Timp de citit: 7 minute
(Ultima actualizare în: 05/11/2021)

Se ridică spre cer, următoarele 10 cei mai frumoși zgârie-nori din întreaga lume sunt capodopere ale celor mai buni arhitecți ai lumii. Îmbinând elemente futuriste, caracteristici durabile și ecologice, aceste 10 clădirile frumoase sunt, de asemenea, unele dintre cele mai vizitate repere din întreaga lume.

  • Feroviar de transport este Eco-Friendly mod de a călători. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, The Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

 

1. Cele mai frumoase zgârie-nori din lume: Ciobul

306 metri înălțime, turnul Shard este cel mai cunoscut zgârie-nori din Londra. Cu cea mai bună platformă de vizionare din Londra, puteți vedea frumosul orizont al orașului de pe acoperișul zgârie-norilor. Platforma de vizionare este 244 metri și oferă priveliști aproape până la fiecare colț al Londrei.

Deschis în 2003, Ciobul atrage vizitatori din întreaga lume. Mai ales pentru că designul arhitectural unic iese în evidență printre toți marii zgârie-nori din lume. Designul Shard este format din piese de sticlă și este conceput ca un ciob de sticlă, Sunt 11,000 panouri de sticlă în construcția Shard’s. Asa de, când în Londra merită o vizită, împreună cu o cină uimitoare la apus în restaurantele Shard de la etaje 31-33, cel mai înalt din Marea Britanie.

Amsterdam la Londra cu un tren

Parisul către Londra cu trenul

Berlinul către Londra cu trenul

Bruxelles la Londra cu trenul

 

The Shard is one of the most Beautiful Skyscrapers Worldwide

 

2. Cele mai frumoase zgârie-nori din lume: Evolution Tower Moscova

246 metri înălțime, Turnul Evolution în spirală din Moscova este unul dintre cei mai fascinanti zgârie-nori din lume. Frumosul zgârie-nori domină cartierul de afaceri al Moscovei din orașul Moscova și are vedere la râul Moscova. Cu o statie de metrou, centru comercial, birouri, si zone verzi, cel Evolution Tower este una dintre cele mai vizitate atracții din Moscova.

Structura arhitecturală este uluitoare și uluitoare, făcând din Evoluţie una dintre cele mai uimitoare locuri de vizitat din Rusia. Asa de, nu este nevoie să spunem că zgârie-nori rusesc prezintă multe fotografii de călătorie în întreaga lume și este o sursă de imitație pentru arhitecți și ingineri din întreaga lume..

Viena la Budapesta cu trenul

Praga la Budapesta cu trenul

München la Budapesta cu trenul

Graz la Budapesta cu un tren

 

A Beautiful Skyscraper In Moscow from the bottom up - The Evolution Tower

 

3. Cele mai frumoase zgârie-nori din lume: Empire State Building

Cea mai faimoasă clădire de birouri din lume, Empire State Building din moment ce 1931. Remarcabilul zgârie-nori din New York a fost construit în anii 1920 într-o cursă pentru a construi cei mai înalți zgârie-nori din lume. Empire State Building a câștigat cursa când arhitecții Raskob și Smith au proiectat un zgârie-nori epic care domină orizontul Manhattanului la 381 metri.

Empire State Building este unul dintre reperele care trebuie văzute din New York. De la etajul 38, poți întâmpina răsăritul împreună cu orașul care nu doarme niciodată. Cu vedere la Parcul Central, Fifth Avenue până la Times Square, priveliștile de la Empire State Building sunt de neuitat.

Frankfurt la Berlin cu trenul

Leipzig la Berlin cu trenul

Hanovra la Berlin cu trenul

Hamburg la Berlin cu trenul

 

A Beautiful Skyscraper In New York The Old Empire State Building

 

4. Turnul Shanghai

Al doilea cel mai înalt zgârie-nori din lume, Turnul Shanghai ajunge 632 metri. Dominând orizontul uluitor al Shanghaiului, Turnul Shanghai are cea mai înaltă platformă de vizionare din lume, oferind priveliști spre Shanghai pe tot parcursul anului.

Caracteristicile unice suplimentare includ o fațadă de sticlă, cu un vârf învolburat, iar una dintre cele mai fascinante caracteristici sunt spațiile interioare verzi. Pe lângă designul verde, turnul este conceput ca un oraș în sine, hotel, spatii comerciale, birouri, și spații pentru vizitatori pentru public. Turnul Shanghai nu este doar unul dintre 10 cele mai frumoase zgârie-nori din lume, dar este și cel mai mare, cu capacitatea de acomodare 16,000 oameni.

Amsterdam la Paris cu trenul

Londra la Paris cu trenul

Rotterdam la Paris cu trenul

Bruxelles la Paris cu trenul

 

foggy night & Shanghai Tower

 

5. Turnul Bank of China Hong Kong

Dominând orizontul Hong Kong-ului, clădirea Bank of China este unul dintre cele mai remarcabile zgârie-nori din China. La 367 metri, Turnul Bank of China este unul dintre cei mai înalți zgârie-nori din lume și cea mai notabilă clădire din centrul Hong Kongului. Cu margini ascuțite și design triunghiular la exterior, Banca Chinei te va ține cu privirea ore în șir.

În timp ce majoritatea vizitatorilor din Hong Kong consideră acest zgârie-nori unic, sunt câțiva care nu sunt impresionați. Motivul este chiar caracteristicile care disting BOC de celălalt clădiri frumoase in China. Marginile ascuțite și X, sunt simboluri negative în Feng Shui. in orice caz, posibilul ghinion negativ nu îi împiedică pe călători să admire această frumusețe arhitecturală în fiecare zi.

Nürnberg la Praga cu un tren

München la Praga cu un tren

Berlinul către Praga cu un tren

Viena la Praga cu un tren

 

Bank of China Tower in Hong Kong

 

6. Marina Bay Sands Singapore

Unul dintre 10 cele mai frumoase zgârie-nori din lume, este o statiune. Marina Sands are vedere la Marina Bay, cu restaurante, un cazinou, un teatru, în trei turnuri, conectat printr-un SkyPark lung de 340 de metri. în plus, cel mai uimitor complex are cea mai înaltă piscină infinită din lume.

Arhitectul Moshe Safdie a explicat că designul zgârie-norilor a fost inspirat de un pachet de cărți. Există vederi uimitoare ale Singapore de la piscina infinită, la etajul 57. în plus, puteți admira uimitorul zgârie-nori Marina Bay Sands din Gardens by The Bay, un alt loc minunat de vizitat în Singapore.

Milano către Napoli cu trenul

Florența către Napoli cu trenul

Veneția către Napoli cu un tren

Pisa către Napoli cu trenul

 

The Green gardens at Marina Bay Sands Singapore

 

7. Cele mai frumoase zgârie-nori din lume: Tokyo Skytree

Cu 2 punți de observație, zgârie-nori Tokyo Skytree este unul dintre primele cinci cele mai înalte zgârie-nori din lume. La 634 metri, poți lua cafea la cea mai înaltă cafenea din lume, cu vederi uimitoare ale Tokyo. Skytree a fost construit pentru a fi un turn de televiziune și radiodifuziune și a devenit mai târziu unul dintre cele mai importante repere din Tokyo.

Pe lângă punctele de observare, si cafenea, puteți vizita un acvariu și un planetariu la baza acestuia. Punctele de observare oferă 360 vederi de grade ale celui mai futurist și palpitant oraș din Japonia, și Asia. Linia de jos, veniți pregătiți să petreceți o zi întreagă admirând priveliștile și vizitând numeroasele facilități uimitoare din zgârie-nori Skytree din Tokyo.

Milano la Roma cu trenul

Florența la Roma cu trenul

Veneția la Roma cu un tren

Napoli către Roma cu trenul

 

Skytree is A Beautiful Skyscrapers In Tokyo

 

8. Canton Tower Guangzhou

China este un amestec fascinant de modern și antic, unde templele supraviețuiesc lângă zgârie-nori care se ridică în nori. unul dintre cele mai bune locuri de vizitat în China este Guangzhou și turnul astronomic Canton. La epopee 604 metri inaltime, Canton Tower este vizibil din orice punct din Guangzhou.

Unul dintre cele mai bune lucruri de făcut în Canton Tower este să faci o plimbare cu tramvaiul în vârf. Asa de, dacă nu îți este frică de înălțimi, vino noaptea, când turnul este iluminat cu culori strălucitoare de curcubeu. De la combo de tramvai la un bilet de vizionare, vizitarea Turnului Canton este o experiență extraordinară și mai mult decât să stai la bază cu gura căscată.

Interlaken la Zurich cu un tren

Lucerna la Zurich cu un tren

Berna către Zurich cu un tren

Geneva la Zurich cu trenul

 

Canton Tower Guangzhou

 

9. Clădirea Internațională Liebian

Cea mai mare cascadă artificială este o caracteristică magnifică a celui mai uluitor zgârie-nori din lume. Zgârie-nori Liebian International este 121 metri înălțime cu o cascadă peste fațade. Cea mai înaltă cascadă se alimentează cu patru pompe și precipitații la baza ei. Puteți vedea această clădire remarcabilă în călătoria dumneavoastră în China, în special la Guiyang, în sud-vestul Chinei.

S-ar putea ca zgârie-nori Liebian să nu fie cel mai înalt din lume, dar cu siguranță este unul din top 5 cele mai frumoase zgârie-nori din lume.

Bruxelles la Amsterdam cu trenul

Londra către Amsterdam cu un tren

Berlin către Amsterdam cu trenul

Paris la Amsterdam cu trenul

 

 

10. Cele mai frumoase zgârie-nori din lume: Turnul Agbar Barcelona

Torre Glories este un zgârie-nori remarcabil printre numeroasele repere frumoase din Barcelona. Cea de 38 de etaje 144 metri zgârie-nori este creația unui arhitect francez. Frumosul zgârie-nori are forma unui gheizer care se ridică spre cer și a fost proiectat după muntele Montserrat. Privind mai atent, veți observa că întreaga fațadă este din sticlă.

in orice caz, Cea mai frapantă caracteristică a Turnului Agbar este iluminarea colorată. Zgârie-nori spaniol are 4,500 Dispozitive LED. Aceste dispozitive LED afișează imagini și pot produce 16 milioane de culori. în plus, dacă înconjurați Turnul Agbar, veți observa referirea la un alt reper uimitor, Familia Sagrada a lui Gaudi. Asa de, oricând vrei să vizitezi acest frumos zgârie-nori, fii gata să-l admiri toată ziua.

Rimini la Florența cu un tren

Roma către Florența cu trenul

Pisa către Florența cu trenul

Veneția la Florența cu un tren

 

The lighted Agbar Tower Barcelona

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să planificați o excursie în 10 cele mai frumoase zgârie-nori din lume cu trenul.

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog „10 cei mai frumoși zgârie-nori din lume” pe site-ul dvs? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fro%2Fmost-beautiful-skyscrapers-worldwide%2F – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)