Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 18/02/2021)

O nouă linie de tren a lansat, acoperind Azerbaidjan, Curcan, și Georgia. Linia acoperă peste 820 Kilometri și adăpostește incarcaturi în plus față de trenurile de călători. in primul rand, linia va fi primul pentru a conecta Europa și China, în timp ce ocolind Rusia. Trenul va funcționa de la Baku, capitala Azerbaidjanului și capitala georgiană Tbilisi spre orașul Kars în Turley. În plus, Aceasta va reduce timpul calatoriei între infrastructura feroviară europeană și China feroviar. Președinții Azerbaidjanului, Curcan, și Georgia, precum și reprezentanți ai Uniunii Europene, a participat la deschiderea noii linii de tren.

 

Detalii de tren

in primul rand, linia de tren a fost planificat inițial pentru a lansa în 2010 și apoi în 2012. in orice caz, din cauza liniei nu trece prin Armenia, atât SUA, cât și UE nu a contribuit financiar și acest lucru a cauzat o întârziere. în plus, linia trece prin țări care au avut anterior frontiere închise reciproc (care datează din Uniunea Sovietica).

În al doilea rând, linia care este numit „Podul Eurasiatic’, se va conecta economiile țărilor le trece prin. chinez mărfurile sunt transportate din China către Europa pe această linie, în cât mai puțin 12 zile. În plus, cel tren va transporta 5 milioane de tone de marfă pe an cu acest număr de așteptat pentru a sări la 17 milioane de-a lungul timpului. În plus,, acest lucru va face portul instrument în Azerbaidjan cea mai mare din Marea Caspică regiune.

 

bird's eye view of the new port in Alat which will benefit from the new train link

Azerbaidjanul nu a dezvăluit costul integral al liniei cu toate acestea, se știe că au împrumutat Georgia $775 pentru a finanța partea georgiană a liniei.

 

Kazahstan

Kazahstanul însuși a stabilit acum ca noul „Silk Road’ cu activitatea sa crescută de transport de mărfuri între Europa și China. Punct de vedere istoric Kazahstan a servit ca o stare de conectare pentru Europa, Asia, și India. Motivul pentru care activitatea de transport de marfă din Kazahstan a revenit este că reduce distanța dintre Europa și Asia 10,000 kilometri. În plus, Kazahstan a cheltuit peste $3 miliarde pe liniile de cale ferată sale. Aceasta include $250 milioane de cheltuit pe Poarta Khorgos. Această poartă permite trenurilor chineze să își transfere mărfurile către trenurile europene evitând necesitatea schimbării liniilor.

 

China detine acum 49% din Khorgos Gateway care face parte din noul link-ul de tren

 

Citate cu privire la noua linie de tren

in primul rand, presedintele Azerbaidjanului a comentat în tren

Baku-Tbilisi-Kars calea ferată este cea mai scurtă și mai de încredere legătura între Asia și Europa

În plus,, Uniunea Europeană a comentat

Deschiderea căii ferate Baku-Tbilisi-Kars este un pas important în interconexiuni de transport care leagă Uniunea Europeană, Curcan, Georgia, Azerbaidjan, și Asia Centrală ... de-a lungul vechi Silk Road,

 

Cumpara bilete de tren

Din moment ce sunt deja aici, de ce nu ia 3 minute pentru a găsi cel mai bun bilet de tren pentru următoarea călătorie? Oriunde ai fi intenționează să călătorească în Europa vă putem ajuta să găsiți bilete. Fie că sunteți în căutarea pentru a vedea Alpii Elveţia și Italia sau poate vizita țări precum Belgia și Ungaria ne-am luat te-a acoperit. Rezervați direct biletele de tren acum. Plătiți pentru bilete, folosind toate metodele de plată cele mai cunoscute

 

Doriți să încorporați blog-ul nostru post pe site-ul dvs., apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnew-train-links-asia-europe%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)