Timp de citit: 7 minute
(Ultima actualizare în: 27/05/2022)

plaje nisipoase, vedere la stâncă, ape albastre limpezi, și comunități de surf uimitoare, aceste 1 destinații de surf cele mai epice din Europa sunt perfecte pentru surferii de la toate nivelurile. De la coastele italiene până la Danemarca îndepărtată, și Portugalia, aici sunt plajele de top pentru surfing din toată Europa.

 

1. Plaja Godrevy, Anglia

Când timpul este potrivit, s-ar putea să călărești aici câteva stâlpi și drepturi epice de zid. da, Plaja Godrevy de lângă Atlantic este una dintre cele mai epice destinații de surf din Europa. Situat în Cornwell, unul dintre cele mai fermecătoare orașe de coastă din Europa, această plajă este favorita absolută în comunitatea de surf.

Plaja Godrevy face parte din Golful St Ives, iar vara, veți găsi aici mulți localnici pe lor vacanța de vară. Mai ales plajă, construind castele la soare, sau admirând farul, neștiind că Godrevy oferă unele dintre cele mai bune umflături din Europa.

Cand: primăvară, Aprilie pentru valuri curate.

Amsterdam la Londra cu trenul

Parisul către Londra cu trenul

Berlinul către Londra cu trenul

Bruxelles la Londra cu trenul

 

Godrevy Beach, England is a great surfing location

 

2. Cele mai multe destinații de surf epice din Europa: Peniche Portugalia

La o oră de aeroportul din Lisabona, a doua cea mai epică destinație de surf din Europa vă așteaptă în Portugalia. Peniche este de fapt o peninsulă pe coastele Portugaliei, ceea ce creează condiții excelente pentru valurile legendare pe tot parcursul anului. în plus, Plajele din Portugalia sunt unele dintre cele mai visătoare plaje din Europa.

Pauze incitante, și recife de nisip, pe lângă plajele lungi uimitoare, face ca Peniche să navigheze în rai. În timp ce Peniche este o peninsulă, sunt mai mult decât 30 spoturi de surf de-a lungul coastelor sale, și o mulțime de locuri de închiriat echipament de surf. Un lucru de reținut este că ai nevoie de un costum de neopren pe tot parcursul anului, datorită temperaturii apei reci.

Cand: Septembrie-octombrie

Unde: Foz do Arelho este o întindere uimitoare de nisip la nord de Peniche pentru începători și profesioniști, datorită accesibilității în linie. Plaja cu steag albastru Supertubos este locul unde vei merge pe cel mai faimos val din Europa, furios și iute. Asa de, dacă nu sunteți un surfer cu experiență, acest val te va duce cu greu în jos.

Val: 80 cm la 2.6 m.

 

Surf destination in Portugal

 

3. Bundoran, Irlanda

Pe coastele uluitoare ale lumii, cu vederi uimitoare la stâncă și maluri pentru a merge pe jos, Județul Donegal este una dintre cele mai pitorești regiuni din Irlanda. Orașul Bundoran din Irlanda are unul dintre cele mai bune locuri de surf din Europa pentru surferul super-avansat.

Bundoran găzduiește cele mai faimoase valuri, varful. Vârful este o stânga perfectă, mai puternic și mai scurt. Asa de, după ce ai mers pe valul perfect, poți lua o halbă în pubul local, cu surferii locali.

Cand: Iarnă.

Pentru: surferi avansați.

Val: o.50 la 2.7 m.

 

Amazing Surf location in Bundoran, Ireland

 

4. Cele mai multe destinații de surf epice din Europa: Klitmoller, Danemarca

Bărci de pescuit, surferi, iar plaja cu nisip care întâlnește creșterea Mării Nordului este cadrul pe care îl veți vedea în Klitmoller. Acest cadru și conditiile meteo sunt cele care i-au adus micului oraș Klitmoller numele de „Hawaii rece”.

Pe lângă surfing, Klitmoller este unul dintre cele mai bune locuri pentru windsurfing din nordul Europei. Asa de, puteți face surferi călărind pe valuri tot timpul anului. Un alt lucru uimitor la Klitmoller este apropierea de Thy parc național si este muzee, unde te poți inspira din poveștile vikingilor, înainte de a prinde valul perfect.

Cand: pe tot parcursul anului.

De ce: condiții meteorologice perfecte, pentru toți surferii, pe tot parcursul anului.

Hamburg la Copenhaga cu un tren

Zurich la Hamburg cu trenul

Hamburg la Berlin cu trenul

Rotterdam la Hamburg cu trenul

Klitmoller, Denmark Crazy Surf Destination In Europe

 

5. Valul La Graviere, Biarritz Franța

Plajele din Biarritz sunt unele dintre cele mai visătoare plaje din Franța, să nu mai vorbim de Europa. Prin urmare, nu este o surpriză faptul că Biarritz este o destinație legendară pentru surfing în Europa. Valul La Graviere atrage surferii din întreaga lume în Pirineul atlantic în căutarea după valul perfect.

În timp ce Hossegor atrage majoritatea vizitatorii pentru o vacanță la mare, comunitatea de surf aici este una dintre cele mai bune din Europa. Asa de, puteți obține informații despre valul perfect la cafea și croissante de la surferii profesioniști din Franța. în plus, Gazdele Hossegor turneul mondial WSL anual eveniment.

Pentru: surferi la toate nivelurile și pe toate tipurile de plăci.

De ce: Pauză groasă pe plajă.

Cand: Toamna până la primăvară, de la mijlocul lunii octombrie orașul se închide, iar valurile se ridică la epopeea la Grave. Asa de, vă puteți planifica călătoria către această destinație de surf epică, și să stați în hoteluri sau rulote închiriate lângă plajă.

Mărimea valului: 0.5 la 2.5 m.

 

 

6. Cele mai multe destinații de surf epice din Europa: Insula lui Lewis, Scoţia

Unde nordul se umflă se întâlnește cu Atlanticul, valuri furioase și vânturi aprige, creați cel mai epic spot de surf din Scoția. Insula Lewis din insulele Hebridei exterioare atlantic interconectate este una dintre cele mai multe locuri pitorești în Scoția.

Prin urmare, Insula Lewis este un paradis al surfingului, dar numai pentru cei mai avansați surferi. Valurile feroce nu sunt pentru începători care încă se luptă să vâsleze și să intre în stânga și drepturi.

Cand: toamna și iarna.

 

Catching the wave on the Island Of Lewis, Scotland

 

7. Scheveningen Haga, Olanda

Windsurfing, kitesurfing, sau drepturi de navigare, Haga este o destinație excelentă pentru vacanțele de surf, doar un călătoria cu trenul departe de Amsterdam. Chiar dacă poate părea că vremea este gri și nu este primitoare, dar pentru surferi, creează condițiile perfecte pentru a merge pe valul perfect.

Puteți prinde umflături corecte de-a lungul coastei de 11 kilometri, mai ales pe plaja Scheveningen. Aici, veți găsi surferi la toate nivelurile și cele mai bune magazine și facilități de surf.

A concluziona, Haga este cunoscută pentru rolul său politic în lume, este una dintre cele mai epice destinații de surf din Europa.

Bruxelles la Amsterdam cu trenul

Londra către Amsterdam cu un tren

Berlin către Amsterdam cu trenul

Paris la Amsterdam cu trenul

 

Surfing in Scheveningen, The Hague, Holland

 

8. Cele mai multe destinații de surf epice din Europa: Sfântul Sebastian, Spania

La granița dintre Franța și Spania, în Țara Bascilor, San Sebastian este un oraș grozav pe litoral, cu spoturi de surf epice. Aici, veți sări de la val la baruri de tapas, și apoi relaxați-vă pe plaja cu nisip din unul dintre cele mai frumoase orașe spaniole.

Cantabria are câteva plaje uimitoare și locații de surf, precum plaja Zurriola, cea mai bună plajă de surf din San Sebastian. Este ideal pentru surferii începători și intermediari. in orice caz, pentru vederi magnifice, verificați valurile din plaja La Concha.

De ce: stânga rapidă în golful deschis.

Val: frumos înfășurat în nord-vest.

Cand: Noiembrie-Decembrie.

 

Unique Coast line in San Sebastian, Spain

9. Watergate Bay Anglia, Sennen Cove

Watergate Bay este locul pentru a naviga în Marea Britanie, iar sute de surferi care participă la campionatele naționale engleze de surf vor fi de acord. Windsurfingul și surfingul cu valuri sunt foarte populare aici, făcând din Watergate Bay unul dintre 10 cele mai epice destinații de surfing din Europa.

Sennen Cove din Cornwell este un alt loc de plajă și surfing uluitor. Sennen Cove și Praa Sands sunt locuri fantastice pentru surfing, cu plaje uimitoare.

De ce: vântul și deschiderea sunt perfecte pentru surferii de la toate nivelurile.

 

Surfer at Watergate Bay England, Sennen Cove

10. Cele mai multe destinații de surf epice din Europa: Sardinia, Italia

Frumoasa insulă italiană Sardinia închide 10 cele mai epice destinații de surf din lista Europei, cu Marea Mediterană și plaja cu nisip. Aici, poți prinde valuri mici spre medii, sau valuri puternice în partea de vest. în plus, cu 300 zile perfecte, Sardinia este un paradis al surfingului.

in orice caz, dacă vrei să călărești umflături epice, apoi planificați-vă vacanța de surf în Sardinia, din noiembrie până în ianuarie. Costa Verde, Buggero în San Nicolo, și Porto Ferro din Alghero sunt 3 dintre cele mai frumoase și mai bune plaje pentru surfing.

Cand: Septembrie-noiembrie, sau martie-mai.

Val: 3-4 m.

Milano către Napoli cu trenul

Florența către Napoli cu trenul

Veneția către Napoli cu un tren

Pisa către Napoli cu trenul

 

Drone View of Surfing in Sardinia Italy

 

La Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să planificați o vacanță uimitoare de surf la 10 cele mai epice destinații de surfing din Europa. O călătorie cu trenul la destinație și o casă de vis departe de casă este cel mai rapid și mai accesibil mod de călătorie.

 

 

Doriți să încorporați pe site-ul dvs. postarea de pe blogul „Cele mai multe destinații de surf epice din Europa”?? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fro%2Fmost-epic-surf-destinations-europe%2F – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)