Timp de citit: 7 minute
(Ultima actualizare în: 11/06/2021)

Când planificați o excursie în Europa, esti confruntat cu atât de multe opțiuni! locuri interminabile și experiențe, că ai putea călători de ani de zile și încă mai simt ca ai pierdut ceva esențial. Acest lucru poate duce la realizarea greșeli de călătorie de suprasolicitare, ratând mai mici detalii care fac de călătorie și de călătorie cu trenul magic. Suntem aici să-ți spun ceea ce nu ar trebui să facă și cum să planificați o excursie în Europa, de la început la sfârșit!

 

Bacsis 1: Îngust în jos

Înainte de a putea experimenta tapas autentice spaniolă, piațete în Roma, sau terase pe acoperiș la Praga, Este nevoie de un pic de importanta admin! Pur și simplu pune, mai pregătit sunteți atunci când planificați o excursie în Europa, cele mai mari șansele de distracție și o călătorie fără stres, care ridică la înălțimea așteptărilor dumneavoastră.

Iată deci un sfat Salvați un tren: alege un top cinci, trebuie să-DOS pentru că aventura europeană! Poate este potabilă în Hofbrauhaus în Munchen, sau un tur canal în Amsterdam, sau examinarea David-din mai multe unghiuri – în Florența. Orice ar fi, marcați cele în jos și planificați călătoria în jurul lor. Trenuri preferabile prin.

Milano Trenurile Florența

Londra Trenurile Paris

Bilete de tren Praga la Berlin

Bilete de tren Frankfurt la München

 

prague rooftop, pick your own rooftop when you plan a trip to europe

 

Bacsis 2: Nu evita clișeele.

Acum, că am stabilit că trebuie să planificați o excursie în Europa, următor este alegerea destinațiilor de top. In spiritul YOLO, poate doriți să meargă pe pista bătuți și căutați pietre ascunse în orașe. Dar Hipster în voi care vrea să meargă împotriva destinațiilor de masă, ar putea dori să ia un scaun. Pe un autobuz turistic. Există un motiv pentru locuri cum ar fi Coloseumul, Turnul Eiffel, și Podul Carol sunt toti extrem de popular cu turisti: sunt minunat! Nu simți că trebuie să obții ieșit din comun doar de dragul ei. În cazul în care Big atracții apel catre tine, apoi du-te și le vezi.

În aceeași măsură, nu tratează ghidului ca Evanghelia. S-ar putea spune Louvre este un absolut trebuie să-l faceți în excursie la Paris, dar poate că ai avea o zi mai bună în căutarea Blek le Rat piese pe pereti alee. Flexibilitate, atunci când călătoriți, este cheia, mereu!

Londra la trenuri Frankfurt

Bruxelles la trenuri Londra

Bilete de tren Londra la Köln

Bilete de tren Londra la Bruxelles

 

Bacsis 3: datele de călătorie sunt cruciale când planificați o excursie în Europa

Presupunând călătoria în sezoane off. luni populare sunt iulie, August, și septembrie. Acestea sunt incredibil de ocupat, să nu mai vorbim de scump! Dacă planificați o excursie în Europa în vara, veți fi de partajare fiecare experiență cu milioane și milioane de cei mai apropiați prieteni. Cazarea va fi rezervat în, sau costisitoare și trenuri vor fi mult mai plin, văzând că ei sunt cel mai bun mod de a călători!

Amsterdam Trenurile Londra

Rotterdam Trenurile Londra

Paris Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

check the calendar when you plan a trip to Europe

 

Bacsis 4: Adunați-vă documentele de călătorie ca parte a planificării unei călătorii în Europa

Dacă nu aveți un pașaport, atunci veți obține cele mai bune cracare! Aceasta va dura cel puțin patru până la șase săptămâni de la data depunerii cererii pentru tine de a primi unul. (În funcție de ce țară locuiți desigur) servicii poate accelera accelerată procesul, dar te va costa. Cel mai bine este să aibă grijă de acest lucru bine în avans, înainte de a călători. Aveți deja un pașaport? Verificați data de expirare! Unele țări pot nega intrarea în cazul în care expiră în termen 6 luni de când ajungeți. chit!

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

 

Bacsis 5: Închirierea unei mașini.

A vrea să închiriază o mașină când planificați o excursie în Europa? Asigurați-vă că pentru a avea un permis de conducere valabil. Unele companii de închiriere de mașini necesită, de asemenea, călătorilor să aibă un permis de conducere internaționale, în plus față de permisul de conducere lor din țara lor de origine.

Bilete de tren Strasbourg la Paris

Paris Trenurile Marsilia

Roma Trenurile Milano

Geneva la trenuri Zurich

 

Bacsis 6: Nu supra-pack itinerariul cu prea multe destinații.

Așa cum sa menționat mai înainte, este ușor să te angajezi în exces și să încerci să strângi prea mult. Este de înțeles. concediul dvs. prețios trebuie să fie utilizate bine, astfel încât este ușor să încercați peste-pack itinerarele atunci când planificați o excursie în Europa. in orice caz, acest lucru poate fi costisitoare (să nu mai vorbim de epuizant), ca supra-ambalare excursii cu prea multe destinații în prea puține zile, duce la mai mult timp pe drum, și mai mult gaz sau bilete de tren. In cazuri extreme, ea poate sabota o excursie, transformându-l într-o estompare a hotelului check-in și check-out (cu ambalaj constantă și despachetarea), în timp ce urmăriți o cursă de peisaj nu-a vizitat trecut ferestrele de tren. Daca este posibil, incetineste. veţi salva pe transport și să câștige mai mult timp pentru a explora destinațiile tale.

Bilete de tren Bruxelles la Rotterdam

Bilete de tren Anvers la Rotterdam

Bilete de tren Berlin la Rotterdam

Bilete de tren Paris la Rotterdam

 

 

Bacsis 7: Schimb de bani

Travelers deșeuri o mulțime de bani de cumpărare de euro de la banca lor (sau mai rău încă, dintr-un schimb valutar contra) înainte de a ajunge în Europa. Acest lucru duce la taxe mari! astfel încât nu vor neglija acest subiect atunci când aveți de gând o excursie în Europa.

Sfatul nostru este sa cap imediat la un ATM atunci când ajunge în Europa și retrage numerar folosind cardul ATM. E simplu, iar cursul de schimb pe care le obține pentru tranzacția este aproape sigur mai bine decât orice rată am ajuns chiar de la bănci la domiciliu. Sunați banca înainte de a pleca să întreb despre taxele internaționale de tranzacție ATM, precum și informarea acestora pe care le va folosi cardul în străinătate. Dacă nu le spui, ar putea să-i alerteze să creadă că este o fraudă, și va bloca cardul dvs.. De asemenea, întrebați dacă banca are locații internaționale sau parteneriate cu local băncile din Europa.

Bilete de tren Frankfurt la Köln

Bilete de tren Bruxelles la Köln

Bilete de tren Viena la Köln

Bilete de tren din Stuttgart la Cologne

 

Bacsis 8: Ce ai pierdut pe leagăne, câștigați pe sensuri giratorii

Nu sacrifica locația pentru economii mici de hotel. Noi recomandăm să acordați prioritate Airbnb sau un hotel cu cea mai centrală când planificați o excursie în Europa. călătorii de buget, în special, au tendința de a alege un hotel într-o locație vastului, care este de 5 € mai ieftin decat una care este mai centrală. veţi economisi timp și bani pe transport (mai ales dacă ajungi să iau taxiuri).

München la trenuri Basel

Bilete de tren Zurich la Basel

Bilete de tren Berna la Basel

Bilete de tren Geneva la Basel

 

airbnb vs hotel and how to plan a trip to europe

 

Bacsis 9: Nu uitați să vă apelați operatorul de telefonie înainte de a planifica o călătorie în Europa

Apelați operatorul odată ce complet pentru a planifica o excursie în Europa și a obține un plan If aveți de gând să utilizați telefonul, și apoi asigurați-vă că ați configurat telefonul pentru a evita taxele de date accidentale (pe scurt: dezactiva datele mobile și limitează numărul de aplicații care pot utiliza date mobile). Și, ca un plan de, stick de a elibera rețele Wi-Fi pentru descărcarea și trimiterea de email-uri, verificarea Web-ului, și folosind aplicaţii. Europa are multe hotspot-uri WiFi, astfel încât să nu va fi în afara de atingere pentru mult timp. Alternativ, cumpăra o cartelă SIM pentru telefonul dvs. atunci când ajunge în Europa.

Bilete de tren Rimini la Milano

Bilete de tren Roma la Florența

Bilete de tren Torino la Milano

Bilete de tren Veneția la Milano

 

Bacsis 10: Există o aplicație pentru asta

Eightydays este o aplicație de călătorie minunat care vă pot ajuta să vă planificați o excursie în Europa, în timp ce oferind călătorilor un aspect ușor în opțiunile disponibile atunci când călătoresc în Europa.

Utilizatorii încep prin a alege un oraș pentru a începe și a termina în (deocamdata, este necesar să se înceapă și să se încheie călătoria în același loc). Apoi selectați data plecării, cât timp excursie va fi și cât de multe destinații a include. Utilizatorii pot selecta, de asemenea, în cazul în care doresc să se uite la orașe din Europa, Uniunea Europeana, sau doar Zona Schengen. Aplicația va crea apoi un itinerar, complet cu Airbnb rate în fiecare oraș, pentru cei cu un buget.

Este posibil să se continue opțiunile de amestecare până când aplicația dă peste un itinerar care arata bine. Și nu vă faceți griji cu privire la călătorie incomod: Site-ul spune ea buruieni în mod specific aeroporturile îndepărtate și plecări dimineața devreme, care pot drena calatori pe drum.

Deși nu este (inca) un sistem perfect pentru rezervarea unui întreg excursie europeană, Eightydays poate ajuta oferi călătorilor o idee mai bună de puncte de preț pentru diferite călătorii în timp ce ar putea să le introducerea de către destinații care nu pot avea anterior luate în considerare.

Călătorii pot folosi site-ul Eightydays sau nou-lansatul aplicaţia pentru iOS să-și planifice călătoriile lor europene.

Ora de la Lyon la Londra

Orele de tren din Amsterdam la Anvers

Ora de la Bruxelles la Frankfurt

Bilete de tren Bruxelles la Mainz

 

Desigur, cel mai bun mod de a călători este întotdeauna cu trenul! Salvarea unui tren este cel mai bun mod de a cumpăra biletele. Dacă sunteți pe cale să rezervați biletele de tren faceți clic pe link-ul https://www.saveatrain.com pentru a primi mari reduceri.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți lua fie fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu o legătură la acest blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fplan-trip-europe%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)