Timp de citit: 9 minute
(Ultima actualizare în: 07/08/2021)

Impresionant în arhitectură, bogat în istorie, în cele mai frumoase orașe in lume, la 10 cele mai renumite repere de vizitat pe calea ferată care ar trebui să fie pe lista. Din Europa în China, prin cea mai faimoasă poartă din Berlin, și către Orașul Interzis, iată o scurtă privire asupra reperelor care vă vor lăsa uimiți.

  • Feroviar de transport este Eco-Friendly mod de a călători. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, La Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

 

1. Turnul Eiffel Paris

Este foarte greu să ratezi acest reper spectaculos, 300 turn de fier înalt de metri. Fie că vă plimbați în Le Marais, Doamna noastră, sau Cartierul Latin, această icoană masivă a Parisului va fi vizibilă în orice moment.

Asa de, dacă călătoriți la Paris pentru prima dată, veți vizita cu siguranță Turnul Eiffel la lumina zilei și noaptea pentru a admira vederea la Eiffel. Prin urmare, ar trebui să fii bine pregătit pentru vizită și să știi că cel mai bun mod de a călători la Turnul Eiffel din Paris, sau oriunde în Europa.

Cum se ajunge la Turnul Eiffel cu calea ferată?

Cea mai bună călătorie la Turnul Eiffel este cu trenul. La transport public la Paris este foarte eficient și confortabil. Călătorind peste arondismenturi și repere este foarte ușor, iar locația centrală a Turnului Eiffel din oraș înseamnă că este bine conectată la calea ferată franceză.

Champ de Mars / Tour Eiffel este cea mai apropiată gară, iar Turnul Eiffel este drept 2 minute de mers pe jos de gară. in orice caz, coborârea la gara Trocadero va oferi mai multe vederi magice ale turnului și Senei. Puteți lua RER Linia C până la Turnul Eiffel la fiecare câteva minute, iar biletul de metrou pentru o singură călătorie este de € 1.9.

Amsterdam la Paris cu trenul

Londra la Paris cu trenul

Rotterdam la Paris cu trenul

Bruxelles la Paris cu trenul

 

Turnul Eiffel din Paris noaptea

 

2. Cele mai cunoscute repere de vizitat cu feroviarul: Marele Zid Chinezesc

Cel mai mare reper artificial din lume, Marele Zid Chinezesc a preluat stăpânirea 2000 ani de construit. Prima construcție a zidului a început la începutul secolului al VII-lea, și mai târziu au fost adăugați ziduri suplimentare pentru a întări și a transforma Marele Zid Chinezesc într-unul dintre reperele imense și uluitoare din lume.

Deoarece Marele Zid Chinezesc este atât de vast, îl poți admira de la mulți în toată China, și poate dura până la 175 zile pentru a o traversa complet. in orice caz, cel mai bun loc pentru a admira Marele Zid Chinezesc este Beijingul, suburbiile Beijingului, și orașe precum Badaling. A concluziona, Marele Zid de mărimea Chinei, semnificație istorică, și designul din afara acestei lumi îl face unul dintre 10 cele mai renumite repere de vizitat cu calea ferată.

Cum se ajunge la Marele Zid Chinezesc de la Beijing?

Ar trebui să vă deplasați la stația Huoying cu metroul sau să luați linia Airport Express. Apoi, din gara Huangtudian, luați trenul S2 până la gara Badaling. Veți vedea intrarea în Marele Zid la o plimbare de 20 de minute de gară.

 

Reper faimos de vizitat cu feroviarul: Marele Zid Chinezesc

 

3. Cele mai cunoscute repere de vizitat cu feroviarul: Capela Sixtină Vaticanul

Frescele frumoase ale lui Michelangelo au fost vizitatori uimitori de veacuri. Capela Sixtină din Orasul Vatican este cel mai bine să vizitați vineri seara și nopțile vara, când este mai puțin aglomerat. Cea mai mare artă din lume este accesibilă prin muzeele Vaticanului, și nu trebuie să rezervați o oră pentru a intra în ea.

Capela Sixtină poartă numele celui de-al șaselea Papa, care l-a construit în secolul al XV-lea. Prin urmare, Frescele care împodobesc tavanul în Capela Sixtină descriu poveștile din cartea Genezei. În linii și culori remarcabile de vopsea, frescele sunt bine conservate, și poți petrece cu ușurință o zi întreagă admirând scenele.

Cum să ajungi la Capela Sixtină din Roma?

Capela Sixtină se află în Vatican, în afara Romei. prin urmare, dacă vizitați din Milano, Florența sau altă destinație din Europa, ar trebui mai întâi să luați un tren de mare viteză la Roma. Apoi, luați trenul de la Roma Tiburtina la Roma St.. Stația Pietro, si e 14 minute de mers pe jos până la Capela Sixtină.

 

Capela Sixtină Vatican Vatican vedere de sus

 

4. Podul Carol Praga

Din Budapesta sau Viena, nu a fost niciodată mai ușor să călătorești către Podul Carol din orice punct din Europa. Nu este surprinzător, având în vedere faptul că Podul Carol din Praga este unul dintre cele mai renumite repere de vizitat cu trenul. Podul gotic de piatră, statui, locație centrală între Mala Strana și orașul vechi, sunt doar câteva dintre motivele gloriei sale.

În plus, Podul Carol este unul dintre cele mai frumoase și mai vechi poduri din Europa. Prin urmare, veți întâlni sute de turiști în căutarea celor mai buni Pic de Instagram loc pe Pod. da, în orice moment al zilei și al anului, vă veți alătura multor vizitatori din Praga pentru a admira unul dintre cele mai faimoase locuri din lume.

Cum se ajunge la Podul Carol cu ​​feroviarul?

tren de călătorie în Europa este foarte confortabil și rapid, astfel încât să puteți călători la Podul Carol din oricare dintre țările vecine. Din gara principală (În limba locală: Gara Centrală), este despre 13 minute cu metroul până la Podul Carol. Ai putea ajunge acolo și pe jos, este un 25 minute de mers pe jos până la Podul Carol de la gară, dar mai puțin recomandat dacă ajungeți din Dresda, Budapesta, sau Zermatt.

Nürnberg la Praga cu un tren

München la Praga cu un tren

Berlinul către Praga cu un tren

Viena la Praga cu un tren

 

Reperul Podului Carol, Praga

 

5. Cele mai cunoscute repere de vizitat cu feroviarul: Sf. Catedrala Vasile din Moscova

Una dintre cele mai pătrate spectaculoase in lume, Piața Roșie din Moscova găzduiește cea mai uluitoare catedrală. Sf. Catedrala Vasile este minunată, cu 6 capele, pictat frumos și artistic în modele geometrice. Catedrala magnifică este frumoasă în fațadă și interioare, cu fiecare capelă împodobită cu gravuri și picturi.

Sf. Catedrala Vasile este una dintre cele mai importante icoane din Moscova și a fost construită ca un simbol al victoriei înfrângerii lui Teribilul Ivan, Khanul din Kazan. Prin urmare, de cand 1561 atrage milioane de turiști în fiecare an pentru a vedea 1 dintre cele mai uluitoare repere din Rusia.

Cum să ajungi la St.. Catedrala Vasile?

Catedrala Sfântul Vasile este în Piața Roșie este, și puteți lua metroul de la stația Leningradsky la Okhotny Ryad. Dacă vrei să vezi ce e mai bun din Rusia, apoi un tren de mare viteză de la St.. Petersburg este modalitatea ideală de a călători.

 

Reper faimos de vizitat cu feroviarul: Sf. Basil's Cathedral Moscow Russia

 

6. Palatul Peterhof din St.. Petersburg

Versaillesul rus a fost construit de Petru cel Mare ca moșie de țară. Pe dumneavoastră excursie la Palatul Peterhof, veți vizita Parcul de Jos, Grădina superioară, Canalul mării, și două palate mici – Monplaisir și Palatul Marli. Petru cel Mare a vizitat Versailles în anii 1770 și a realizat capodopera franceză într-unul dintre cele mai faimoase repere din Rusia de azi.

Palatul țarului este cel mai faimos pentru fântâni, Râuri mari, statui biblice, și grădini. Germanii au distrus acest palat magnific în al doilea război mondial, dar l-au renovat cu succes pentru a deveni un Patrimoniul mondial UNESCO teren.

Cum să ajungi la Peterhof?

Palatul Peterhof este unul dintre cele mai importante repere de vizitat în St.. Petersburg. Puteți călători la Peterhof cu trenul de la gara Baltiskiy la gara Noviy Peterhof.

 

Reper de Aur, Palatul Peterhof din St.. Petersburg

 

7. Cele mai cunoscute repere de vizitat cu feroviarul: Colosseumul Roma

Colosseumul este una dintre cele șapte minuni ale lumii moderne, prin urmare, cel mai bine este să vizitați Colosseumul cu un tur ghidat. In caz contrar, la întreaga istorie bogată din această mare construcție se va pierde pentru tine. Împărații Flaviei au construit această capodoperă ca un amfiteatru, cu ideea de a proteja mulțimile de ploaie și vânt, in minte.

Astăzi puteți vizita toate nivelurile Colosseumului, sau admirați-l din numeroasele restaurante și cafenele din apropiere. în plus, cel mai mare colosseum construit vreodată, este folosit astăzi ca loc de concerte de muzică live. Aici, veți vedea cele mai mari nume din lumea muzicii, precum Elton John.

Cum să ajungi la Colosseum?

Puteți ajunge la Colosseum de pe ambele aeroporturi din Roma, cu trenul. Există trenuri care părăsesc fiecare 15 minute până la stația Tiburtina, și apoi cu metroul direct la această icoană italiană. Evident, este foarte ușor să ajungeți la Colosseum din centrul istoric din Roma.

Milano la Roma cu trenul

Florența la Roma cu trenul

Pisa către Roma cu trenul

Napoli către Roma cu trenul

 

Reper faimos de sus: Colosseumul din Roma

 

8. Cele mai cunoscute repere de vizitat cu feroviarul: Palatul Westminster din Londra

Cel mai faimos reper din Anglia este Palatul Westminster și Turnul Big Ben. Camerele Parlamentului. Turnul Victoria și cel mai faimos turn din lume, Big Ben, formează cel mai faimos reper din Anglia.

Cu vedere la râul Tamisa, cu atracția London Eye din apropiere, decorul din jurul Palatului Westminster este superb. Pentru vederi panoramice uimitoare, vizitați London Eye tot timpul anului, deoarece intrarea în Westminster este posibilă doar sâmbăta, în perioada iulie și august.

Cum se ajunge la Palatul Westminster și Big Ben?

Luați linia de metrou circular către stațiile Westminster sau Trafalgar. Dacă sosiți din suburbiile Londrei, oriunde în Marea Britanie sau Europa, atunci South Western Railway va fi cel mai bun mod de a călători.

Amsterdam la Londra cu trenul

Parisul către Londra cu trenul

Berlinul către Londra cu trenul

Bruxelles la Londra cu trenul

 

Palatul Westminster, Londra Marea Britanie

 

9. Orașul Interzis China

În inima Beijingului, veți găsi intrarea în cel mai mare palat imperial din lume. Mai mare decât Peterhof, Luvru, Kremlinul, și Vaticanul, Palatul Orașului Interzis are 980 clădiri de palat de explorat. Spre deosebire de celelalte repere din lume, acesta este din lemn. Cu 25 Împărații chinezi au trăit în palat în trecut, Orașul Interzis este cel mai mare muzeu din lume.

Reperul extraordinar și-a câștigat numele chiar în zilele noastre. Acest lucru se datorează faptului că 40% a palatului este încă interzisă vizitatorilor. in orice caz, puteți vedea tot întregul complex de pe un vârf de deal în Parcul Jingshan. Orașul interzis ar putea să nu fie unul dintre cele mai colorate și frumoase palate din Europa, dar este cel mai fascinant.

Cum ajung în orașul interzis?

De la Shanghai la Beijing este vorba 5 ore cu trenul, dar la Beijing, puteți lua metroul până la Orașul Interzis.

 

 

10. Cele mai cunoscute repere de vizitat cu feroviarul: Poarta Brandenburg Berlin

Poarta Brandenburg este cel mai important reper din Berlin, deoarece este simbolul Cortinei de Fier și odată divizat Berlinul. Poarta a fost inițial construită de regele prusac Frederick William al II-lea, în secolul al XVIII-lea. Prin urmare, cel mai bun mod de a afla despre istoria din spatele acestei pictograme, pe scurt și în timp ce întâlnea alți călători, este printr-un tur ghidat pe jos.

După-amiaza și în weekend, Pariser Platz devine o scenă pentru mulți artiști și muzicieni locali. De asemenea, puteți asista la localnici mergând cu bicicleta prin poartă și doar așezându-vă, vorbind, așteptând ca razele soarelui să se vadă prin poartă.

Cum ajung la Poarta Brandenburg?

Cel mai convenabil mod de a călători spre Poarta Brandenburg este cu liniile S-Bahn, sistemul de metrou. Luați orice linie care merge spre stația Brandenburger Tor.

A concluziona, locația, semnificație istorică, arhitectură, și amploarea multor dintre aceste repere atrage milioane de turiști în fiecare an. Pe măsură ce stați în fața fiecărui reper, in Europa, Rusia, sau China, pur și simplu vei fi uimit de frumusețea și creația fiecărui site.

Frankfurt la Berlin cu trenul

Leipzig la Berlin cu trenul

Hanovra la Berlin cu trenul

Hamburg la Berlin cu trenul

 

Poarta Brandenburg Berlin într-o zi înnorată

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să planificați una dintre acestea 10 cele mai renumite repere din lume cu calea ferată.

 

 

Doriți să încorporați pe site-ul dvs. postarea de pe blogul „Cele mai cunoscute 10 repere de vizitat cu feroviari”?? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fro%2Fmost-famous-landmarks-visit-rail%2F - (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)