Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 02/07/2021)

Căutați să vedeți unele dintre cele mai superbe arhitecturi din următoarea dvs. vacanță? Dacă este așa, nu există, probabil, nici un loc mai bun decât Europa pentru tine. Fie că sunteți interesat în stiluri de arhitectură clasică sau în speranța de a găsi unele mai puțin cunoscute bijuterii, orașele europene au acoperit tine. Să aruncăm o privire la câteva exemple de arhitectură magnifică și pe unde să le vadă:

 

Arhitectura Magnificent: Italia

Italia este plin de orașe și orașe mici unde se pot pierde observarea clădiri frumoase. Fie că sunteți în Roma sau Florența, aproape fiecare colț este în valoare de o imagine. Pentru turiștii care caută orașe superbe mici, Vicenza este destinație corectă. Este aproape de dacă sunteți a lua un tren către sau de la Veneția, care este, de asemenea, merită o vizită. In timp ce Vincenza este renumit pentru ei Stilul arhitecturii renascentiste conceput în mintea lui Andrea Palladio, arhitectura venețiană este adesea gotic, elaborat, si frumos.

Printre alte orașe italiene nu pot lipsi, Roma și Florența, de asemenea, să iasă în evidență ca favorite. Roma este în principal plin de obiective turistice toată lumea ar trebui să vadă o dată în viață. Coloseumul, Sf. Bazilica Petru, Panteon, și la fântâna Trevi merită vizita. Pe de altă parte, Florence are un amestec de stiluri diferite, mai ales greaca veche și arhitectură romană, Gotic și renascentist.

Rimini Trenurile Florența

Roma Trenurile Florența

Florența la trenuri Roma

Veneția Trenurile Florența

 

 

Arhitectura Magnificent: Franţa

Strasbourg Magnificent Architecture

 

Franța este acasă la câteva orașe cu o mare varietate de stiluri, care va lasa orice iubitor de suflare Magnificent Arhitectura. Printre prime candidați pentru o vizită, Strasbourg, Bordeaux, și Paris probabil oferă cel mai mult.

Există o mulțime de a vedea și do la Strasbourg, inclusiv exemple semnificative ale arhitecturii gotice, împletesc cu cartiere moderne și postmoderne și arhitectură alsacian. Bordeaux este de asemenea unic. Cel mai mare oraș din regiunea Aquitaine are o zonă urbană fabuloasă din secolul 18, Palatul Bursei, și Catedrala Saint Andre. In cele din urma, Paris, este cunoscut ca fiind unul dintre locurile de naștere ale arhitecturii gotice, dar este, de asemenea, bogat în diferite exemple de Belle Epoque și Artă nou.

Paris Trenurile Strasbourg

Luxemburg Trenurile Strasbourg

Nancy la trenuri Strasbourg

Basel la trenuri Strasbourg

 

Germania

Rothenburg germany city image

 

Exista o multime de pietre arhitecturale care urmează să fie găsite în Germania. in orice caz, doua dintre cele mai impresionante sunt Berlin și Rothenburg. Arhitectura merge de obicei mână în mână cu istoria, și puteți vedea în mod clar această conexiune la Berlin. Orașul a fost împărțit o dată, și că este în mod clar vizibile în unele locuri. Asta face un loc minunat de experienţă diferite elemente ale arhitecturii si se arunca cu capul adânc în istoricul influențe ale artei.

Pe de altă parte, Rothenburg este un loc aratand ca a venit direct din o poveste cu zâne. Acest somnoros, oraș cu aspect medieval este un turist favorit. Este un prim exemplu de arhitectură medievală europeană elegant, cu zidurile orașului și acoperișuri cu frontoane.

Stuttgart la trenuri Rothenburg

Nürnberg la trenuri Rothenburg

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

Europa este în valoare de călătorie prin, și există multe alte locuri frumoase pe care trebuie sa faca eforturi pentru a vizita. Arhitectura Magnific este abundent în Anglia, Belgia, Austria, Suedia, si Olanda de asemenea.

 

Dacă sunteți gata să rezervați biletele de tren pentru arhitectura vizitare expeditia visele tale, privi în sus destinațiile cu Salvați un tren.

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie să ne faceți fotografii și mesaje și doar acordă-ne credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmagnificent-architecture%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)