Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 01/04/2021)

Călătoria este aventura supremă, dar ar trebui să o faci fără bagaje, în special pentru layovers sau dacă aveți doar o zi liberă într-una din Germania orașe populare. Avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru locații pentru depozitarea bagajelor în Germania pentru trei dintre principalele sale orase, Berlin, Munchen, și Hamburg.

Fie că participi Oktoberfest din Munchen, stând uimit de poarta Brandenburg din Berlin, sau savurând atmosfera de petrecere a Reeperbahn din Hamburg, acestea sunt cele mai ușoare și cele mai convenabile metode de a se asigura că bagajele este bine ingrijita în timp ce explora.

 

De depozitare a bagajelor locații din Germania: Berlin

Aeroporturi Berlin

la Tegel Aeroport, veți găsi locația de depozitare a bagajelor de la terminalul A și acestea sunt deschise în fiecare zi de la 5 sunt la 10:30 p.m. Prețurile veți plăti va varia de la € 7.20 la € 9,90 și depinde de mărimea geanta. Durata de timp pentru depozitare este nelimitată.

La Aeroportul Schonefeld, veți găsi locația de bagaje la stânga la Terminalul D Sosire. orele lor sunt duminică până vineri, din 7:30 sunt la 11:30 pm și sâmbăta de la 8 sunt la 6 p.m. Prețurile variază de la 4 € la € 6 pentru bagajele de mână și € 7 la € 10 pentru bagajele verificate normale.

 

Berlin Airport Arrivals

 

Depozitare bagaje La Locații Stații de tren

Comoditatea gări pentru tine este că acestea sunt deschise 24 ore pe zi, sapte zile pe saptamana. Gara Centrală (Hauptbahnhof) este în cazul în care veți găsi dulapuri și este situat în parcarea în afara clădirii principale din zona C.

În funcție de dimensiunea dulapului metalic pe care trebuie să, acestea costă între 4 € și € 6 pe zi, iar perioada maximă de stocare este 72 ore. Dacă preferați vizita un birou de stânga bagaje, există un deschis zilnic de la 6 sunt la 10 pm și este de aproximativ 5 EUR pe articol.

Alte stații de depozitare cu vestiar includ Alexanderplatz, Ostbahnhof, Potsdamer Platz și Zoologischer Garten. Ușor de găsit locații pentru depozitarea bagajelor în Germania!

Frankfurt Trenurile Berlin

Leipzig Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

DB Left Luggage Locations in Germany

 

De depozitare a bagajelor locații din Germania: Munchen

Aeroporturi Munich

Aeroportul din München este cea mai bună opțiune atunci când vizitați orașul. Centrul de service la Terminalul 1 este deschis 24 ore și există oa doua locație la Terminal 2 dar orele de deschidere sunt de 5 Sunt la miezul nopții de zi cu zi.

Veți plăti între 5 € și 10 €, în funcție de dimensiunea bagajului dumneavoastră precum și conținutul său. Verificați aeroporturile’ site-ul înainte de a călători pentru cele mai recente informații și alte aeroporturi pentru locații pentru depozitarea bagajelor în Germania.

 

Luggage inside Munich airport

 

De depozitare a bagajelor Locații La Munchen Stații de tren

Depozitarea bagajelor la gara centrală din München va fi o briză pentru dvs.. Există o mare varietate de dulapuri și există semne pentru a le localiza cu ușurință. Un dulap standard, va costa aproximativ € 4 pe zi și pentru o mai mare, geamantanul dulap de dimensiuni aproximativ 6 € pe zi. Există totuși o limită de restricție de 72 de ore.

Multe alte posturi au fost dotate cu aceleași facilități.

Dusseldorf la trenuri Munchen

Dresda Trenuri Munchen

Nürnberg la trenuri Munchen

Bonn la trenuri Munchen

 

Left Luggage Locations in Germany

 

De depozitare a bagajelor locații din Germania: Hamburg

Aeroporturi din Hamburg

Singura ta opțiune este aeroportul din Hamburg. Biroul de depozitare a bagajelor este la Terminalul 2, Nivel 1 Plecări și deschis de luni până duminică de acesta din 4:30 sunt la 11 p.m. Veți plăti între 5 € și 25 €, toate dependente de dimensiunea. Mai mari bagajele, mai mare taxa de, iar aeroportul percepe, de asemenea, 3 EUR ca o taxă de procesare unică pentru fiecare articol.

Vă puteți păstra bagajele aici pentru perioade limitate de timp și cel mai bine este să verificați înainte înainte de sosire. Adunați cât mai multe informații puteți înainte de a călători.

 

Hamburg Baggage Storage

 

Depozitare bagaje La Locații Stații de tren

Ca și în multe dintre stațiile de tren din Europa, sunteți în noroc cu dulapuri care sunt ușor accesibile și sunt deschise 24 ore pe zi. Costul mediu este de 5 € pe zi și nu există restricții de mărime.

Berlin Trenurile Hamburg

Bremen Trenurile Hamburg

Hanovra către trenuri Hamburg

Koln pentru trenuri Hamburg

 

 

Servicii private: „Airbnb“ pentru bagaje

Există câteva companii care folosesc un sistem foarte similar cu cel al Airbnb, numai pentru bagaje. Trebuie doar să căutați o locație, a face o rezervare și apoi lăsați bagajele într-o locație certificat care este cel mai convenabil pentru tine. Este cel mai bun mod de a găsi locuri de depozitare a bagajelor în Germania.

Asigurare este inclus în preț și acestea variază de la o companie la alta. Vei avea, de asemenea liniște că bagajele sunt în mâini sigure.

Stasher

Acesta este un serviciu de stocare foarte bună reputație, care este ușor de utilizat și este un preț destul de rezonabil. Veți plăti o rată fixă ​​de 5 € pe sac pe zi. geanta este, de asemenea, asigurată de peste 800 €. Totul inclus în preț.

Trebuie doar să căutați site-ul lor pentru o locație din apropiere. Veți avea apoi posibilitatea de a alege „StashPoint“ dvs. specifice și atunci când drop off bagajele, arată gazda rezervarea și sunteți sortate!

Servicii similare cu acest includ Nannybag și BagBnb. Aceste servicii sunt de fapt disponibile în toată Europa și poate fi ușor de utilizat pentru Germania.

Când călătoriți și depozitarea bagajelor este necesară, este întotdeauna cel mai bine să fie pregătite. Verificați din nou toate detaliile și găsiți o soluție care vă convine și unde vă îndreptați. Fie că e aeroporturi, gări, sau verificarea online a serviciilor private inteligente, este toate disponibile la un clic pe un buton. bagajele fericit și de a salva niște bani pe biletele de tren și utilizare Salvați un tren!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “Unde să găsească depozitare bagaje locații în Germania?” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/left-luggage-locations-germany/?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)