Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 25/01/2021)

Germania este în mod natural o țară frumoasă. Dar când începi să te gândești castele, te va iubi chiar mai mult. Și toate că, deoarece Germania este, în funcție de mai multe, capitala castel de pe glob.

Există o întreagă serie de castele spectaculoase în Germania, aveți nevoie pentru a vizita. În acest articol, ne vom concentra numai pe cele mai frumoase dintre ele. Vă vom oferi, de asemenea, informații despre modul în care puteți ajunge la ele cu trenul, la bucuria tuturor iubitorilor de tren!

 

Schloss Neuschwanstein - Castelul cele mai spectaculoase din Germania

Mulți îl cunosc ca fiind una dintre cele mai frumoase castele din întreaga lume, nu doar Germania. Dacă nu asta, este cu siguranță cunoscut pentru a fi o sursă de inspirație pentru Disney castel. Când aruncăm o privire la acest basm castel, iti dai seama de ce. Puteți înțelege de ce cu siguranță este printre cele mai spectaculoase castele din Germania!

Schloss Neuschwanstein este, fără îndoială, maiestuos, dar cum ajungi acolo? Lucru bun despre Germania este că cele mai multe locuri conectați prin intermediul trenului. Cea mai apropiată stație de tren la castel este în Fussen. in orice caz, puteți ajunge la acea stație de la Munchen sau orice alte orașe mari din Germania.

Ulm la trenuri Fussen

München la trenuri Fussen

Stuttgart la trenuri Fussen

Nürnberg la trenuri Fussen

 

 

Hohenzollern - Castelul Cel mai magic în Germania

Castelul Hohenzollern este nu numai printre cele mai spectaculoase castele din Germania - este cel mai mult magic unu. Puteți găsi în provincia Baden-Wurttemberg, în apropiere de Stuttgart. provincia Baden-Wurttemberg este cel mai subapreciat unul în Germania, dar odată ce vezi acest castel, sunteți obligat să schimbe părerea ta!

in orice caz, ajunge la castel poate fi problematică, deși în întregime în valoare de ea. Cel mai bun mod este de a lua un tren de la Stuttgart la Hechingen. Apoi, trebuie să luați-o plimbare lungă și de a urca un deal abrupt pentru a ajunge la castel. Sunt doar glumesc! Puteți lua un autobuz de transfer sau un taxi de la Hechingen ca castelul este destul de aproape de oraș.

 

castles in Germany

 

 

Hohenzollern-Sigmaringen - Castelul grandest din Germania

În opinia noastră umilă, nici o listă a celor mai spectaculoase castele din Germania poate fi completă fără a menționa Hohenzollern-Sigmaringen. Este castel cea mai extinsă și mai grandioasa vei pune vreodată ochii pe! Și în cazul în care nu au fost suficient de, este, de asemenea, cu totul uluitoare.

Hohenzollern-Sigmaringen este, prin urmare, în Baden-Wurttemberg; astfel încât este complet derutant de ce oamenii nu sunt lauda provincia ca fiind cel mai frumos una din Germania!

În ceea ce privește călătorie - deoarece puteți găsi castelul într-un oraș, este ușor accesibil cu trenul. Cel mai bun mod este de a lua un tren de la Ulm sau Stuttgart și apoi merge la castel.

Frankfurt la trenuri Ulm

Stuttgart la trenuri Ulm

Leipzig la trenuri Ulm

Nürnberg la trenuri Ulm

 

Burg Eltz

Burg Eltz castle

 

Castelul stă singur pe un mic deal, și se pare cu adevărat spectaculos. in orice caz, nu e atât de singur, odată ce ia în considerare faptul că este încă locuită! da, Eltz familie a deținut castelul pentru 33 generații!

Când vine vorba de a ajunge acolo, va trebui să meargă sau pentru a obține o autobuz sau cu taxiul de la Hatzenport. in orice caz, este în întregime posibil pentru a ajunge la micul oraș cu trenul de la Koblenz - cel mai apropiat oraș mare.

Frankfurt Hatzenport Trenuri

Bonn la trenuri Hatzenport

Koln pentru trenuri Hatzenport

Dusseldorf la trenuri Hatzenport

 

Deci, nu-l ai, o listă completă a castele cele mai spectaculoase din Germania. Sperăm că veți vizita cel puțin una dintre ele pe următoarea călătorie! Dacă doriți să aflați mai multe despre călătoriile cu trenul la aceste castele, simte-te liber sa Contacteaza-ne oricand.

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesajul și să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-spectacular-castles-germany%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)