Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 28/08/2021)

Imaginați-vă stând în jos pentru a savura cafeaua de dimineață în mijlocul arhitectura tradițională italiană în timp ce priviți la apă albastră spumante și munți mălăieț verde. În timp ce acest lucru ar putea suna ca un vis, este o realitate pentru cei care vizitează uimitorul lac Como. Acest destinație uimitoare se află pe lista de dorințe a multor călători. Ea a făcut chiar și drumul pe ecran de argint cu hit-uri de la Hollywood și filme străine! Lacul Como se află în nord-vest colțul Italiei, în imediata vecinătate a Alpii elvețieni. De-a lungul coastei acestui minune naturală fantastică sunt numeroase orașe care sigur vor uimi. in orice caz, cules care dintre ele pentru a vizita poate fi o sarcina descurajatoare, dacă sunteți pe un program strict. Dacă sunteți pe scurt timp și doresc să facă mai mult dintr dvs. excursie, aici sunt 5 orașele pitorești pentru a vizita pe Lacul Como.

 

1. Pitoresc Orașe pentru a vizita pe Lacul Como: ca

Orasul Como este, probabil, cel mai vizitat dintre toate orașele din zonă, din cauza gară. Acesta este punctul de pornire pentru mulți vizitatori de pe un călătorie cu trenul este cel mai bun și cel mai simplu mod de a ajunge la Como. În timp ce unii o consideră o scurtă oprire în călătoria lor de a vizita și care se confruntă restul Como, alții o văd ca o parte integrantă a experienței. Motivul pentru sentimentele mixte se datorează popularității orașului. Este printre orașele mai mari din apropiere, și le-a adoptat pe deplin recursul său turistic. Unii oameni iubesc acest lucru și să ia timp pentru a absorbi toate obiectivele turistice și atractii turistice din acest oraș frumos. in orice caz, alții vor să ajungă la orașele mai mici, pentru a experimenta ceea ce ei consideră orașele italiene neatinse și autentice.

În timp ce unii turisti considera Como o capcana turistica, au tendința de a trece cu vederea frumusețea originală a acestui lucru oras antic. Puteti petrece o saptamana intreaga de explorare Como și de a găsi în continuare lucrurile să fie în venerație de. De fapt, mulți dintre turiști care se încadrează în dragoste cu orașul ia timp să se plimbe prin oraș. S-ar putea fi o mulțime de cafenele și restaurante cu scopul de afluxul de turiști. in orice caz, există, de asemenea pietre ascunse. Locații cum ar fi Muzeul de mătase, cel 15catedrala-lea-lea, cel ușa Pretoria, și centrul medieval așteaptă sufletele mai aventuroase.

Florența la trenuri Como

Milano la Como Trenuri

Torino la trenuri Como

Genova Cum să Trenuri

Towns to Visit on Lake Como

 

2. Bellagio

Bellagio este doar o călătorie cu feribotul departe de Como. Este renumit pentru locație și frumusețea. Acesta se află deasupra piesei triunghiular de teren care desparte lacul în două jumătăți. Orasul este situat pe un deal abrupt și oferă o priveliște maiestuoasă celor care Urcați străzile pavate cu pietre și lichidare alei. Mulți localnici și turiști numesc Bellagio bijuteria coroanei lacului Como. De fapt, a fost votat ca fiind unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa. Este, fără îndoială, cel mai popular și cel mai vizitat în zona. Odata ajunsi, veți înțelege de ce. Dacă vizitați Bellagio, asigurați-vă că pentru a aduce un aparat de fotografiat cu tine. Dacă există un loc care vă va oferi o imagine perfectă, este cu siguranta Bellagio.

Padova la trenuri Lacul Como

Veneția la trenuri Lacul Como

Bergamo Cum să Trenuri

Verona la trenuri Como

 

3. Pitoresc Orașe pentru a vizita pe Lacul Como: Varenna

Pe malul estic al Lacului Como se află Varenna. În timp ce s-ar putea să nu compare în dimensiune pentru orașele mai mari, este încă o locație trebuie să-vizita. Acest sat de pescuit tradițional italian pitoresc este un must-see pentru oricine care vrea să scape de agitația vieții oraș mare. Timpul pare să stea în continuare în timp ce stai pe docuri si sa se uite la apa albastră și munții planau. După ce ia totul, mers pe jos în jurul valorii de a experimenta benzile pietruite, pitoresc biserici, si vile spectaculoase de Varenna. Asigurați-vă că pentru a marca Vila Monastero privire la obiectivele turistice dvs. pentru a vedea. Nu se deschide întotdeauna publicului, dar dacă ești norocos, veți vedea fațadele tradiționale italiene și interioarele vilei. Ia-o plimbare prin lungi și subțiri grădini pline de floră exotice în timp ce te uiți la lac.

Milano Trenurile Varenna

Florența Trenurile Varenna

Torino la trenuri Varenna

Genoa la trenuri Varenna

Varenna Italy

 

4. Menaggio

Pe malul vestic al lacului Como, puteți vizita frumosul oraș Menaggio. Menaggio este un oras mai mare, care atrage mulți pentru opiniile sale uimitoare și arhitectura frumoasa. Amestecul din jur amestecurile naturale de frumusete cu orașul tradițional italian. Orașul are o mulțime de clădiri care datează din secolul al 19-lea. Piazza Garibaldi este, în esență central loc de adunare pentru toți localnici și turiști. Există o mulțime de cafenele și restaurante care radiază emoție și viață. Menaggio este, de asemenea, o necesitate vizită pentru iubitorii de istorie. Orașul a jucat un rol important în primul și al doilea război mondial. În zilele noastre, numeroase tururi vă pot duce la atracțiile semnificative din zonă.

Pavia Cum să Trenuri

Brescia Cum să Trenuri

Trenuri Bologna spre Como

Trenurile Modena spre Como

Menaggio Visit on Lake Como

 

5. Pitoresc Orașe pentru a vizita pe Lacul Como: Tremezzo

Dacă doriți să experiență Lacul Como, împreună cu toate de lux și estetica unui grand hotel, apoi vizitați Tremezzo. Tremezzo este un oraș care a îmbrățișat popularitatea lacului și a decis să creeze o experiență unică și de lux pentru vizitatori. În ciuda sale straying departe de aspectul mai tradițional și simt, Tremezzo este încă un oraș minunat pentru a vizita. Este destul de aproape de Bellagio și este o oprire pentru mulți care doresc să vadă un loc liniștit, care are încă unele noutăți să-l. În timp ce hotelurile si vilele din oraș conduce o mulțime de vizitatori, orașul are încă unele obiective turistice uimitoare. Biserica Sf. Maria, de exemplu, este popular pentru statuie incredibil de Madonna Nera. In afara de, Sunt grădini minunate pentru a vă plimba și bucurați-vă de atracțiile și sunetele lacului Como.

Trenuri Tortona spre Como

Trenuri Mantua spre Como

Trenuri Piacenza spre Como

Trenuri Livorno spre Como

Tremezzo Italy

 

Acestea sunt doar 5 orașele pitorești pentru a vizita pe Lacul Como. in orice caz, lacul are mult mai mult de oferit decât peisaje uimitoare și orașe frumoase. Vizitați Lacul Como și se bucură de activități acvatice distractive, apusuri de soare uimitoare, și drumeții interesante. Rezervați Un Tren și de a explora Lacul Como și minunile din jur le deține.

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “5 Pitoresc Orașe pentru a vizita pe Lacul Como” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fpicturesque-towns-lake-como%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)