Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 20/08/2021)

Văi și dealuri luxuriante, pajiști întinse, în cele mai pitorești locuri din Europa, aceste 10 cele mai pitorești terenuri de golf din Europa, sunt unele dintre cluburile de golf de top din lume. Fiecare teren de golf este conceput la perfecțiune, o combinație minunată de facilități și frumusețe naturală.

  • Feroviar de transport este Eco-Friendly mod de a călători. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, The Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

 

1. Golf Albastru Verde Pleneuf-Val-Andre În Bretania

Cu vederi magnifice ale canal englezesc, terenul de golf Bluegreen Pleneuf Val Andre este uimitor. Terenul de golf Bluegreen din Bretania este unul dintre cele mai pitorești terenuri de golf din Europa.

Cursul luxuriant verde are vedere la coasta bretonă, iar combinația dintre pământul verde și marea albastră este minunată. în plus, vei juca într-unul din 500 cele mai bune terenuri de golf din lume.

 

Golf Blue Green Pleneuf-Val-Andre In Brittany by the sea

 

2. Noul curs scandinav: Copenhaga

25 km de Copenhaga, terenul de golf New Course ocupă locul în 50 cursuri de golf de top din Europa în fiecare an. Noul teren cu 36 de găuri este unul dintre cele mai pitorești terenuri de golf din Europa 25 hectare de pădure din jurul ei.

Pâraie care duc la iazuri naturale, cadru pitoresc liniștit, și premiat club de golf din lemn, te va uimi de la intrarea în prima gaură. Peisajul este cu adevărat superb și a captivat mulți jucători de golf din întreaga lume.

Hamburg la Copenhaga cu un tren

Zurich la Hamburg cu trenul

Hamburg la Berlin cu trenul

Rotterdam la Hamburg cu trenul

 

3. Link-uri de golf Castletown: insula Barbatului

Briză marină, flori sălbatice, și punctele de vedere epice ale Insulei Man, jocul de golf în terenul de legături de golf Castletown este o experiență de neuitat. Insula Man este unul dintre cele mai uluitoare locuri din Europa, iar terenul de golf este unul dintre cele mai pitorești terenuri de golf din Europa.

Ești înconjurat de mare de la toți 3 laturile, în timp ce jucați cursul pe frumoasa peninsulă Langness. Întinderea de plaje stâncoasă, apusuri de soare glorioase, clasează Castletown Golf Links pe locul 8 în cele mai spectaculoase terenuri de golf din Marea Britanie și Irlanda. Cea de-a 17-a gaură are vedere la Marea Irlandeză, și vederea din gaura a 18-a, istoricul St.. Michaels Isle, 12capela secolului al X-lea, puncte de vedere care ar putea distrage atenția oricărui jucător de golf experimentat.

 

4. Clubul de golf Tralee: Irlanda

Amplasat într-un teren natural, cu vedere la Oceanul Atlantic și plajă, terenul de golf Tralee din Irlanda este unul dintre cele mai unice și pitorești terenuri de golf din Europa. Veți urmări găuri peste dealuri verzi cu vederea albastru intens în fața dvs..

Acest pitoresc teren de golf cu 18 găuri se află în județul Kerry, acasă la Peninsula Dingle, și superba Killarney parc național. Terenul de golf este amplasat pe marginile linia de coastă uimitoare, cu landul verde și iconicul sud-vest al Irlandei.

 

Gorgeous Green fields in Tralee Golf Club In Ireland

 

5. Clubul de golf Crans-Sur-Sierre: Elveţia

Una dintre cele mai vechi, totuși modern și echipat, cursuri de golf în Europa, terenul de golf Crans-sur-Sierre din Elveția este unul dintre cele mai pitorești cluburi de golf din Europa. Iazuri naturale, munţi, iar valea verde elvețiană luxuriantă sunt atracții minunate și revigorante.

Acest pitoresc teren de golf este în Alpii Elvețieni, deci peisajul este uluitor. Cu vedere la Mont Blanc și Matterhorn, cei mai înalți și cei mai pitorești munți din Europa, ești sigur că vei fi uimit de acest teren de golf. Terenul de golf Crans-sur-Sierre este un frumoasă călătorie cu trenul departe de Geneva, și Berna.

Zürich către Wengen cu un tren

Geneva la Wengen cu un tren

Berna către Wengen cu un tren

Basel către Wengen cu un tren

 

6. Cel mai pitoresc teren de golf din Irlanda: Legături de golf Old Head

Așezat în vârful unui Old Head Kinsale, înconjurat de ocean, oferă terenul de golf Kinsale vederi pitorești, cele mai pitorești vederi din toată Irlanda și Marea Britanie.

Cu pășunile verzi, terenuri accidentate, și vedere la mare, peisajul irlandez iconic nu încetează să uimească. Asa de, veți fi uimiți de curțile uimitoare din terenul de golf Old Head Kinsale. Vei juca golf pe un 350 milioane de pietre vechi de gresie, trecând spre nord de-a lungul timpului. Acest remarcabil teren de golf se află în județul Cork, cu navigarea, pescuit, scufundări, si multe altele activitati in aer liber pentru pasionații de apă din acest port sigur.

 

Lighthouse & Old Head Golf Links

 

7. Cel mai pitoresc teren de golf: Clubul de golf Passier Meran Tirolul de Sud

Vedere panoramică a celor mai pitorești munți din Europa, Clubul de golf Passier din Meran oferă o experiență de neuitat jucătorilor de golf avansați. în plus, cu peisaje din Tirolul de Sud, iazuri, buncărele, și dealuri verzi, clubul de golf Passier are o locație și un design uimitor.

În plus, terenul de golf 18 găuri sunt întinse pe terenul terasat, și pășuni verzi, atrage jucători de golf din întreaga lume pentru un weekend de golf, sau o lungă escapadă către natura tiroleză.

Trento la Bolzano cu un tren

Milano către Bolzano cu un tren

Bologna către Bolzano cu un tren

Veneția către Bolzano cu un tren

 

8. Golf Eichenheim: Austria

În mijlocul pădurilor alpine groase, cabine de lemn în jur, și pajiști, terenul de golf Eichenheim este unul dintre cele mai frumoase terenuri de golf din Europa. Aerul alpin proaspăt, mirosurile naturii, și splendoarea naturală au inspirat cei mai buni jucători de golf din lume. Terenul de golf Eichenheim are 18 găuri, răspândit peste peste 6000 metri.

Acest teren de golf pitoresc este unul dintre cele mai bune cluburi de golf din Austria, cu facilități de top: saună, piscine interioare și în aer liber pentru a vă relaxa după un turneu fantastic de golf. Nu există nimic asemănător peisajului alpin împreună cu condiții superbe pentru a vă exersa pasiunea.

Salzburg la Viena cu trenul

München la Viena cu un tren

Graz la Viena cu un tren

Praga la Viena cu trenul

 

Golf cart in Eichenheim Austria

 

9. Gardagolf Country Club: Italia

De la Manerba-Fortul palatului din Soianoto dealurile din Polpenazze și castelul, Clubul Gardagolf oferă vederi pitorești la măslini și Lacul Garda. Cursul Gardagolf are 27 găuri, răspândit peste 110 hectare, în regiunea uimitoare a Lombardiei.

Acest pitoresc teren de golf este înconjurat de dealurile din Valtenesi, oferind vederi încântătoare și încântătoare celor mai avansați și serioși jucători de golf. Cursul roșu este cel mai frumos curs din Gardagolf, cu flori și copaci înalți în jur.

Trento la Lacul Garda Peschiera cu un tren

Bolzano Bozen la Lacul Garda Peschiera cu un tren

Bologna la Lacul Garda Peschiera cu un tren

Veneția până la Lacul Garda Peschiera cu un tren

Sunshine & Clouds view in Gardagolf Country Club, Italy

 

10. Teren de golf Andermatt: Elveţia

O altă bijuterie elvețiană, terenul de golf Andermatt ne închide 10 lista celor mai pitorești terenuri de golf din Europa. Terenul de golf Andermatt se află într-o frumoasă vale elvețiană. Vârfuri de munte care sărută cerul, dealuri luxuriante verzi, și un peisaj asemănător unei cărți poștale.

Locația este atât de uluitoare, că chiar și cei mai concentrați jucători pot fi distrași de frumoasa vale Ursern. Terenul de golf Andermatt a fost conceput frumos pentru a face parte din natură și este ecologic. Veți vedea cursuri de apă și pajiști de flori încorporate uimitor în terenurile de golf. Sunt 18 găuri din care să alegi. în plus, vântul puternic de munte pune o provocare pentru jucătorul de golf entuziast, să-și susțină jocul.

Basel către Interlaken cu un tren

Berna către Interlaken cu un tren

Lucerna către Interlaken cu un tren

Zurich la Interlaken cu un tren

 

Scenic Andermatt In Switzerland

 

Noi la Salvați un tren va fi încântat să vă ajute să planificați o călătorie o dată în viață la acestea 10 cele mai pitorești terenuri de golf din Europa cu trenul.

 

 

Doriți să încorporați pe site-ul dvs. postarea de pe blogul „1o Cele mai pitorești terenuri de golf din Europa”?? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/most-scenic-golf-courses-europe/?lang=ro< – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)