Timp de citit: 7 minute
(Ultima actualizare în: 04/11/2022)

Una dintre cele mai populare rute de călătorie în Europa este de la Londra la Amsterdam, o călătorie rapidă, cu peste 4 milioane de pasageri, ceea ce face Trek în fiecare an. O opțiune de vârf pentru transport este cu trenul prin Eurostar, feroviar de mare viteză care leagă cele două capitale europene. Acest traseu, care a fost deschisă în 2018, rămâne o alegere bună pentru cei care caută pentru a economisi bani și să se bucure de confortul pe care transportul feroviar prevede.

De mai jos, puteți găsi toate detaliile de care aveți nevoie pentru a vă ajuta să vă gestionați călătoria Eurostar între Londra și Amsterdam.

Eurostar de tren Times din Londra către Amsterdam

Eurostar ruleaza de multe ori, cu până la 16 plecări pe zi, în funcție de sărbători și week-end. Primul tren de la Londra la Amsterdam în orice zi pleacă din Londra St. Pancras la 07:16 și ia un total de 3 ore și 55 minute, sosesc în Amsterdam Central la 12:11 (Amsterdam Central este numele olandez la Gara Centrală din Amsterdam). Acest lucru este adesea una dintre cele mai ieftine bilete disponibile, așa că, dacă nu sunteți potrivnic în creștere timpurie puteți economisi niște bani și capul afară la ivirea zorilor.

ori de traseu sunt aproape o oră vreodată, care lasă-vă o mulțime de opțiuni pentru orele de plecare. Ultimul tren de noapte pleacă la 17:16 și ajunge la 22:11, care este doar suficient timp bucura de o gustare noaptea târziu în capitala olandeză. Verificați site-ul nostru pe care îl puteți găsi un buton dreapta ecranului sau pur și simplu faceți clic pe SaveATrain.com, pentru orarul complet între Londra și Amsterdam Eurostar.

Prețuri de la Londra la Bruxelles

Prețuri de la Londra la Paris

Prețuri trenuri de la Geneva la Londra

Prețuri cu trenul de la Londra la Amsterdam

 

amsterdam canal on a sunny day

 

Rezervare de bilete dvs. pe Eurostar

Toate biletele de tren Eurostar includ cel puțin două piese bagaje și o geantă de mână. Dacă sunteți călătoresc cu destul de o mulțime de bagaj, poti opta si pentru un bilet care vă permite să aduceți mai multe articole. În timp ce companiile aeriene bugetul poate percepe mai puțin pentru rezervările inițiale, taxele de sac și taxele de alegere scaun adauga rapid, ceea ce înseamnă că ajunge să plătiți mai mult pentru un întreg mult mai puțin.

Prețurile biletelor pentru această călătorie Eurostar Londra la Amsterdam tind să fluctueze foarte mult, deci vă recomandăm să cumpere bilete cât mai repede sunteți în stare. In general vorbind, aceste bilete merge la vânzare trei luni în avans, deși uneori le puteți găsi până la șase luni înainte de data călătoriei. Vă recomandăm să utilizați nostru Salvați Un tren site-ul web bilete de tren mondial pentru a găsi și a rezerva biletele de tren, care caută automat tot inventarul disponibil pentru a vă oferi prețul posibil, garantat.

Prețuri de la Amsterdam la Londra

Prețuri tren Rotterdam la Londra

Prețuri tren Paris din Londra

Prețuri de la Bruxelles la Londra

 

Prețuri și tipuri de bilete la Londra către Amsterdam cu trenul Eurostar

Trenul Eurostar opereaza cu trei cabine de clasă, în funcție de bugetul dvs.. Pentru cei care pur și simplu în căutarea pentru a obține de la un loc la altul, bilete de clasa a doua sunt cea mai bună opțiune. Cei pe călătorii de afaceri pot prefera în schimb biletul standard Premier sau Business Premier, ambele care vă permit să stea în antrenori de primă clasă și oferă o masă în timpul călătoriei dumneavoastră.

Așa cum am menționat mai înainte, de stabilire a prețurilor variază în funcție de datele de călătorie, așa că veți dori să vă rezervați biletul de tren imediat ce se deschide disponibilitatea. Dacă rezervați suficient de departe în avans, vei fi în căutarea să plătească aproximativ 92 dolari tur-retur, sau despre 46 dolari-un singur sens. Se așteaptă până în ultimul minut poate conduce prețurile cer de mare, cu costuri aproape dublarea mai târziu vă cumpărați biletul.

Rețineți că, din luna mai departe, trenul direct de Gara Centrală din Amsterdam către Londra St. Pancras va începe de operare, care va salva mai multe ore de călătorie pe călătoria de întoarcere. De asemenea, începând sunt servicii directe către Rotterdam. Aceste servicii vor fi, de asemenea, mai ieftin decât de stabilire a prețurilor curente.

Tipul de tarif dotări Restricții
Clasa a doua
 • 2 bucăți de sac de bagaje și o mână incluse
 • alegerea scaunului disponibile după rezervare
 • Alimente disponibile pentru cumpărare
Nerambursabile. Înainte de plecare a trenului, puteți schimba biletul. O taxă de schimbare 40 Euro se aplică și tarif diferența. În cazul în care noul bilet este mai puțin costisitoare decât biletul inițial, diferența de preț nu vor fi rambursate.
standard Premier
 • 2 bucăți de sac de bagaje și o mână incluse
 • scaune mai mult spațiu pentru picioare sunt dotate cu Upgraded și o experiență premium
 • O masă ușoară și băuturi vor fi servite la locul dumneavoastră
Nerambursabile. Înainte de plecare a trenului, puteți schimba biletul. O taxă de schimbare 50 Euro se aplică și tarif diferența. În cazul în care noul bilet este mai puțin costisitoare decât biletul inițial, diferența de preț nu vor fi rambursate.
Premier Business
 • 3 bucăți de sac de bagaje și o mână incluse
 • scaune mai mult spațiu pentru picioare sunt dotate cu Upgraded și o experiență premium
 • mese destinate bucătar și șampanie va fi servit la locul dumneavoastră
 • Accesul la un salon exclusivist înainte de plecare
 • Servicii de rezervare de taxi sunt disponibile
 • anulări și schimburi nelimitat de până la 60 zile de la plecare pe toate rutele dintre Marea Britanie, Franța și Belgia.
 • anulări și schimburi nelimitat până la plecare pe ruta directă între Regatul Unit și Țările de Jos, plus schimburi gratuite pe ruta indirectă (Thalys / Eurostar via Bruxelles) până la plecare.

Este demn de remarcat faptul că Eurostar nu este disponibil pentru cei care dețin o trecere feroviar, deci, dacă doriți să faceți această călătorie o ispititoare și la prețuri accesibile, cumpăra biletul de tren în avans. Puteți găsi trenuri de bilete on-line la diverse site-uri web, deși aceste site-uri web arată prețuri umflate ale biletelor de tren Eurostar în comparație cu Salvați Un site de tren.

Odată ajuns în capitală, vă puteți conecta mai departe printr-un număr de diferite trenuri Amsterdam. Servicii de trenuri de mare viteză sunt, de asemenea, oferite la un număr de locații pe întreg continentul.

Prețuri trenuri Bremen către Amsterdam

Prețurile trenurilor Hanovra către Amsterdam

Bielefeld în Amsterdam prețuri tren

Prețuri trenuri Hamburg la Amsterdam

 

La bordul trenului Eurostar de la Londra la Amsterdam

După ce la bord, timpul total de călătorie de la Londra la Amsterdam cu trenul este de aproximativ 3 ore și 52 minute. Combinat cu sosire înainte de plecare, timpul total de călătorie va fi în jurul valorii de 4.5 ore.

Trenul în sine are scaune standard, precum și mese pe care le permit să mănânce locul de muncă și probleme. Acestea au tendința de a rezerva până la începutul anului, deşi, astfel încât asigurați-vă că pentru a alege în avans, dacă asta doriți. Indiferent de locul unde stai, esti garantat pentru a avea spațiu pentru picioare bune și prize pentru a încărca dispozitivele.

Așa cum am menționat anterior, există gratuit Wi-Fi la bord, astfel încât să puteți ține pasul cu toate e-mail-ul și nevoile sociale mass-media. În funcție de biletul, vă puteți îndrepta, de asemenea, antrenor de mese, unde puteți găsi produse alimentare, băuturi și gustări. Dacă sunteți așezat într-o cabină de primă clasă, produsele alimentare vor fi aduse direct la locul tau.

La sosire, nu este nevoie să treacă prin controlul pașapoartelor, deși după Brexit și eliminarea din Marea Britanie din UE aceste servicii se pot schimba. Asigurați-vă că pentru a verifica legile locale înainte de a demara călătoria.

Prețuri de la Londra la Antwerp

Prețuri de la Londra la Lille

Prețuri trenuri Strasbourg la Londra

Prețuri trenuri Londra la Rotterdam

 

london to amsterdam by the eurostar train e320

 

De ce Travel Europa Cu trenul?

Desigur, Adevărata întrebare este de ce anume Europa este cel mai bine cunoscut prin călătoria cu trenul – dupa toate acestea, acest continent bine conectat este ușor de traversat cu avionul, mașină, sau cu autobuzul. in orice caz, există puține lucruri la fel de romantic ca peisajul sălbatic din afara ferestrei pe o plimbare cu trenul, și pentru călătorii pentru prima dată aproape nimic mai convenabil decât țopăit la bordul unui tren chiar înainte de a se abate. Acest lucru este în contrast profund către aeroporturile din Europa, în cazul în care avansate de check-in timp este mai mare de două ore și vă petrece timp și bani suplimentare care fac naveta la locația aeroportului.

Vorbind despre timpul de călătorie, Europa este renumit pentru căile ferate de mare viteză, care acum outstrip autostrăzile sale de lichidare. Trenurile pe întreg continentul sunt rapide și de multe ori directe, ceea ce înseamnă mai puțin timp naveta și mai mult timp explorarea.

Gări au, de asemenea, avantajul de a fi bine situat, deoarece acestea sunt adesea construite în interiorul centrului orașului. Ele oferă, de obicei, de mai multe ori pe zi de plecare pe mii de rute, ceea ce înseamnă că veți avea întotdeauna o opțiune pentru călătorie.

In cele din urma, bilete de tren sunt mai favorabile incluziunii, permițându-vă să aducă bagajele și alege locurile fără a plăti taxe suplimentare substanțiale.

Toate acestea este de a spune că, în timp ce Europa are mai multe opțiuni pentru călători, nimic nu bate bun călătorie vechi tren.

Prețurile trenurilor de la Frankfurt la Londra

Prețuri trenuri Munchen la Londra

Prețuri cu trenul Moutiers la Londra

Prețuri cu trenul Marsilia la Londra

 

Rezervați bilete cu economisiți un tren pentru Londra dvs. la Amsterdam cu trenul

Căutați site-ul nostru pentru a rezerva bilete la toate Cele mai bune destinatii din Europa, inclusiv Belgia, Italia, Elveţia, si Regatul Unit (inclusiv trenul de la Londra la Amsterdam cu Eurostar). Motorul nostru de căutare este proiectat pentru a economiseste bani pentru toate biletele și nu include taxe de rezervare. Ne face mai ușor pentru tine de a cumpăra prin acceptarea mai multe modalități de a plăti, inclusiv cardurile de credit, Giropay, ideal, si multe altele.

Asa de, Oricare ar fi motivul pentru călătorie, indiferent dacă sunteți călătoresc singuri sau cu alte persoane, luați câteva minute pentru a căuta bilete de tren pe Salvați un tren, care oferă cele mai mici prețuri, garantat.

 

Privind la carte? Lua 3 minute și găsi un bilet de la Londra la Amsterdam, cu trenul pe www.saveatrain.com . Completați data și ora la care doriți să călătorească, și vă vom oferi cel mai bun pret pentru calatoria.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs? Click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Flondon-amsterdam-direct-train%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)