Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 18/03/2022)

Cele mai lungi călătorii cu trenul din lume sunt foarte lungi! Aceste călătorii pot dura câteva zile și pot acoperi mii de mile.

Asa de, aici sunt călătoriile care au cel mai lung din Europa, Asia, Australia, și SUA.

 

călătorii mai lungi tren din lume

 

1: Trans-Siberian Express este cea mai lungă călătorie cu trenul

Distanţă: 5,722 mile

Durată: 6 zile +

Cel mai lung transportul pe calea ferată din lume începe la Moscova și se termină în Vladivostok. Pentru inceput, preia controlul 6 zile pentru a finaliza. Pasagerii de pe acest călătorie europeană du-te prin mai multe zone de timp. Peisaje pe această călătorie includ Munții Ural și lacul Baikal. Trenurile pentru această călătorie se îndepărteze fiecare 48 ore.

 

peisaj pe tren plimbari lungi
lacul Baikal: cel mai adânc lac din lume

2: estic & Oriental Express

Distanţă: 1,200 mile

Durată: 3+ zile

Acest călătorii călătorie prin Asia de Sud-Est de la Bangkok la Singapore. Trenul oprește la râul Kwai și Kuala Kangsar. Durata călătoriei este fie 3 sau 4 zile. În plus,, călătorii iau de obicei locuri de la sfârșit de săptămână. În plus, cazarea este privat și frumos decorate. Deoarece unitatea de cazare este compact este cel mai potrivit pentru călătorii singuri.

Bruxelles la trenuri Lille

Anvers la trenuri Lille

Paris Trenurile Lille

Lyon Trenurile Lille

 

3: Canadian mai lung tren

Distanţă: 2,700 mile

Durată: 3 zile

Pentru inceput, nu este WIFI în această călătorie transcontinentală. Asa de, să fie pregătit să-și petreacă timpul în căutarea la peisajul. Deoarece munţi, păduri, și alt peisaj canadian veți vedea este uluitoare. Călătoria începe în Vancouver și se termină în Toronto. Bucurați-vă de un vagon cușetă confortabile, în timp ce crâmpeie de Moose, cerb, și chiar urși.

 

4: California Zephyr cel mai lung tren

Distanţă: 2,348 mile

Durată: 51 ore

Această călătorie este cel mai demn de remarcat, deoarece este cel mai lung din SUA. Călătoria acoperă pionierii, Rockies, și canioane. Stațiile cheie în această călătorie sunt Denver, Salt Lake City, Reno, și Sacramento.

 

 

5: Pacificul Indian: Sydney la Perth (Australia)

Distanţă: 2,704 mile

Durată: 65 ore

Cel mai lung călătorie cu trenul oferă cea mai lungă cale ferată de drept în lume. in primul rand, Pasagerii ajunge la o experiență lățimea Australia. În plus,, peisajul include cascade, păduri, și munții albaștri. Din cauza lungimii sale, există mai multe stații-cheie de pe acest traseu. Opririle includ Dealul spart, Adelaide, Valea Barossa, Kalgoorlie, bucătar, și Rawlinna. Bilete de tren pentru această călătorie sunt scumpe, cu preturi incepand de la peste $600.

 

6. Vivek Express: Dibrugarh la Kanyakumari (India)

Distanţă: 2,633 mile

Durată: 82 ore

În mod similar la Indian Pacific, acest tren este cea mai lungă călătorie cu trenul în India. Pentru că se deplasează pe întreaga lungime a Indiei și are o viteza medie de 32 KM pe oră. Spre deosebire de alte călătorii de tren bilete lungi pentru acest început tren la $10.

 

 

7: Paris-Moscova cel mai lung tren Express

Distanţă: 1,998 mile

Durată: 48 ore

În timp ce acest tren este cel mai lung trans-european traseul este nevoie doar de 2 zile pentru a finaliza. Trenul Frunzele din capitala franceză și ajunge în capitala Rusiei. Deoarece această călătorie călătorește prin Belarus, veți avea nevoie de o viză pentru Belarus pentru a călători. În plus,, aveți nevoie de viză pentru a intra Rusia.

Lyon către Marsilia Trenuri

Paris Trenurile Marsilia

Nisa la trenuri Marsilia

Bordeaux Trenuri Marsilia

 

Rezervați-vă cea mai lungă călătoria cu trenul, cu un tren Salvați

Rezervarea o călătorie cu trenul lung nu ar trebui să ia o lungă perioadă de timp. De aceea, la un tren Salvați avem o procesul de cumpărare a biletelor rapid.

 

Autentificare pe site-ul nostru acum și să ia 3 minute pentru a găsi o Cele mai ieftine bilet de tren pentru călătoria. Biletele pot fi achiziționate prin carduri de credit și plăți bancare în timp real și multe alte opțiuni pe Salvați un tren site-ul web.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Flongest-train-journeys-world%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)