Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 14/01/2022)

ciao! Plănuiești destinația vieții in Italia! Este locul de naștere al Renașterii și un oraș care promite să vă inspire și face să se mândrească datorită operelor sale de artă, arhitectură, și relația sa amoroasă cu mâncarea. Italia este adevărata origine gastronomiei. Plăcile nu sunt la fel ca și mese servite, acestea sunt creații. În timp ce explorarea acestui oraș vârtej de mirare, în cazul în care puteți găsi locații pentru depozitarea bagajelor în Italia?

Mersul ei străzile pavate cu pietre, înmuiat în atmosfera palpabilă a pasiunii, face o găleată lista de destinație. Singurul lucru care poate distruge romantismul are pentru a transporta bagajele cu tine, pentru că cine vrea să fie împovărate oriunde te duci? Bagajul fără bagaje și fericit este modalitatea de a călători în Italia și, pentru a face acest lucru, puteți folosi multe locații pentru bagaje lăsate din Italia..

 

Locațiile de depozitare a bagajelor în aeroporturi

O opțiune sigură și simplă pentru depozitarea bagajelor, pe o escală, este la aeroport sau dacă aveți o zi liberă, fără un hotel. Rețineți că, în marile aeroporturi hub aceasta este o opțiune ușoară, dar aeroporturile mai mici pot fi mai complicată face acest lucru de cercetare dumneavoastră înainte de a ajunge la aeroport ales. Cel mai bine este să verificați din timp vizitând site-ul web al aeroportului pentru a găsi locații de bagaje rămase în Italia.

Bilete de la Bari la Fasano

Bilete de la Taranto la Fasano

Bilete de la Milano la Florența

Bilete de la Veneția la Milano

 

Left Luggage Locations in Italy Airports

 

Aeroporturi populare

Milan Malpensa Airport de depozitare a bagajelor este situat la nivelul Sosiri al terminalului 1. Acesta este deschis zilnic de la 6 sunt la 10 p.m. Costurile variază, pentru un element mic, ați plăti aproximativ 3,50 €, pentru un articol mai mare aproximativ 4€, si fiecare pentru 24 ore.

e Roma Fiumicino Airport de depozitare a bagajelor este la parterul Terminalului 3. Acesta este deschis zilnic de la 6:30 sunt la 11:30 pm și va costa aproximativ 6 EUR per articol pt 24 ore.

Venice Marco Polo Airport birou de depozitare a bagajelor este la parter, în interiorul terminalului aeroportului acces la 1. Sunt deschise zilnic de la 5 sunt sa 10 p.m, dar ori poate varia în timpul iernii.

Bilete de la Milano la Napoli

Bilete de la Florența la Napoli

Bilete de la Veneția la Napoli

Bilete de la Pisa la Napoli

 

Stații de tren unde puteți depozita bagajele din stânga

Stații În Roma

Roma are trei gări principale, Ostiense, Roma Termini, și Roma Tiburtina. Sunteți cu adevărat răsfățat pentru alegere când vine vorba de furnizorii de depozitare a bagajelor din stânga din Italia.

Daca esti trecând prin tren pentru ziua, atunci dulapurile sunt calea de urmat. Toate aceste stații au servicii de verificare a bagajelor, unele auto-service.

Vă puteți aștepta să plătească între 10 € și 15 € pe zi, in medie. Ca o notă mică, gări sunt, de asemenea, foarte bune pentru stocarea de alimente și apă pentru ziua, închirierea de biciclete, și trage bani.

Stații în Milano

Trenurile sunt cele mai convenabile modalitate de a obține în jurul valorii de Europa și în Milano, există patru stații principale de tren, Milan Lambrate, Milan Rogoredo, milan central, și Milan Porta Garibaldi.

Așa cum am spus anterior, nu există nici o lipsă de furnizori de servicii, deoarece este o mare nevoie, atunci când sunt în mișcare.

Timpurile și orele maxime de depozitare pentru bagajele din stânga din Italia variază pentru diferite stații și veți plăti în medie 10 - 15 € pe zi. Pot exista, de asemenea, restricții de greutate, în unele cazuri, asigurați-vă că verificați de două ori.

Stații în Veneția

Venezia Santa Lucia este gara centrală a Veneției și are o multitudine de opțiuni pentru locațiile de bagaje rămase din Italia. La fel ca și Milano și Roma, Veneția oferă Depozitarea bagajelor la prețuri rezonabile la un preț rezonabil.

Unii vor avea diferențe de greutate și de eventualele diferențe de timp. magazine în vestiar cu autoservire sunt amplasate în mod convenabil peste tot la Veneția.

Bilete de la Milano la Genova

Bilete de la Roma la Genova

Bilete de la Florența la Genova

Bilete de la Veneția la Genova

 

 

Locații de bagaje din stânga În jurul orașului, în hoteluri

Primul port de apel va fi un hotel, Hostel, sau Airbnb pentru o locație de bagaje stânga. După ce ați verificat, nu-ți fie frică să întreb pentru că multe unități vor păstra bagajele stânga pentru drum liber. De obicei, este doar pentru o anumită perioadă de timp, așa că asigurați-vă că obțineți acele detalii relevante.

Interesați de la recepție despre opțiunile pentru seifuri și dulapuri. Lasă un mic sfat dacă vă dau bagajele la un portar.

Bilete de la Milano la Roma

Bilete de la Florența la Roma

Bilete de la Pisa la Roma

Bilete de la Napoli la Roma

 

luggages in Hotel

 

Bagaje din stânga Privat Servicii

Depozitați bagajele

Aceasta este o alegere populară europeană și are o reputație stelare. Suntem concentrat pe Italia si au sucursale in Roma, Milano, Florenţa, Napoli, Pisa, Catania, și Bari, asigurându-vă că pentru a acoperi toate orașele Italiei și celebrul său. Self-service este o alegere excelentă.

linii de a evita și să profite de supraveghere de 24 de ore și, cel mai important, geanta este asigurat de până la 300 €.

Birouri de depozitare pentru bagaje

Aceasta este o opțiune de depozitare a bagajelor specifice la Veneția.

Le veți găsi la sala de sosire a aeroportului Marco Polo din Veneția, Moș Crăciun Gara Lucia Veneția, Roma Piazzale, și Terminalul de croazieră de la Veneția. Acesta a fost plasat ingenios în zonele de transport. Acest lucru face alegerea ideală să scadă și du-te.

Bilete de la Milano la Veneția

Bilete Padova - Veneția

Bilete de la Bologna la Veneția

Bilete de la Roma la Veneția

 

Left Luggage Locations in Italy

 

Concluzie

Când călătoriți în Italia și ai nevoie de locații pentru depozitarea bagajelor, prin urmare, este vital să se verifice în avans conform itinerariul tau. Verificați ori, verificați restricțiile de greutate, și verificați costurile, fi pregatit! Cel mai important, bucura Italia, bagaje gratuit.

 

Ramane cu Salvați un tren pentru a găsi cele mai bune opțiuni de bilete disponibile la cele mai bune prețuri posibile!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “Locații de bagaje părăsite în Italia și cum să le găsești” pe site-ul dvs.? Puteți lua fie fotografii și textul nostru și să ne dea credit cu o link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/left-luggage-locations-italy/ ?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)