este valabil și pentru alte opțiuni de putere de rezistentă, cum ar fi Airbnb. Întrebați gazda, dacă acestea sunt dispuși să dețină bagajele în timp ce explora orașul.

In caz contrar, majoritatea orașelor oferă opțiuni pentru depozitarea bagajelor în jurul orașului, în special în apropierea mare atractii turistice. Există unele servicii independente, dar, de asemenea, mai multe companii mari disponibile în mare parte din Franța.

Servicii private

  • Stasher: Stasher este un serviciu de bagaje care face legătura între călători, cu magazine și hoteluri care oferă servicii de depozitare. Acesta este disponibil în cele mai multe orașe mari franceze și permite rezervare on-line, făcându-l foarte convenabil. Site-ul său este, de asemenea, foarte funcțional și arată ore locație, prețurile, și recenzii pentru fiecare locație, astfel încât călătorii pot avea încredere bagajele lor vor fi stocate în siguranță.
  • ः Olibg: Holibag este o alta companie mare disponibil in toata Franta. Similar cu Stasher, site-ul se conectează clienții cu afaceri, cum ar fi restaurante, hoteluri, și magazine care oferta de depozitare pentru bagaje. Cu sute de opțiuni diferite, sunteți aproape garantat pentru a găsi un loc să renunțe la bagajele, astfel încât vă puteți bucura de ziua ta.
  • Sacoșă: Dacă stați la Paris, cel mai bun pariu este Nannybag. Cel mai mare serviciu de stocare în oraș, Nanny oferte sac sute de locații și 24 oră de acces pentru acele nopți târzii suplimentare. Prețurile sunt un apartament € 6 pe sac pentru prima zi și 4 € ulterior. Unul dintre cele mai bune lucruri despre Nannybag este că garantează siguranța geanta cu propria sa de asigurare, ceea ce înseamnă că aveți de spirit pace totală.

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

Eiffel tower at sunset

Concluzie

Există mai multe motive pe care ar dori să plece geanta stocate în siguranță, indiferent dacă vizitați un oraș pe excursie de o zi sau maximizarea timp înainte de tren peste noapte. Aeroporturile sunt o opțiune excelentă pentru layovers, în timp ce stațiile de tren oferă unele dintre cele mai bune alegeri din întreaga țară. In caz contrar, servicii private de călători pentru întreprinderile de conectare fac dropping bagajele comod și ușor. Oricare ar fi cazul, să fie sigur de a face temele pe opțiunile disponibile, prețurile, și ore de depozitare, astfel încât să puteți găsi cele mai bune locații de depozitare a bagajelor în Franța pentru tine.

La Rochelle la trenuri Nantes

Toulouse la trenuri La Rochelle

Bordeaux Trenurile La Rochelle

Paris Trenurile La Rochelle

 

Găsit articolul nostru “Unde pot găsi de depozitare a bagajelor locații în Franța?” util? Carte cu Salvați un tren ai bilete de tren francez și începe-ți călătoria!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “Unde pot găsi de depozitare a bagajelor locații în Franța?” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-cafes-europe/?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)